Kriminologi tutki: ”Mustien kokema poliisivaino” on median luoma valhe

Professori Jukka Savolainen toteaa, että valtamedia ja akateemista maailmaa panttivankinaan pitävät aktivistit ovat luoneet valheellisen mielikuvan "mustien kohtaamasta poliisiväkivallasta".

Rotu

George Floydin palvonta on liberaalien uusi uskonto.

Yhdysvalloissa työskentelevä suomalaisprofessori Jukka Savolainen toteaa, että valtamedia ja akateemista maailmaa panttivankinaan pitävät aktivistit ovat luoneet valheellisen mielikuvan ”mustien kohtaamasta poliisiväkivallasta”. Valhe on niin voimakas, että se on alkanut vaikuttaa jopa niin sanottujen konservatiivien ajatteluun.

Kriminologian professorina toimivan Savolaisen artikkeli amerikkalaisten poliisien väitetystä rasismista tullaan piakkoin julkaisemaan Kriminologia-lehden ensimmäisessä numerossa. Julkaisu osuu otolliseen saumaan, koska Yhdysvalloissa on käynnissä mustan George Floydin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti.

Floydin kuolemaa on verrattu poliisin tappaman aseistamattoman valkoisen Tony Timpan tapaukseen. Siinä missä Timpan kuolema jäi paikallisuutiseksi, Floydista leivottiin kansainvälinen pyhimys, jonka ”muiston kunniaksi” valkoiset ovat mellakoineet myös Euroopassa.

Jopa perussuomalaisilta sympatiaa George Floydille

Jopa ”kansallismielinen” hallittu oppositio osoitti kunnioitusta Floydia kohtaan. Perussuomalaisten johtaja Jussi Halla-aho rankaisi kansanedustaja Ano Turtiaista, kun tämä oli rohjennut laskea leikkiä pyhimykseksi nostetun Floydin kustannuksella. Halla-aho tai kukaan muukaan kosher-konservatiivi ei ole kuitenkaan osoittanut solidaarisuutta Timpalle tai muille poliisin surmaamille valkoisille.

Savolainen vahvistaa, että jopa konservatiivit ovat nielleet kulttuurimarxistien valheellisen tarinan poliisin vainoamista mustista. Yhdysvalloissa tehtiin helmikuussa kysely siitä, kuinka suuren osan poliisin ampumista ihmisistä vastaajat arvelivat olevan mustia. Naurettavimman vastauksen antoivat ennalta-arvattavasti liberaalit, joiden mukaan luku on noin 60 prosenttia. Myös konservatiivit olivat kuitenkin täysin hakoteillä vastatessaan keskimäärin 40 prosenttia. Todellinen luku on nimittäin vain 25 prosenttia.

Tilastot myös osoittavat, että valtamedia (joka on Yhdysvalloissa tiukassa juutalaiskontrollissa) todellakin pyrkii aivopesemään ihmisiä rotukysymyksissä. Georgian valtionyliopiston tutkimuksessa selvitettiin, että media uutisoi yhdeksän kertaa enemmän poliisin tappamista mustista kuin valkoisista.

Totuudenpuhujat pyritään vaientamaan

Savolaisen mukaan tilastot eivät tue väitettä, että poliisi tappaisi mustia herkemmin kuin valkoisia. Mustat toki joutuvat valkoisia useammin tekemisiin poliisin kanssa siksi, että mustat syyllistyvät suhteettoman usein vakaviin väkivaltarikoksiin. Harvardin yliopiston professorin Roland Fryerin tutkimuksen mukaan poliisi ei kuitenkaan ammu mustia tai latinoita matalammalla kynnyksellä kuin valkoisia.

Savolainen kummastelee myös Yhdysvaltojen akateemista maailmaa, jossa ”väärät mielipiteet” pyritään tukahduttamaan riippumatta siitä, mikä tieteellinen totuus on. Kulttuurimarxistit ovat hyökänneet armottomasti jopa Fryeriä vastaan tämän tutkimustulosten vuoksi, vaikka Fryer itsekin on musta!

”Tämä on huolestuttava trendi. Tieteellisen keskustelun tavoite on totuus, ei poliittisen ideologian kannattaminen. On kuvaavaa, että ainoastaan afroamerikkalaiset intellektuellit, kuten Fryer, rohkenevat kyseenalaistaa vallitsevia uskomuksia. Heitä on vaikeampi leimata rasisteiksi”, Savolainen toteaa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Ano Turtiainen Disinformaatio George Floyd Informaatiosota Jukka Savolainen Jussi Halla-aho Kriminologia Kulttuurimarxismi Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Tilastotiede Tony Timpa Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtamedia Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Se pitää huomioida

  Vastaa

  Mustit kanssa tekee rikoksia paljon enemmän.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Kun valhetta toistetaan tarpeeksi kauan, siitä tulee totuus.”

  Jotenkin tähän tyyliin Josef Göbbels asian ilmaisi.

 • juha.

  Vastaa

  Kommunistit ovat aina pitäneet meteliä kapitalistisiisa eli länsimaissa nk. ”poliisiväkivallasta” aivan kuten Suomessakin radikaalivasemmiston melskatessa 1960-luvulla.

 • EV

  Vastaa

  mm. Youtubesta löytyy useita kanavoita, missä julkaistaan poliisien haalarikameravideoita sekä poliisiauton kameran videoita mm. PoliceActivity-kanavalla. Kanavan videoista näkee mitä todellisuudessa nämä ammutuksi tulevat ”pyhimykset” tekevät saadakseen luodista. Ensinnäkin siellä on epäiltyinä niin mustia, valkoisia kuin aasialaisia ja etelä-amerikkalaisia. Isossa osassa tapauksista, missä mustaa ammutaan, tämä haluaa tulla ammutuksi poliisin toimesta uhkailemalla poliisia aseella tai juoksemalla poliisia päin veitsi kädessä. Monesti kun poliisi pysäyttää auton, jossa on mustia, ei ole aluksi mitään ongelmaa, kunnes musta kuljettaja tai matkustaja kiskaisee mutkan esiin ja yrittää murhata poliisin. En edes tiedä kuinka monen idiootin kanssa olen tästä asiasta väitellyt ja minä olen kuulemma vain rasisti, tuntuu siltä että vain promille väestöstä omaa minkäänlaista järkeä ja päättelykykyä. Typerä lammaslauma.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Kannattaa näyttää suvakeille näitä videoita missä afrikkakohtauksen saanut alaston neekeri riehuu yrittäen murhata poliiseja. Tosin yleisin reaktio videoihin on: sormet korviin, silmät kiinni ja huuto joko rakenteellisesta rasismista tai sitten vielä sekavampaa mölinää kun ideologian harhauttama kognitio on vaarassa törmätä todellisuuteen. Mutta siinä juuri saa nähdä ”suvaitsevaisen” pään sisällön sekavuuden.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi