Amerikkalainen ala-aste piti oppitunnin rasismista – erotteli lapset hiusvärin perusteella ja kohteli vaaleita alempiarvoisina

Koulut ovat poliittisia aivopesulaitoksia.

Rotu

Teksasilaista ala-astetta käyvien lasten vanhemmat tyrmistyivät saatuaan tietää, että koulu oli pitänyt oppilaille koulutuspäivän rotusyrjinnästä, missä lapset oltiin eroteltu heidän hiusvärinsä perusteella.

Vanhemmat kertoivat viidesluokkalaisten lastensa tulleen erotelluksi kahteen ryhmään: Musta- ja tummahiuksiset lapset asetettiin etuoikeutettuun asemaan, kun taas vaalea- ja punahiuksisia lapsia kohdeltiin alempiarvoisina.

Vaalea- ja punahiuksisille lapsille sanottiin näiden olevan tummahiuksisia vähemmän älykkäitä ja heidät pistettiin siivoamaan näiden jättämiä sotkuja, eräs äiti oli kertonut.

Lisäksi lapsille oltiin opetuspäivänä näytetty ”4 little girls”- nimistä dokumenttia, joka käsittelee vuonna 1963 tapahtunutta pommi-iskua mustien baptistikirkkoon, jossa kuoli neljä pikkutyttöä. Dokumentissa näkyy tyttöjen ruumiinavauskuvia.

Vanhemmille ei oltu ennakkoon kerrottu mitään ”antirasistisesta” koulutuspäivästä. Koulu pahoitteli tapahtunutta ja lupasi olla enää järjestämättä samankaltaista opetusta.

Lähde

Antirasismi Historia Rotu Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Myös varhaiskasvatus on mädätetty suvakismilla. Suomessa etenkin Vihreät haluavat entistä enemmän ”seksuaalikasvatusta” eli homosaatiota päiväkoteihin. Tämän mahdollistaa viime vuosina päivitetty varhaiskasvatuslaki, joka vie entistä enemmän vanhemmalta oikeuksia pois omasta lapsestansa. Toisin sanoen vanhempien pitäisi vain sietää omiin lapsiinsa kohdistuva ”seksuuaalikasvatus”/suvakkien aivopesu.

  Meillä lapset ovat kotihoidossa juuri tämän takia. Me emme halua, että päiväkodissa joku transu/homo aivopesee lapsemme sekopäiksi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Arkipäivän sionismia lapsille.

  Takana vuorenvarmasti kävelevän zombien eli tuon tuhannesti kirotun Soroksen rahaa. Tämä on sitä sionismin ”hyvää”, lapsiamme nöryytetään ja kulisseissa nauravat sosokset ja feinsteinit. USA:n oikeuslaitos on niin ikään kauhugalleria joko avoimia sionisteja tai heidän orjiaan. Musta voi tappaa ihmisen ilman tuomiota, kunhan hän saa tuomarin uskomaan, että uhri käytti sanaa ”neekeri”. Tämä on sionistien oikeutta, valkoisten kansanmurhaa ad infinitum.

  Pistäkää merkille, nämä demonit vainoavat jo lapsiamme. Pistäkää se tarkoin merkille.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Länteen 1980-luvulla loikannut ex-KGB mies Yuri Bezmenov varoitti vakavasti kulttuurimarxistien soluttautumisesta instituutioihin ja erityisesti kasvatus- ja opetuslaitoksiin. Turmeltuja ikäpolvia ei saada koskaan tervejärkisiksi. 

  Länsimaat ovat tuomittuja. Vaikka tervejärkinen kasvatus aloitettaisiin nyt, niin kestää pari kolme vuosikymmentä ennen kuin ilmapiiri ja kulttuuri länsimaissa puhdistuvat saastasta ja sekopäisyydestä. Nyt tämä on liian myöhäistä. Korjausliike tulee talouskaaoksen, väestönvaihdoksen, poliisivaltiokehityksen ja sotamelskeen muodoissa.

  • Karjalainen

   Vastaa

   Tähän tulokseen olen itsekin tullut mutta tälläistä kaaosta voi helposti käyttää hyväkseen..kuka seisoo lopussa voittajana? Onko mitään mahdollisuutta meidän normaali ihmisten päästä niskan päälle? Minne tässä sekamelskassa menisi ja kenen/keitten kanssa odottamaan oikeaa hetkeä uuden yhteiskunnan rakenteen luomiseksi? Itse kyllä pärjään missä ja miten vain mutta ei se ihmisen elämää ole yksin elää eristäytyneenä muista.…

 • Eikka

  Vastaa

  Vanhempien pitäisi joukolla tehdä tuollaisista opettajista rikosilmoitus, niin loppuu tuo pelleileminen.

  • Mädättäjäthiljaiseksi

   Vastaa

   Vanhempien pitäisi hakata tollaset opettajat ni pitäisivät turpansa kiinni. Paljon tehokkaampi tapa meinaa kuin vuosien oikeusprosessi

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuossa ei ollut tarkoituksena opettaa rasismista, vaan opettaa vaalea-punahiuksisille heidän olevan alempaa kastia.

 • juha II

  Vastaa

  ”Lännen pervotyrannioissa” koulut ovat likeisessä suhteessa CIA:n ”tiloihin” suhteessa kaikkinaiseen sairasmielisyyteen, johon kykenevät vain henkilökunnaksi tarkoin valitut normi maailmassa suljettujenosastojen rautahäkki naamat!
  Yhdysvalloissa satanistien valta ja täydellinen moraalinen rappiotila tulee johtamaan väistämättä samanlaiseen lopulliseen luhistumiseen kuin Rooman valtakunnankin kävi muassaan vielä ”suuret kansainvaellukset” aivan kuin ”pervosvalloissakin”.
  Kaikken surullisinta on urheiden vanhempien liki toivoton, mutta naarasleijonamainen taistelu lastensa puolesta koululaitoksen hirviöitä vastaan, jotka vertautuvat kaikessa julmassa vihassaan ”Moolokin kitaan”, jonne uhrattavia lapsia heitetään. Eikä siinä vielä kaikki. Järkyttävän kieroutunut LGBTQ-propaganda kohdistetaan mitä pienimpiin lapsiin, jotka suoranaisesti ylklytetään vaihtamaan sukupuoltaan ja hormonihoitojen ja leikkausten uhreiksi. Ja, että kauhistuneet ja tyrmistyneet vanhemnmat saadaan pois tieltä. Sen hoitavat ”lastensuojeluviranomaiset” ja virka-apuna poliisi! Globalistien, YK:n ja NWO:n tavoitteena on ottaa lapset pois vanhemmiltaan valtion hoitoon ja omaisuudeksi. Eikä tuo ajatus ole vieras, sillä 1970-luvun taistolais-kommunistien kiivaimpina aikoina kuului use4in renkutus: ”Lapsesi ei ole sinun!”

 • Hh1488

  Vastaa

  Ihonväri ei tee mustista tyhmiä, niiden geenit tekee. Eläimet ei lähtökohtaisesti synny älykkäinä, koska ei tarvitse ja miten edes se olisi mahdollista. Valkoisista on tullut älykkäitä olosuhteiden pakosta, on huomattavasti älyä vaativampaa hommaa selviytyä Euroopassa ja pohjois-euroopassa vs Afrikassa. Samasta syystä varikset ja korpit yms on älykkäimpiä lintuja. Kaikessa on vaan kyse luonnnvalinnasta vaikka suvakki hörhöt sitä yrittää kovasti vääristellä ja kiistää, luonnovalinta lopulta voittaa.

  • ABC

   Vastaa

   Ja se ihonväri johtuu geeneistä. Varislinnut ovat fiksuja, sillä niillä on suhteellisen isot aivot. Ne opettavat tietoa eteen päin sukupolvelta toiselle. Tämä on todistettu moneen kertaan. Varislinnut myös oppivat uskomatonta nokkeluutta vaativia asioita, kuten työkalujen käyttöä, ilman että ihminen niitä on opettanut. Neekerin voi valkoinen opettaa käyttämään teknisiä apuvälineitä, mutta valkoisen lähdettyä pois kaitsemasta neekeriä tämän yhteiskunta (valkoisen rakentama) romahtaa hyvin nopeasti. Varislinnut oppivat itse tarkkailemalla syyn ja seurauksen suhdetta. Siinä olet oikeassa että kaukaasialaisten on pitänyt opetella niin maanviljely – ja ratkaista siihen liittyvät ongelmat – kuin kylmässä selviäminenkin l. kunnollisten, lämmitettävien asumusten rakentaminen. Neekerin ei tarvitse miettiä ruoan kasvamista tai suojaa kymmenien asteiden pakkasilta – ei silloin, eikä nytkään; ei Afrikassa, ei Suomessa.

   • Tomi

    Vastaa

    Varislinnuilla on aikaa leikkiäkin sillä niillä ei ole luonnollisia vihollisia. Neekerin pitäisi pikimmiten palata myös siihen leikkisään, yksinkertaiseen, luonnonmukaiseen elämäänsä eikä yrittää tehdä samoja virheitä kuin lännessä on tehty.

 • Keijo

  Vastaa

  Valkoisten ÄO Jenkeissä 100, neekerien 84. Häviävät noin kymmenelle (pohjoisen) Afrikan valtiollekin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi