Oikeusministeriö pyytää ihmisiä ottamaan kantaa Suomen tulevaisuuden maahanmuuttopolitiikkaan

Ehdotukset maahanmuuttopolitiikan kehittämiseksi voivat olla strategisia tai konkreettisia.

Väestönvaihto

Maahanmuuttajia Ranskassa.

Oikeusministeriön pyörittämällä otakantaa.fi-sivustolla pyydetään kansalaisia ottamaan kantaa siihen, minkälaista maahanmuuttopolitiikkaa Suomen tulisi tehdä jatkossa.

Koska kyseessä on valtion pyörittämä ”demokratiapalvelu”, voisi kuvitella palautteen vaikuttavan tulevaisuuden poliittisiin päätöksiin asian tiimoilta.

”Minkälaista maahanmuuttopolitiikkaa Suomi tarvitsee?

Ehdotukset maahanmuuttopolitiikan kehittämiseksi voivat olla strategisia tai konkreettisia. Toivomme näkemyksellesi lisäksi tiivistä perustelua”, lukee sivustolla.

Vastauksen antaminen vaatii rekisteröitymisen. Voit ottaa kantaa asiaan osoitteessa https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/662/osallistuminen/1189/kysely/.

Aktivismi Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuutto Oikeusministeriö Politiikka Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Vaikuttaminen Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • rellinen

  Vastaa

  Ei tarvita minkäänlaista maahanmuuttoa. Suomalaisin voimin tulemme toimeen sen mikä on tarpeellista. Enempää emme tarvitse. Mokut ja mamut, turvikset, neekerit, mokat, mekat, pakoloiset, thaiämmät ja ryssät sinne missä pippuri kasvaa.
  Siinäpä se maalaisjärkisen perustuslain tärkein suomen kansaa suojaava pykälä.

  • BC

   Vastaa

   Erittäin hyvin sanottu. Ei tarvitse lisätä mitään.

 • TT

  Vastaa

  Rajat kiinni. Marxismi-leninismi kuriin.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tässäpä tällainen hunajapurkki taas… Koska vaatii vahvan tunnistautumisen, niin kannattaa miettiä, miten ajatuksensa ja mielipiteensä muotoilee… Minusta tuo on vaan järjestelmän tapa kerätä listat globalismin kiihkeimmistä vastustajista… SUPO:lla printterit raksuttaa jo juumina, kun listoja tulostetaan.…

  • pää määrää

   Vastaa

   Oikeusministeri haluaa tietää, mitä ajattelet. Olet täysin oikeassa. Ei mitenkään voi keksiä muuta syytä utelulle.
   Paras tapa tietenkin olisi panna pystyyn salainen kansanäänestys mobiili tai pankkitunnuksin. Salainen siinä mielessä, että mitä äänesti, sen voi nähdä vain äänestäjä itse. Turha parasta odottaa, siihen eivät Suomen poliitikot ryhdy.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  En pysty keskustelemaan, sillä ”oikeusminsiteriö” pannasi tunnukseni jo vuosikymmen sitten ! Suomi ei ainakaan tarvitse sotarikollisaineksen maahanmuuttoa maahanmuuton joukossa !

  Tokentube Kimmo Leino puhuu .

 • Jupi

  Vastaa

  Kaikki lukijat nyt sinne ottamaan kantaa, vaikka tuskin mikään muutu niin ainakin valtiovalta tietää että se on äänekäs vähemmistö joka niitä avoimia rajoja haluaa

 • Hyperborean

  Vastaa

  Shekeliselkärankaiset tahtoo nyt positiivista nostetta pakotetulle maahanmuutolle, kun on päässyt vähän pakka leviämään. Eivät ole yhtä innovatiivisia (lue: Häijyjä) kuin ruotsissa, ja alkaa olla ideat loppu tuputtamisen suhteen. Samalla saadaan kerättyä nätti rekisteri aatetta vastustavista ”kansanvihollisista”. Ja taas nätisti marxismin kuoriin puettuna. Melkein voisin kirjautua ja kertoa mielipiteeni, jos haluaisin saada satunnaisen poliisivierailun aamuyöstä.

  • rellinen

   Vastaa

   Eiköhän ne kaikki tännekin kommentoineet ole jo supoloispunikkien rekisterissä. Ei netissä mitään salaista ole.

  • BC

   Vastaa

   Voisihan tuonne kirjoittaa että työttömyys ja rikollisuus (ryöstö, raiskaus, huume, murha) ovat liian alhaisia Suomessa, joten meillä olisi ainakin nyt alkuun miljoonalle sudanilaiselle, albaanille, somalille, irakilaiselle ja afgaanille tilaa. Myös ekologisesti katseltuna kannattaa aina roudata kehitysmaalaisia kehittyneempään maahan, jolloin näiden päästöt 200-kertaistuvat.

   Intiassa syntyy päivässä 68 000 ihmistä (Suomessa vuodessa 20 000 vähemmän, vaikka Helsingissä somali synnyttää yli 4 ja suomalainen vain 1,38), joten sieltä voitaisiin tuoda myös vaikkapa viikon satsi tänne eli 476 000. Niistä saadaan huippukoodareita ylläpitämään tulevaisuuden intialaista Suomea itselleen. Sitähän tämä maahanmuuttopolitiikka on: tuodaan afrikkalaiset, aasialaiset ja lähi-itäläiset tänne rakentamaan tulevaisuuden islamilaista Suomea itselleen.

   Eli juutalainen korkovelkaraha on loppu maahanmuuton ongelmien takia ja ratkaisu tähän on tuoda lisää maahanmuuton ongelmia Suomeen – ja ottaa lisää juutalaista velkaa. Tämä on mielipuolista.

   Ja miten voisi olla sattumaa että juuri näitä kaikista pahimpia otuksia Maan päällä täytyy Suomeen ottaa? Näitä jotka ovat rikostilastojemme kärjessä joka lajissa! Ei se olekaan sattumaa.

 • Sami

  Vastaa

  Kiinan kulttuurivallankumouksen aiheuttaman nälänhädän aikana Mao Zedong:n johtama kommunistinen puolue lähetti jokaiseen kotiin kirjeen jossa pyysi kansalaisia kirjoittamaan postikirjeen puolueelle, jossa kansalainen kertoisi omia toivomuksia siitä miten Kiinan kommunistista puoluetta tulisi kehittää. 10 miljoonaa kiinalaista lähetti toivomuskirjeensä puolueelle. Vastauskirjeen lähettäjistä osa teloitettiin, ja loput saivat 10–20 vuoden pakkotyötuomion. Tästä pakkotyöstä vain harva selvisi hengissä tuomion loppuun asti.

  • TT

   Vastaa

   Uskon, että Kiinan kommunistinen puolue pystyi ottamaan vastaan jopa rakentavaa kritiikkiä, mutta Suomen oikeusministeriöstä en sitä usko. Marxismi-leninismi on mennyt aikojen saatossa vain pahemmaksi. Nyt ovat käytössä teknologisen urkinnan ja manipuloinnin välineet, joista puhemies Mao saattoi vain unelmoida.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Minä toivoin pelkkiä muslimeja ja luulen voittavani suuren palkinnon.

 • Keijo

  Vastaa

  Enpä viitsi tuonne vahvasti tunnistautua, mutta lisää neekereitä tarvitsemme. Siinäpä tuo lyhyesti ilmaistuna.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä tämän kommentin pointti nyt oli?
   Miksi et ottaisi kantaa siellä, missä sitä mielipidettä on pyydetty ilmaisemaan alunperin? Linkki löytyy artikkelin lopusta.

 • Kiinan keisari

  Vastaa

  Ymmärtäähän jo tuon, että tarkoituksena on ottaa vastaan vinkkejä, kuinka tänne voidaan ottaa lisää tulijoita. Kyselyn perusteella voidaan sitten perustella, kuinka tämä on kansan tahto. Kriittiset kannat tuossa kyselyssä tuskin menestyvät kuin ehkä erityistapauksissa. Vahvistuksen tarkoituksena on tietysti estää kriittisiä osallistumasta. Tai odottaa, etteivät arvaa, että kaikki tieto lähtee tietenkin viranomaiselle, jos tarve vaatii

 • 3%

  Vastaa

  Vihapuhelainsäädäntö on rakennettu niin kierosti, että se suojaa tavallista kansaa murhaavia rikollisia. Jokainen varmasti ymmärtää, että jos ongelman todellisista syistä ei voi puhua ääneen , mitään keskustelua on turha edes käydä. Tämä johtaa tilanteeseen, jossa oikeusministeriön keskusteluun osallistuvat vain ne, jotka kannattavat rajoittamatonta maahanmuuttoa ja ne jotka esittävät naurettavia tekosyitä integroitumisen epäonnistumiselle. Tästä seuraa ainoastaan tilanteen pahenemiseen. Ruotsin kehityksestä ovat mm. useat Perussuomalaisten kansanedustajat varoitelleet Suomea jo vuosikymmenten ajan. Varoitukset ovat kaikuneet kuuroille korville. Nyt olemme viittä vaille samassa tilanteessa, kuin ruotsalaiset.
  Vihreillä on jo ratkaisu valmiina, jonka sisäministeri Ohisalo tuo esiin sivulauseena. Aselainsäädännön kiristäminen! Jokainen täysjärkinen ymmärtää, että aselakien kiristäminen ei poista laittomia aseita markkinoilta. Ruotsissa jengiläiset käyttävät sotilaskäyttöön tarkoitettuja rynnäkkökiväärejä, käsigranaatteja ja sinkoja. Tavallinen metsästys tai ampumaharrastaja ei saa moisiin lupia koskaan. Ne salakuljetetaan, maahan kuten huumausaineetkin. Taustalla onkin vihervasemmiston halu kieltää metsästys ja ampumaharrastus. Tässä on sille oiva tekosyy.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008390380.html

  • Tekijämies

   Vastaa

   Vihreitten lopullisena suunnitelmana on poistaa asevelvollisuus. Aikanaan vihreitten kansaedustajana toiminut musta homo, Jani Toivola esitti mm. asevelvollisuuden muuttamista ”osa-aikaiseksi”. Tietenkään tämä ei mennyt läpi, vaan enemmänkin Toivolalle naureskeltiin eduskunnassa. 

   Tietenkin vihreät haluavat liberaalit huumausainelait, jotta matuja ei ”vainottaisi” poliisin toimesta, kuten nyt on käynyt mm. Puhoksen ostoskeskuksessa, jossa huumeratsioita on tehty poliisin toimesta.

   Koomisinta Toivolan vaatimuksessa oli se, että tämä musta homo oli itse saanut vapautuksen asepalveluksesta. Mikä mahtoi olla syy? 

   Ehkäpä Hiv? On kiistatonta, että Toivola kävi raiskauttamassa itsensä homolla New Yorkin puistossa ja Toivolan mukaan kondomia ei tässä homoraiskauksessa käytetty.…

  • Pertsa

   Vastaa

   Vihervasemmisto haluaa kieltää aseet siksi,että he tietävät niiden olevan kunnon kansalaisten käsissä.Mitäs siitä vallankumouksesta tulisi jos vihreät kannabissätkä suussa joutuisivatkin jonkun ”anarkistiporukan” ampumiksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi