”Stop white hate” ‑kyltti aiheutti rikostutkinnan ja kauhu-uutisia Amerikassa

Valkoisiin kohdistuvan rotuvihan vastainen sanoma on jollain kierolla logiikalla viharikos Amerikassa.

Rotu

Amerikan Washingtonin osavaltion kaupungissa, Bellinghamissa, koettiin viime kuussa kauhunhetkiä, kun erään lukion läheisyyteen ilmestyi kyltti, jossa vaadittiin valkoisiin kohdistuvan vihan lopettamista.

Kyseisen lukion edustaja oli julkisesti irtisanoutunut kyltin sanomasta, jossa luki ”Stop white hate.”
Poliisi kertoi kahden paikallisen asukkaan ottaneen kyltin pois ja toimittaneen sen poliisiasemalle. Paikalla, johon kyltti oli jätetty, ei ole kameravalvontaa. Poliisi olikin kommentoinut asiaa sanoen: ”Toivomme, että joku voisi antaa meille tietoa tapauksesta. Joku on saattanut nähdä, kun se asetettiin sinne.”

Eräs haastateltu musta nainen, Tiara Bacchus, kertoi tapauksen johdosta harkitsevansa lastensa siirtämistä toiseen kouluun näiden turvallisuuden takia. Hän myös kertoi erään Suomessa asuvan somalin tarinointia muistuttavasta aiemmasta tapauksesta koulussa, missä valkoiset pojat olivat näyttäneet köyttä hänen lapsilleen ja toistelleet neekeri-sanaa.

Poliisi ja koulu tosin sanoivat, että eivät ole koskaan saaneet mitään ilmoitusta moisesta tapauksesta.

Lähde: CBS News

Rotu Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teppo

  Vastaa

  Suomessakin osataan sortaa suomalaisia: ansiosidonnaista työttömyysturvaa ollaan leikkaamassa reilusti. Neekerien, terroristien ja ”pakolaisten” hyysäämistä ei voida lopettaa. Kun mietitään ”leikkaus- ja säästökohteita” (oikeasti ei voida leikata eikä säästää mistään, sillä kaikki raha on anottava korollisena velkana ja täten kaikki toimet ovat turhaa räpistelyä, sillä meillä ei koskaan ole tarpeeksi rahaa l. korollista velkrahaa, jonka korkojen takaisinmaksuun tarvitaan lisää korollista velkaa), niin ”pakolaisille” syydettävän rahan leikkaaminen ei ole edes harkittavien asioiden listalla.

  Ja mitä USA:n tilanteeseen tulee, niin siellä mustat/ruskeat eli afrikkalaiset ovat 13 % 366 miljoonan populaatiosta, mutta tekevät 56 % murhista, 30 % raiskauksista, 55 % ryöstöistä, 30 % murtovarkauksista, 38 % väkivaltarikoksista ja 33 % petoksista. George Floyd syyllistyi kahteen viimeksimainittuun viimeisinä tekoinaan ja oli tekojensa aikaan vielä lukuisten huumeiden vaikutuksenalaisena. Myös mustien valkoisiin ja latinoihin kohdistama väkivalta ylittää USA:ssa ylivoimaisesti kaikenlaisen muun rotujenvälisten väkivallan määrissään. Myös mustat tappavat toisia mustia Amerikassa valtavasti. 2019 statistiikan mukaan poliisia vastustellesaan ammutuiksi tuli 15 aseettomaksi kuoltuaan todettua mustaa. Valkoisille sama luku on 25.

 • Ukrainalaisten rikokset

  Vastaa

  Ajoin tässä yksi päivä Kangasalle ja Huutijärven sillan pieleen oli kiinnitetty Ukrainen lippu jossa oli se käsi nyrkissä ja siihen oli tussilla kirjoitettu ”Ukrainan crimes”. Eli Ukrainaisen rikokset.

  Onhan totta että Ukrainalaiset ovat sortuneet rikoksiin ihmisoikeuksia vastaan, mutta melko nopeasti se lippu oli siitä hävinnyt kun ei ollut enää takaisintullessa, noin 3h kuluttua.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Viha ei ole suinkaan valkoista vaan tunnetusti katkeraa, leppymätöntä, silmitöntä, polttavaa. Ai niin, tässä täytyy olla perillä kyseisetä kulttruurista ja tajuta teksti oikein. Joka sen osaa ja ei ole valkoinen voi loukkaantua sanoista, jos vihaa valkonahkaisia.

  Mitenkä käsky: Lopera ryssäviha! tulkittaisiin? Siinä voisi jo tulla syyttelyä putinismista tai maan petturuuudesta. Sen hetkinen kulttuuritilanne pitää aina pitää mielessä.

 • Julli

  Vastaa

  Somaleihin ja muihin neekereihin kohdistuva rasismi yms. viha olisi helposti lopetettavissa somaleiden ja muiden neekereiden omilla toimenpiteillä.

  Nämä voivat aina muuttaa takaisin Afrikkaan kaltaistensa joukkoon.

  Ainoa ongelma on toki se, että somalit ja muut neekerit joutuisivat hankkimaan Afrikassa oman elantonsa.

  Ymmärrettävää, että somalit ja muut neekerit ovat niin itsekkäitä, että ilmaisesta rahasta eivät luovu vaikka pääsisivät eroon monista kokemistaan ongelmista vieraissa maissa.

  Säälittävää roskakansaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi