Video: Amerikkalaisesikoulu indoktrinoi lapsia kannattamaan Black lives matter ‑agendaa

Järjestelmä pyrkii aivopesemään lapsia entistä nuorempina.

Rotu

Esikoulu Washington DC:stä oli aiheuttanut kohun julkaistuaan virallisella Instagram-tilillään videon, missä koulua käyvät viisi- ja kuusivuotiaat lapset oli laitettu marssimaan huutaen Black lives matter – terroristijärjestön iskulauseita ja kantamaan sen aatetta kannattavia pahvikylttejä.

Koulu oli poistanut videosta kommentoinnin mahdollisuuden mutta se oli uudelleenjulkaistu Twitterissä, missä se aiheutti laajaa pahennusta ja keskustelua koulujen ja opettajien harjoittamasta lasten aivopesemisestä. Osa keskustelijoista näki kotiopetuksen ainoana vaihtoehtona.

Myös Suomessa koulut ovat vuosien saatossa alkaneet muuttumaan entistä enemmän poliittisiksi aivopesulaitoksiksi.

Lähde

Aivopesu Black Lives Matter Instagram Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Sosiaalinen media Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • V. Tyrnäväinen

  Vastaa

  BLM = Burn Loot Murder

  • Sanna Marisija

   Vastaa

   Neekeriaktivismin johtohahmo lienee Martin Looter King?

 • TT

  Vastaa

  Ja orjamaskit naamalla tietenkin. Uusmarxistit ovat länsimaissa vallanneet erityisesti kasvatus-ja opetuslaitokset ja suorittavat niistä käsin lasten ja nuorten aivopesua omiin harhoihinsa monenlaisin eri menetelmin. Länsimaihin on saatava takaisin ideologisesta tuputtamisesta vapaat kasvatus- ja opetuslaitokset. Myös median propaganda ja valeuutisointi on saatava kuriin. Kansalaisten tajunta on sotkettu ja harhainen eikä heidän haluta olevan kykeneviä itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun.

 • Suistuneet raiteiltaan

  Vastaa

  …ja näillä on ydinaseet…

 • Salomon

  Vastaa

  Meille näytettiin ala-asteella schindlerin listaa ja opettaja sanoi, että tälläistä oli Saksassa toisen maailman sodan aikana

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi