Kannelmäen ryöstö: vangitun nimi Jamal Ahmed Mohamed

Pahoinpitely on tapahtunut potkimalla maassa makaavaa uhria päähän. Teko myös kuvattiin.

Väestönvaihto

päivitetty

Kannelmäessä talven aikana tapahtuneiden ryöstöjen tekijät alkavat selvitä. Poliisin epäillyistä vain yksi on rikosoikeudellisessa vastuussa ikänsä puolesta, joten muut tulevat selviämään ryöstöistä nuhteluilla. Yksi tekijöistä kuitenkin vangittiin ja tämän nimestä voi päätellä, minkälainen ryhmä sitä on ollut asialla: vangitun nimi on Jamal Ahmed Mohamed.

Ryöstössä kolmikon epäillään pakottaneen uhrinsa helsinkiläisestä kauppakeskus Kaaresta puukolla uhaten ulos tien varteen, minkä jälkeen he ovat pahoinpidelleet ja ryöstäneet uhrinsa. Pahoinpitely on tapahtunut potkimalla maassa makaavaa uhria päähän. Teko myös kuvattiin.

Tutkinnassa selvisi myös toinen vastaavanlainen tapaus, jossa uhreja epäillään olevan kolme. Poliisi ei tiedä uhrien henkilöllisyyttä, mutta epäilty on sama ainakin vangitun henkilön osalta.

Afrikkalaiset Helsinki Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ryöstö Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  En ole yllätynyt.
  Suomalaisnuoriso, nyt on korkea aika alkaa harjoittelemaan itsepuolustusta, toisen posken kääntäminen ei ole vaihtoehto.
  https://www.partisaani.com/news/health/2021/01/04/suomalaiset-heratys-aika-ryhtya-urheilemaan/

 • pöh

  Vastaa

  Lisääntyy rasistiset kantaväestöön kohdistuvat alistusryötö pahoinpitelyt kuin Ruotsissa, jossa niistä ei enää yleensä uutisoida sanallakaan kun on niin arkipäiväistä.
  Se on päättäjien, median ja poliitikkojen mukaan vain että ”sopeutukaa kantikset”

 • Jokamies

  Vastaa

  Eduskunta ja hallitus reagoi vain jos valehtelija Sipilään kosketaan, Suomalaiset ovat näille saastaa!

 • Lars

  Vastaa

  Tämä on uusi normaali. Etniset vähemmistöt ryöstävät, pahoinpitelevät, raiskaavat ja tappavat kantasuomalaisia. Päättäjiä ja viranomaisia ei kantasuomalaisten turvallisuus ole kiinnostanut enään vuosiin. Tärkeintä on saattaa Suomi monikulttuuriseksi, maanpäälliseksi helvetiksi.

 • PVS

  Vastaa

  Hei kaikki!
  Tässä Punavihreän Siirtymän (PVS) uusi kampanjamateriaali. Saa ja pitää jakaa!
  postimg.cc/gallery/GDr6vHW
  Galleriassa parikymmentä promokuvaa joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

  i.postimg.cc/C1gxTkC4/pvs5.png

  Nähdään vaaliuurnilla! Muistakaa äänestää!

 • EI-SUOMALAISET ULOS MAASTA!

  Vastaa

  SUOMESSA TULEE VAIN LISÄÄNTYMÄÄN EI-SUOMALAISTEN RIKOKSET KUN MEILLÄ EI OLE TOIMIVAA LAKIA. TOIMIVA LAKI PITÄÄ HUOLEN, ETTÄ 90-LUVUN SEKOILUJA EI TULE TAPAHTUMAAN. 

  EMME TARVITSE KOKO TURVAPAIKKAJÄRJESTELMÄÄ KUN SIITÄ EI OLE MUUTA KUIN HAITTAA. MITÄ JÄRKEÄ TERRORISTEJA JA ISLAMILAISIA RIKOLLISIA ON MAAHAN RAAHATA?

  TUOMIOT OVAT VITSI SUOMESSA EI-SUOMALAISILLE. EIKÄ KARKOTUKSIA MEILLÄ KOVIN HELPOSTI OSATA TEHDÄ. NÄIN EI-SUOMALAISET SAAVAT JATKAA SIIHEN MIHIN JÄIVÄT. 

  UHRIN ASEMA ON AIVAN NAURETTAVA. NÄMÄ PASKIAISET VETOAVAT OIKEUDESSA SIIHEN JA TÄHÄN MITÄ OVAT ”VAHINGOSSA” TEHNEET JOTTA TUOMIO ON LIEVÄ.

  MITÄ HELVETTIÄ NÄMÄ NAURETTAVAT TUOMIOT AUTTAVAT KAIVARISSA TAPETTUA NUORTA SUOMALAISTA? MIKÄ TAKIA NÄITÄ EI-SUOMALAISIA TAHDOTTU SAADA SELVILLE KETKÄ TAPPOIVAT RAUKKAMAISESTI SUOMALAISEN JOLTA RIISTETTIIN MAHDOLLISUUS ELÄMÄÄN?

  KOHTA MEILLÄ EI OLE SUOMESSA MITÄÄN MAHDOLLISUUTTA SAADA EI-SUOMALAISIA MAASTA ULOS KUN OLEMME VÄHEMMISTÖ. 

  NÄIN SUOMEN KANSA POISTUU KARTALTA?

 • Eikka

  Vastaa

  Monikulttuurisen helvetin kasvu vain jatkuu Suomessa. 

  Oikeudessa pitäisi ottaa huomioon myös näiden tekijöiden rasistinen motiivi tuomiota koventavana perusteena, sillä uhrit edustavat poikkeuksetta toista uskonnollista ja etnistä syntyperää.

  Myös karkoitus kotimaahan perheineen tulisi ottaa välittömästi keinovalikoimaan, ei tuo perseily muuten tule loppumaan.

 • Sälli Enare

  Vastaa

  Pääkaupunkiseudulle on syntynyt tilanne, jossa matujengit terrorisoivat normiasukkaita. Silti näiden rikosten rodullinen motiivi (taloudellisen lisäksi) isossa kuvassa salataan, ja viranomaiset puhuvat vain yksittäistapauksista, joka terminä on jo vuosia ollut löhinnä vitsi.

 • Kyrvänsyylä

  Vastaa

  Turpaan vaan kaikille!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi