Oikeusministeri: Ulkomaalaisen työvoiman rajoitukset purettava

Oikeusministerin mukaan ulkomaalaisten määrää työmarkkinoilla on lisättävä tuntuvasti suomalaisten työttömyyskriisistä huolimatta.

Väestönvaihto

Anna-Maja Henriksson.

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson vaatii, että ulkomaalaisen työvoiman tarveharkinta on lakkautettava. Oikeusministerin mukaan ulkomaalaisten määrää työmarkkinoilla on lisättävä tuntuvasti suomalaisten työttömyyskriisistä huolimatta.

Globalistit kannattavat ulkomaalaisen työvoiman lisäämistä kahdesta syystä. Ensiksikin tämä edistää väestönvaihtohanketta, joka johtaa valkoisten kansanmurhaan. Toiseksi ulkomaalainen työvoima painaa palkkatasoa alaspäin, mikä parantaa suuryritysten voittoja.

”Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson haluaisi lakkauttaa ulkomaisten työntekijöiden tarveharkinnan. Hänen mukaansa tulevaisuudessa tarvitaan yhä enemmän työvoimaa myös Suomen ja Euroopan rajojen ulkopuolelta,” Yleisradio kirjoittaa.

Tällä hetkellä viranomaiset voivat myöntää EU:n ulkopuolelta tulleelle työluvan vain, jos tehtävään ei löydy suomalaista tai muun EU-maan kansalaista.

Lähde: Yle

Anna-Maja Henriksson Globalismi Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Rotu Talous Ulkomaalainen työvoima Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Anna-Maja Henriksson voisi pikaisesti mennä vaikka hiekkakakkuja tekemään EU-rajojen tois puolelle.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Miksi suomalaiset äänestävät tuollaisia kansanpettureita, jotka mädättävät koko systeemin tarkoituksella?
  Vihaako valkoinen suomalainen todella näin paljon omiaan?

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Oletatko vaalien Suomessa olevan rehellisiä? Kyllä vaalien väärentämiseen on keinot kehitetty jo ajat sitten. Globot päättävät ketä eduskunnassa on.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Rehellisiä tai ei, niin joka tapauksessa valtaosa suomalaisista on niin idiootteja, ettei kannata suuria muutoksia odotella vähään aikaan.
    Kansa on täysin ohjailtavissa, koska ovat valtaosin laiskaa, vähä-älyistä, sekä halutonta tonkimaan asioita uutisotsikoita syvemmin.
    Katsot mitä tahansa kommenttiosiota, joissa on satoja kommentteja, niin päällimmäisenä on ajatus ”saako nämä kaikki ihan oikeasti äänestää?”

  • Plääh

   Vastaa

   Suomenruotsalainen vähemmistö on opetettu vihaamaan suomalaisia ja ohentamaan suomalaista verta ja heikentämään antamalla maan matumassoille

 • Schlageter

  Vastaa

  Oikeusministerimme tulisi ensimmäisenä liikkeenä oppia suomen kieli sujuvaksi.
  Hän on hyvä esimerkki siitä, mihin johtaa tilanne, jossa poliittisia päätöksiä annetaan tehdä sellaisen henkilön, joka ei edusta maan valtakansallisuutta.

 • Laitinen

  Vastaa

  ”oikeusministeri” 4% kannatuksen puolueesta, jossa siinäkin luvussa puolet valeääniä.

 • GLGL

  Vastaa

  Aivan ensimmäisenä toimenpiteenä voisi oikeusministerin korvata Euroopan ulkopuolelta tulevalla työntekijällä. Ei voisi ainakaan huonommaksi mennä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Henrikssonin esitys mahdollistaa väärinkäytöksiä ja estää aidon työvoimapulan muodostumista. 

  Suomelle työvoimapula olisi onnenpotku. Maassa jo olevat saisivat töitä, palkkataso nousisi ja epärealististen pätevyysvaatimusten asettaminen työpaikan saamisen ehdoksi siirtyisi historiaan. Työvoimapulan vallitessa vähenisi turha kouluttautuminen, työttömyyskorvauksia ei tarvitsisi maksaa, työvoimahallintoa voitaisiin supistaa. Työpaikan vaihtaminen helpottuisi ja ihmisten sijoittuisivat työmarkkinoille optimaalisemmin.

  Osa työllistävistä organisaatioista jäisi työvoimapulan vallitessa ilman työvoimaa, mutta siitä ei olisi haittaa, koska kukaan ei jäisi työttömäksi. 

  Työvoimapulan luominen edellyttää, ettei ulkoa päästetä maahan työvoimaa. Heidän työpanoksensa voidaan teettää maan rajojen ulkopuolella. Etuna on, että Suomi pysyisi suomalaisena ja välttyisi monikulttuurin aiheuttamilta haitoilta.

  • TT

   Vastaa

   Juuri näin. Työväestön tulisi kollektiivisella tasolla pyrkiä luomaan työvoimapulaa, joka pitää työllistävän ”kapitalistin” nöyränä. Kaikenlaisista väitteistä huolimatta kaikki työllistävä toiminta ei voi eikä halua karata ulkomaille. Sitä paitsi palkat ja kustannukset ovat nousussa myös ulkomailla kuten Kiinassa, jossa yleinen elintaso nousee kohisten.

   Tätä taustaa vasten vasemmisto pettää suomalaiset pahoin olemalla maahanmuuttomyönteistä. Tähän on vielä lisättävä vihervasemmisto, joka on fanaattisen maahanmuuttomyönteistä ja pettää suomalaista työväenluokkaa ajamalla näiden ja koko yhteiskunnan energiaköyhyyttämistä. Jääkö jäljelle vain kansallissosialismi tai joku muu kansan aidon edun huomioiva poliittinen liike, jollainen on laajassa muodossa Suomessa vielä syntymättä?

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Mitä ihmeen rajoituksia on ulkomailta tulevalla työvoimalla? Jos maahamme tulee nimenomaan töihin, ei ymmärtääkseni ole minkäänlaisia rajoituksia tällaiselle, mikäli toimitaan laillisesti. On aivan eri asia avata rajat kaikille jotka tänne haluavat ja lisäksi kustantaa näitten ylöspito ja sallia kaikki heidän tekemänsä rikokset tuomiotta. Oikeusministerin luulisi ymmärtävän laittomuuteen liittyviä asioita ja ministerinä hänen tulee valan velvoittamana puolustaa tätä kansaa ja toimia sen eduksi. Tämä nainen ei tee näin. Miten hän edes voi olla ministerinä???

 • Muljautus

  Vastaa

  Luuleeko joku vielä oikeasti, että äänestämällä voisi vaikuttaa? Ihan sama mitä siellä äänestetään, lopputulos on ennalta suunniteltu. Sieltä tulee aina yllätyssektorit marioneteiksi, joista kukaan ei ole kuullutkaan,

  • society

   Vastaa

   Itse ajijon äänestää Sinimustia. Ainut puolue globohomoa vastaan

 • nyt heti

  Vastaa

  Pakkoruotsi purkuun.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomessa on matalat palkat ja korkeat verot, yhdistettynä anteliaaseen sosiaaliturvaan. Siksi Suomeen tulee pääasiassa kyvyttömiä ja taidottomia, jotka elävät Kela Goldilla. Ihmiset, joilla on oikeasti taitoja, joilla elättää itse itsensä, menevät mieluummin Yhdysvaltoihin tms.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuo saatanan Suomalaisia vihaava huuhkaja täytyy saada pois oikeusministeriön johdosta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi