Musta ryöstäjä jäi kiinni jäätyään syömään rikospaikalle uhrinsa paahdettua kanaa

Musta ei kyennyt vastustamaan rotunsa mieliherkkua edes sen vertaa, että olisi ensiksi poistunut rikospaikalta ja syönyt vasta sitten.

Rotu

Mies Amerikan Chicagossa saapui autollaan kotipihallensa haettuaan paahdettua kanaa noutoruokana, kun musta nimeltä James Taylor oli tullut pyytämään tältä tulta miehen kävellessä kotiinsa. Mies vastasi, että hänellä ei ole ja jatkoi kävelyä. Taylor taputti miestä olkapäälle ja hän huomasi mustan osoittavat aseella tämän kasvoja. Mies oli Taylorin käskystä antanut tälle autonavaimensa, 2 dollaria käteistä, pankkikorttinsa ja paahdetun kanan.

Taylor oli noussut miehen ajoneuvoon ja rikospaikalta poistumisen sijaan alkanutkin syömään kanaa autossa. Uhri oli soittanut tässä vaiheessa poliisille, joka saapuikin vain muutamassa minuutissa pidättämään edelleen kanaa nauttivan Taylorin.

Tayloria uhkaa nyt 21 vuoden vankeuden minimituomia aseellisesta ryöstöstä mutta syyttäjät tosin rutiininomaisesti antavat ”samanlaisessa tilanteessa oleville,” eli ilmeisesti rikollisille mustille, mahdollisuuden saada kevyemmän syytteen jos nämä tunnustavat syyllisyytensä.

Lähde

Monikulttuurinen rikollisuus Musta rotu Rikos Rotu Ulkomaat Viihde Yhdysvallat

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  USAssa 2,4 milj. vankia. Sillä saatu monikulttuuri siedettäväksi. USA oli Ruotsin tilanteessa jo 60-luvulla. Tuomari antoi pizzan varastaneelle miehelle tuomion ilman aikarajaa. Se oli kolmas rikoskerta.

 • society

  Vastaa

  Sheeeit!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi