Video: ”David Lanen 14 sanaa” auton ovessa ylitti uutiskynnyksen

Valtamedia vihaa valkoisia ihmisiä.

Rotu

Amerikan Kansasin osavaltion lammaskansa joutui hiljattain kokemaan kauhunhetkiä televisiouutisia katsoessaan: Eräällä kuljetusalan yrityksellä oli ”David Lanen 14 sanaa” kirjoitettuna autonsa oveen.

David Lanen 14 sanaa ovat ”We must secure the existence of our people and a future for white children”, suomennettuna yhdeksän sanan pituinen ”Meidän pitää turvata kansamme olemassaolo sekä tulevaisuus valkoisille lapsille.” Usein sanotaan, että 14 sanaan tiivistyy koko valkoisen nationalistiliikkeen ydinsanoma.

Televisiokanava KAKE abc haastatteli rekan omistajaa, Ross Hackia, joka puolustautui sanoen: ”En välitä mitä joukko degeneroituneita marxisteja ja pedofiileja sanovat työstäni. Tässä maassa on niin paljon antivalkoisuutta, enkä voi uskoa, että uutiset tekisivät tarinan työmiehen rekasta, jossa on lainaus mikä ei sano mitään pahaa kenestäkään tai mistään rodusta.”

Hack kertoi kuitenkin poistavansa lainauksen huolestuttuaan perheensä turvallisuudesta. Muuten hän aikoo jatkaa töitä normaalisti.

Lähde: Kake

14 sanaa David Lane Filosofia Kulttuurimarxismi Rotu Sananvapaus Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Vene kääntyy vielä. Edessä on kovia aikoja, mutta valkoiset tulevat nousemaan sortajiaan vastaan.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Valtamediaa hallitsevat tahot ovat näkyvästi ja aggressiivisesti valkoisia vastaan, (((he))) lobbaavat entistä näkyvämmin ja voimakkaammin väestönvaihtoa samalla kuitenkin kiistäen tilastolliset faktat ja se tehdään vielä aivan pokerinaamaa pitäen.

    ”Kauhistusta” aiheuttanut lause on tänä päivänä ajankohtaisempi kuin koskaan, 14 sanaa!

  • Nationalisti

    Vastaa

    ” Hack kertoi kuitenkin poistavansa lainauksen huolestuttuaan perheensä turvallisuudesta. Muuten hän aikoo jatkaa töitä normaalisti.”

    Ymmärrän tavallaan pointin, mutta tuota ei olisi pitänyt tehdä, sitä paitsi se on hyödytöntä enää tämän uutiset jälkeen, marxistien maalituslistalla ko. kaveri on joka tapauksessa.

  • Minä

    Vastaa

    Eikös se yksi nainen sanonut BLM:n tyyppien kuullen, että ”kaikki elämät merkitsevät”, ”All Lives Matter” ja pääsi hengestään.

    Jotenkin kieroutunutta ajattelua nykyään. Jos sanoo, että haluaa mustille tulevaisuuden, ei kukaan valita. Jos sanoo, että haluaa valkoisille tulevaisuuden, alkaa kamala räyhä ja leimakirveet lentelevät. Kiihkoilijat ajattelevat, että kun sanoo tukevansa valkoisia, tulkitaan siitä heti ajatus, että sanoja haluaa tuhota kaikki muut.

    Koskakohan tämä leftistien hulluus loppuu?

    • Topi

      Vastaa

      Jos elää niin neekerien saastuttamassa paikassa, jossa voi kuolla sanan takia, niin mielestäni ansaitsi kuolla pois.

  • pöh

    Vastaa

    USA:ssa ja muualla maailmassa USA:n perässä ”antirasismi” on kääntynyt avoimeksi ja hyväksytyksi rasismiksi valkoisia kohtaan.
    Yksi hyvä esimerkki BLM mellakoiden aikaan on New Yorkista, ruuhkaisella metroasemalla musta mies hyökkäsi valkoisen tytön kimppuun ja raiskasi hänet.
    Kukaan ei keskeyttänyt, joku kävi kysymässä että mitä sinä teet? musta ukko vastasi että minä saan tehdä valkoisille mitä haluan.

  • Hannu Salama

    Vastaa

    Suomessa ”Svenska talande bättre folket” edustaa valkoista rotua kun taas suomalaiset ovat pakanallisia alkuasukkaita samaan tapaan kuin inkkarit. Valkoisten ylivaltaa julistavat natsit ovat hurrin kyrvän imijöitä. Valkoista hurri kyrpää nuolevatb natsit laitetaan samaan kaasukammioon juutalaisten kanssa kun Suomen kansa herää horroksestaan ja tappaa sortajansa. 

    Kuolema valkoisille, Suomi suomalaisille! Hurrin paikka on helvetissä natsien ja jutskujen kanssa!

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Kohta riittänee kohuun pelkä luku 14 ilman mitään tekstiä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi