137 miljoonan dollarin korvaukset mustalle rasismin kokemisesta Teslan tehtaalla

Mielipahan kokeminen oli varmasti 137 miljoonan dollarin arvoista.

Rotu

Sähköautoistaan parhaiten tunnettu Tesla määrättiin oikeudenkäynnissä Kaliforniassa maksamaan miltei 137 miljoonaa dollaria korvauksia entiselle mustalle työntekijälle, Owen Diazille, tämän koettua rasismia työskennellessään yrityksen tehtaassa.

Mustaa oltiin hänen mukaansa kutsuttu tehtaassa vuosina 2015–2016 ”neekeriksi” ja että työntekijät piirtelivät hakaristejä ja muita ”rasistisia” piirroksia pitkin tehdasta.

”Kesti neljä pitkää vuotta saavuttaa tämä. On kuin suuri taakka oli nostettu pois harteiltani,” Diaz oli kommentoinut medialle.

Rasismin kokeminen yhdessä Amerikan rikkaimmissa yrityksissä on varmasti parasta, mitä mustalle on koskaan tapahtunut.

Lähde: The Guardian

Hyvinvointi Kapitalismi Rappiokulttuuri Rasismi Rotu Taloudellinen riisto Talous Tesla Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Lakimiehet (todennäköisesti juutalaiset) ottavat rahoista leijonanosan mutta ei Diaz osattomaksi jää.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Todella käsittämättömiä korvaussummia vain siitä, että joku on mahdollisesti sanonut jotain.
    Vahva veikkaukseni on, että kyseinen neekeri oli vähemmän pidetty työyhteisössä johtuen ihan omasta käytöksestään.
    Jatkossa muidenkin värillisten kannattaa aloittaa ulina ”rasismista”, ottaa korvaussummat ja naureskella yhteiskunnan typeryydelle.

    Olisi ollut mielenkiintoista nähdä minkälaisia ”hakaristeja” siellä on ollut, luulisi nyt, että kuvia oltaisiin julkaistu kaikkialla.

    • Kumma juttu

      Vastaa

      Ja sitten ne vielä ihmettelee ettei niitä haluta palkata.

  • N.N.

    Vastaa

    Tämän jälkeen moni muu musta haluaa sinne töihin.

  • N.N.

    Vastaa

    Ai ai kun sattui kömmähdys, en olisi saanut kirjoittaa värin nimi!

  • seant

    Vastaa

    Juuri tällaiset oikeuden tuomiot, tekee sen, ettei mustia ja muslimeita ei sovi palkata. Myös Suomessa muutama ravintoloitsija on joutunut maksamaan ns. laittomasta irtisanomisesta, kun työntekijä on tuonut uskontonsa työpaikalle.

  • TT

    Vastaa

    Musta rotu ei ole kehittänyt edes pyörää. Sähköautoilun kehittelyssäkin ne ovat vain hidaste, jos sellaisen erehtyy palkkaamaan. Tuomarin tai lakimiesten etnisyys lienee vaikuttanut tuomioon. USA:n oikeusjärjestelmä on aina tiedetty vitsiksi, koska se on kommunistien ja juutalaisten läpeensä soluttama.

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    Osoittaa ikävällä tavalla sen että rasismilla rahastetaan sielläkin. Valkoiset USAssa vähemmistö joka mustien väkivallan kohteena ja mustat nostaa suurkorvauksia nimittelystä. Suomessa vastaava lienee tapaus jossa tivolimies sai tuomion soittaessaan kappaleen ‑ollaanko myö villihevosia- ja mustalaismies suuttui. Myös naiset saa hyvin ”tasa-arvoa” ja oikeutta. Vuosikymmeniä sitten tapahtuneita seksirikossyytteitä vastaan melkein mahdoton puolustautua. Satutätejä jäänyt kiinni useita Suomessakin. Avioliittokaan ei miestä pelasta. Mies syytteessä vaimonsa raiskaamisesta 141 kertaa.…

  • Kysyn vaan

    Vastaa

    Paljonkohan USA:n entinen presidentti Lyndom B. Johnson joutui maksamaan, koska hän kutsui rehellisesti neekereitä neekereiksi? Moni 1960-luvun dokumenttikin sen todistaa.

  • Rekimies

    Vastaa

    Kaikenlaisen keinotekoinen vastakkainasettelu-agenda menettäisi vaikutustaan jos useammat tuntisivat ihmisyyden(kin) historiaa. 

    Ihmiskunta on kokenut jääkauden, mutta myös hyvin lämpimän tropiikkikauden, ja tuolla tropiikkikaudella ihmiskunnasta 100% oli musta ‑tai tummaihoisia. Jääkaudella ihmiskuntaa taas vaaleni (ja myös eläimet kuten jääkarhut, mammutit ovat arktisia elefantteja jne) niiltä osin jotka jäivät tuolloin ”satimeen” jäämassojen keskelle. Jääkaudella kehittyivät ja syntyivät ensimmäiset valkoiset ihmiset piirteineen. Nämä vaalenneet ja tummuutensa säilyttäneet kohtasivat myöhemmin toisensa pitkästä aikaa ja ihmetys oli suuri.

    Nuo planeetan ensimmäiset valkoiset ihmiset olivat samaa väkeä jota tänä päivänä kutsutaan suomalaisiksi ja venäläisiksi.

    • suomalaisasiamies

      Vastaa

      Kaikki eurooppalaiset alunperin blondeja. Jopa kadonneet Kanarian alkuasukkaat…

      • Özlt

        Vastaa

        Näinhän se uusin teoria väittää, että homo sapiens kehittyi nykyisen Bulgarian alueella olevalla savannilla ja lähti siitä levittäytymään ympäri maailmaa, myös Afrikkaan, jossa ihon väri alkoi tummenemaan. Jäänteenä on esim. tummaihoisten edelleen vaaleat kämmenet ja jalkapohjat. Eli väite, että ”olemme kaikki olleet joskus tummaihoisia” ei ole kovin kestävä.

  • Lärvätsalo

    Vastaa

    Pari kolme vuotta ja tuo on kadulla taas.
    Easy come, easy go!

  • jani

    Vastaa

    Taas yksi syy lisää miksi värivammaisia ei kannata palkata ollenkaan.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Hyvä syy miksi ei värivammaisia pidä ottaa mihinkään yhteistyöhön

    Eivät ymmärrä ja hyväksy omaa taustaansa, muuta kuin rahastamisautomaattina, sekä vääristelevät vielä ikikaikaista hyvän onnen merkkiä, mikä on Brysselin oikeustalossa, kuten monien ranskalaistenkin oikeustalojen koristeena ilman neekeriulinaa.

    Seppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja
    https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi