Chicagon pormestari vaatii viranomaisia olemaan antamatta parkkisakkoja mustille asukkaille

Samaan aikaan kun mustia väitetään sorretuksi yhteiskunnassa, heitä asetetaankin etuoikeutettuun asemaan.

Rotu

Chicagon pormestari, Brandon Johnson, Yhdysvaltojen Illinoisin osavaltiossa on vaatinut kaupungin virkailijoita olemaan antamatta parkkisakkoja rikkeisiin syyllistyneille mustille asukkaille ”rodullisen oikeudenmukaisuuden” nimissä.

Kaupunki onkin perustanut ”Rodullisen oikeudenmukaisuuden viraston,” jonka aivoriihet tulivat siihen tulokseen, että on epäoikeudenmukaista sakottaa autonsa virheellisesti pysäköineitä mustia. Viraston ”rodullisen oikeudenmukaisuuden raportissa” julistetaan kaupungilla olevan tavoitteina tehdä toimia, jotka johtavat harvempiin parkkisakkoihin kaupungin ”mustien ja ruskeiden” asukkaiden keskuudessa.

Chicagon kaupungin verkkosivuilla tarjotaan myös koulutusmateriaalia ”valkoisen ylivallan kulttuurista,” joihin kuuluu muun muassa perfektionismi, kiireellisyys ja objektiivisuus.

Lähde: Breitbart

Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    USA, Ruotsi ja Suomi käyvät ankaraa kilpailua maailman johtavan Spedevaltion asemasta. Tuo oli imperiumin vastaisku, tuosta on hankala pistää paremmaksi.

  • TT

    Vastaa

    Kiireellisyydestä en pidä, mutta jos kulttuurista poistetaan perfektionismi ja objektiivisuus, niin voidaan sanoa hyvästit tieteelle ja taiteelle. Sehän tietenkin ihastuttaisi lahjatonta ja laiskaa neekeriä. Kiire tulee kulttuuriin juutalaisesta koronkiskonnasta.

    • Bullshitson

      Vastaa

      Tuntuu että nuo ovat pikkuhiljaa kadonneet suomalaisiltakin tämän vuosisadan aikana.

  • pöh

    Vastaa

    Mustat syyttävät USA:ssa valkoisia omasta epäonnistumisestaan, siis maassa jossa musta homokin on valittu presidentiksi kaksi kertaa.
    Johan siellä pääsee mustat murhaajatkin tonnin takuilla vapaaksi.
    Koko maa on täysin tärähtänyt.

  • Minä

    Vastaa

    Kielletäänkö seuraavaksi korkeatasoinen osaaminen ja laadukkuus sekä täsmällisyys, koska ne ovat valkoisen ylivallan kehittämiä ilkeämielisiä vaatimuksia? Niillä vaatimuksillahan syrjitään osaamattomia, heikkoa laatua tuottavia ja epätäsmällisiä ihmisiä!

  • mörkö

    Vastaa

    Turhaa hyvesignalointia kun se sakko menee kuitenkin auton omistajalle eikä sen varastaneelle mustalle

  • Krista Kiurun paksut piikkiposket

    Vastaa

    Tuota sanotaan intersektionaaliseksi feminismiksi. Uusmarxilaisuutta. Samanlainen etuoikeusluokitus oli Marinin hallituksen pääteema, jota se toteutti valkoinen miesviha-ajatuksillaan, ‑sanoillaan ja ‑teoillaan.

    • MB

      Vastaa

      Kuulin eilen radiosta (Yle 1), että on olemassa aloja, joissa naiset saavat enemmän rahaa. Eikö nyt olisi yhteiskuntamme polttavin prioriteetti heti saada näillä aloilla miesten palkat samalle tasolle? Ai, ei ole? No, mikä ihmeen hinku meillä on sitten puhua niistä aloista, joilla miehet tekevät enemmän töitä eli tienaavat enemmän?

  • Vastahankaan ja poikkiteloin

    Vastaa

    Tuota maata (USA) ihannoidaan yli kaiken Suomessa. Sen perkeleen joukotkin piti kutsua maahan, kun taas niin perkeleesti jokin vaan taas pelottaa.

    Muuten, poistuiko valvontakomissio Suomesta? Kekkonen oli ainoa joka puolusti Suonen itsenäisyyttä. 

    Sen jälkeen poliitikot ovat olleet tahdottomia juoksupoikia ilman omaa ajattelua. Niiden ajattelu oli ja on lajia” oma etu aina ensin, kärsiköön Suomen kansa”.

  • Luciferian Enlightenment

    Vastaa

    Samalla voisi oikeastaan ryhtyä sakottamaan valkoisia oikein pysäköinnistä – onhan se osa valkoista perfektionismia, että kaara on paikallaan.

  • Salomon

    Vastaa

    HAHAHA! Tulisivat ottamaan mallia Suomesta. Täällä mannet on parkkeerannu autot, ja joskus jopa hevoskärrytkin miten sattuu. Ikinä ei ole sakkoja maksettu.

    • Korvat ja silmät auki nyt

      Vastaa

      Esimerkki tosi elämästä: Firman parkkipaikalle yhtiön työntekijät eivät saa väliaikaista lyhyttä pysäköintiä varten pysäköintilippua, mutta woltti-kuskit saavat pysäköidä kenenkään sakottamatta ilman pysäköintilupaa.

      • MB

        Vastaa

        ”Wolt-kuski”. Siinä jälleen yksi eufeismi neekerille.

  • Joonas

    Vastaa

    somput on ylimielisiä paskakasoja ja ne tulee haudata navetan taakse!!; Ps. oli vain minun mielipiteeni.

  • Stubb olisi parempi liikuntaneuvojana

    Vastaa

    Miten helvetissä parkkipirkko tietää minkä värinen on pysäköinyt auton? Entä intiaanit, arabit, aasialaiset? Tuleeko parkkisakko ihon värin mukaan. 

    Intiaaneja kaikki saavat syrjiä usa:ssa. Eikö heille pitäisi maksaa pysäköinnistä, kun ovat jopa neekerien syrjimiä?

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Melkoista rasismia pormestarilta väittää, ettei yksikään musta kykene ajamaan autoa. Ainoa syy paskuuteen olisi ihonväri, ei mikään muu, esim geopoliittinen sössössöö. Olen netistä katsonut kymmeniä pätkiä mustan jäbän suorittamia hinauspuuhia, eli ulosottoja. Ei montaa sekuntia kikkaile, joten homma toimii. Luultavasti osaa myös pysäköidä ajoneuvonsa. Voi jollain muulla elämän osa-alueella olla mustuudesta johtuvia haasteita, mutta duuninsa hoitaa takuulla meikäläistä paremmin. Olen rasisti, mutta.. yksilötasolla en ole lähtökohtaisesti toista kyvykkäämpi.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Ameriikan meininkiä aidoimmillaan.

  • Mikael

    Vastaa

    miks niille apinoille on myönetty ajokortti ja autot ?

    • Zero Zero

      Vastaa

      Niille pitää olla myös työpaikat, tyyliin Lieksan Somaliklubi. Ajattele, jos olisit työnantaja ja tekisit ilmoituksen paikasta, jossa lukee: ”Ei neekereille!” Voisi nousta pienehkö kohu. Toisinpäin homma ei aiheuta mitään hämminkiä. Eivät nuo saa koskaan kovempia tuomioitakaan rasismin takia, kun suomalaisia pahoinpitelevät tai murhaavat. Mutta jos yksikin valkonaama Suomessa edes sanoo ”neekeri”, niin johan on 10 poliisipartiota etsimässä tätä kauheaa terroristia pitkin kyliä ja metsiä.

  • MB

    Vastaa

    Ikävää, että yhteiskunta pitää ehdointahdoin pilata. Koulussakaan ei saa vaatia lukemisen, kirjoittamisen ja laskemisen hallitsemista. Sitten ihmetellään mikä meni pieleen ja laitetaan kansa maksamaan. Hulluinta on kuitenkin se, että ratkaisuksi ongelmaan vaaditaan lisää sitä, joka ongelman alunperin aiheuttikin.

  • Viziokulma

    Vastaa

    Käyttäisivät meidän tekoälypalveluitamme tummien kurittamiseen.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi