Mustien virallisiin rikostilastoihin viittaaminen ”rasismia”!

Instagram tulee tekemään kaikkensa ruokkiakseen valkoisten itseinhoa sekä rakentaakseen tekosyitä, joilla musta rikollisuus pyritään oikeuttamaan.

Väestönvaihto

Facebookin omistama Instagram sensuroi faktapohjaisia graafeja palvelustaan.

Juutalaisen Mark Zuckerbergin omistamaan Facebook-imperiumiin kuuluva Instagram linjaa, ettei kaikista tieteellisistä tosiasioista ole sallittua puhua julkisuudessa. Instagram on käynyt toisin sanoen sotaan ”vihafaktoja” vastaan.

Instagram on alkanut sensuroida käyttäjien julkaisemia diagrammeja rotujenvälisistä väkivaltarikostilastoista. Diagrammit ovat peräisin Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI:n virallisista julkaisuista.

Rotujenvälinen väkivalta on ollut tänä kesänä laajasti otsikoissa, koska valtamedia ja suuryhtiöt ovat tukeneet näkyvästi Black Lives Matter ‑mellakoita (BLM). Mellakat on pyritty oikeuttamaan väittämällä, että valkoiset sortavat mustia ”systemaattisen väkivallan” avulla.

Tilastot ovat yksiselitteisiä

Eliitin ja BLM-aktivistien väitteet on kuitenkin helppo kumota virallisilla tilastoilla. Ne osoittavat, että valkoisten väkivalta mustia kohtaan on äärimmäisen harvinaista, kun taas mustat käyttäytyvät usein erittäin väkivaltaisesti niin valkoisia kuin muita mustia kohtaan.

Koska BLM:ssä ei kuitenkaan ole kyse totuuden etsimisestä vaan valkoisten rodullisesta demonisoinnista, suhtautuu eliitti vihamielisesti rikostilastojen julkaisemiseen. Esimerkiksi juutalaisomisteinen Instagram tulee tekemään kaikkensa ruokkiakseen valkoisten itseinhoa sekä rakentaakseen tekosyitä, joilla musta rikollisuus pyritään oikeuttamaan.

Instagramin virallinen selitys tilastosensuurille on ollut se, että tilastot on tulkittavissa ”vihapuheeksi”. Kuten kansallismieliset usein toteavat, totuus kuulostaa ”vihalta” niiden korvissa, jotka vihaavat totuutta.

Lähde: Information Liberation

Black Lives Matter Facebook FBI Instagram Mark Zuckerberg Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sananvapaus Sensuuri Sosiaalinen media Väestönvaihto Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • George

  Vastaa

  Toimiva yhteisö ja sen terve kehitys, edellyttää sen kissankin nostamista pöydälle – vaikka kuinka itkettäisi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Valkoiset ansaitsevat tämän ja lisää. #blacklivesmatter

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Nyt alkaa olla aika laittaa hanttiin ja kääntää vene. Ruuvi kiristyy koko ajan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Poliitikot valehtelevat, virkamiehet valehtelevat, suvakit valehtelevat jne…mutta numerot ja tilastot eivät!

  Onko tämä sitä ”rasismia”?!!

 • Osmo

  Vastaa

  Mustien rikostilastot selittyvät osaksi sillä että poliisi valvoo ja sakottaa eniten heitä. Jos heillä ei ole varaa sakkoihin tai takuisiin joutuvat he vankilaan. USAssa sakot ovat iso osa rahoitusta. Jos poliisi keskittyisi enemmän rikkaiden asuinalueille, saattaisi tulla nopeasti potkut. Ongelma on todellinen eikä mustien salaliitto valkoisia vastaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Minkä takia poliisi valvoo ja sakottaa eniten mustia? Onko heissä kenties erityisen paljon valvottavaa? Ja minkä takia poliisin pitäisi mennä rikkaiden asuinalueille istumaan hyödyttöminä? Väitätkö, että porvarit kartanoissaan tekevät yhtä paljon rikoksia kuin neekerit?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi