Juutalainen ”muusikko” kertoo valkoisten vauvojen olevan rumimpia

Videolla on tällä hetkellä yli 4000 alapeukkua ja vain reilu viisikymmentä yläpeukkua.

Rotu

Juutalainen Caitlin Cook.

Juutalainen ”muusikko” ja ”humoristi” Caitlin Cook teki vastikään laulun, jossa hän kertoo Black Lives Matter ‑liikkeen tuoman ilmapiirin varjolla Talmudista lukemiaan oppeja. Cook laulaa valkoisten vauvojen olevan vauvoista rumimpia.

Kappaleen mukaan valkoiset vauvat näyttävät ”Voldemortilta sekoitettuna koiralla sekä 1300-luvun kuvauksella vauva-Jeesuksesta.” Juutalainen peittelee huonosti huumorin alle mukamas piilottamansa inhon valkoisia kohtaan.

Suuryritykset sallivat rasismin valkoisia kohtaan

Juutalaisomisteinen YouTube ei tietenkään ole poistanut videota, vaikka se tulvii hyvin voimakasta rasismia, joka on palvelun käyttöehtojen mukaan kiellettyä. Syy sille on se, että palvelun mukaan valkoisia kohtaan saa olla rasisti. Mikäli valkoinen humoristi tekisi edes komedian varjolla videon, jossa kuvailee samoin termein juutalaisia tai mustia vauvoja, nousisi asiasta kohu, eikä video vanhenisi palvelussa montaa päivää.

Cook ei peittele juutalaisuuttaan vaan vaikuttaa olevan siitä hyvinkin ylpeä. Hän tuo Instagram-tilillään toistuvasti esille etnisen taustansa.

Voit katsoa videon alta. Videolla on tällä hetkellä noin sata kertaa enemmän alapeukkuja kuin yläpeukkuja.

Black Lives MatterMusiikkiPoliittiset vihollisetRotuSionismiUlkomaatYhdysvallatYouTube

Keskustelu

3 kommenttia

 • Schlageter

  Vastaa

  VALKOISTEN lasten syntymä on aina onnellinen tapaus.

 • Silmälääkäri

  Vastaa

  Tuo juutalaisnainen ei taida nähdä nenäänsä pidemmälle…

 • Miten sen nyt ottaa

  Vastaa

  Silmäläkärin kommentti oli päivän paras…

  Mutta asiaan… Ei kai sillä ole väliä vaikka vauvat olisivat ”rumia”. Sill heistä kasvaa kauniita ja terveitä aikuisia. Toisin kuin noista. Tuollakin on se ”päärynäpään” kallonmalli. Jossa esim. silmät ovat kaukana toisistaan kuin saaliseläimellä. Hiusraja on korkealla ja vaikka kuinka se koittaa pitkillä hiuksilla peittää korviaan, ovat ne selkeästi havaittavissa. Ulospäin työntynyt purentakalusto viittaa ihmiskunnan alkuhistoriaan.

  Niin että, en minä kamalasti huutelisi jos olisin tuo rodun jälkeläinen.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi