Mustille vaaditaan ”holokaustikorvauksia” vastaavia ”rasismikorvauksia”

Hallituksen tulee rahoittaa lahjoitukset nostamalla kansalaisten veroastetta, sillä valkoiset ovat juutalaislehden mukaan ”velkaa mustille”.

Rotu

Juutalaislehti haluaa ”rasismikorvauksia” mustille. Kuvituskuva.

Maailman johtavan juutalaislehden Jewish Telegraphic Agencyn (JTA) tuoreessa artikkelissa vaaditaan mustille rahallisia ”rasismikorvauksia”. Korvaukset tulisi kohdistaa kaikille mustille riippumatta siitä, ovatko nämä tai näiden esi-isät todellisuudessa kärsineet esimerkiksi orjuudesta.

Vaikka orjuuden taakka on ollut arkea muun muassa valkoisten irlanninamerikkalaistenkin esi-isille, vaatii juutalaislehti yhteiskuntaa keskittymään ainoastaan mustien historiaan. Näin juutalaislehti ruokkii tietoisesti myyttiä, jonka mukaan valkoiset ovat kautta historian olleet jonkinlaisen kosmisen pahuuden alkulähde.

Artikkelin kirjoittajan mukaan mustien ”rasismikorvausten” toteutuksessa voidaan ottaa oppia juutalaisten ”holokaustikorvauksista”. Kirjoittaja kertoo, että myös hänen omat sukulaisensa ovat päässeet nauttimaan saksalaisten veronmaksajien kustantamista ”holokaustikorvauksista”.

Valkoiset veloissa mustille

JTA linjaa, ettei mustien saaman ilmaisen rahan määrää voida jättää yksityisten lahjoittajien päätettäväksi. Hallituksen tulee rahoittaa lahjoitukset nostamalla kansalaisten veroastetta, sillä valkoiset ovat juutalaislehden mukaan ”velkaa mustille”. JTA jättää kuitenkin mainitsematta, että mustat ovat jo nyt nettoveronsaajia, sillä he kuormittavat suhteettoman paljon sosiaaliturvajärjestelmää, poliisia ja muita julkisen sektorin elimiä.

JTA:n mukaan rahakorvaukset eivät yksinään kuitenkaan ole tarpeeksi, vaan erityisesti nuorison aivopesua on lisättävä koulujen ”rasisminvastaisella” kasvatuksella. Käytännössä kyse on siitä, että valkoisia nuoria painostetaan vihaamaan omaa rotuaan sekä pitämään mustia ja juutalaisia yli-ihmisinä.

Juutalaislehti summaa artikkelin sanoman toteamalla stalinistisesti, ettei kenelläkään ole oikeutta kieltäytyä korvauksista, sillä kansalaisen rahat eivät ole kansalaisen yksityisomaisuutta. ”Itsekeskeinen kapitalistijärjestelmä on yksi valkoisen ylivallan oireista ja täysin kaikkia juutalaisuuden arvoja vastaan”, lehti julistaa vailla sarkasmin häivää.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Holokausti Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rotu Sionismi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hellu

  Vastaa

  Suomalaisille voitaisiin maksaaa mojovat korvaukset siitä, että meitä vietiin isovihan aikoina orjiksi kaikkialle. Porukkaa roudattiin enemmän väestön kokoon nähden, kuin mistään muusta valtiosta ikinä!

 • Petja

  Vastaa

  Täytyy varmaan kohta lapsilta koulun käynti kieltää niin ei saa väärää kuvaa maailmasta.Historia ei määritä kelle ollaan velkaa ja mustat on syöneet rahansa jo sosiaalietuuksina.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Maailmaa ollaan ajamassa kohti Rahowaa. Tulkoon itku ja hammastenkiristys sekä parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä: mikä tahansa on parempi kuin nykyinen länsimainen maailma.

  Nyt on aika valita puolensa ja tunnustaa väriä ja antautuminen vastaanpanematta ei ole vaihtoehto.

 • Leikkaamaton

  Vastaa

  Tuolla JTA:lla on käsittämättömän vasemmistolainen linja. Vihaavat Trumpia ja oikeiston arvoja ja komppaavat tätä liberaalien narratiivia. Nämä liberaalit (usein valkoiset) judet eivät liene kyllä juutalaisia muuten kuin nimellisesti. Juutalaisuus, muiden uskontojen tavoin, on konservatiivinen uskonto. Nämä liberaalit, kuten esim Bernie Sanders ja Michael Bloomberg sekä käytännössä kaikki Hollywoodin judet, eivät ole sionisteja tai muutoinkaan pro-Israel. He kannattavat Palestiinan valtiota, aborttia, sateenkaariarvoja, BLM:ää ja muita liberaaleja arvoja. Nämä tyypit, kuten monen valtamedian (ja JTA:n) johdossa olevat judet ovat juuri niitä liberaaleja, jotka sönköttävät valkoisten itseään häpeävien vasureiden kanssa yhteen ääneen mm. ”islam on rauhan uskonto” – mantraa ja ”monikulttuuriuus on rikkaus” – mantraa. 

  Luulen, että nämä liberaalit haluavat vain ottaa kaiken irti siitä, että ovat nyt sattuneet syntymään juutalaisille vanhemmille tai siitä, että heillä on vähänkään ”judahtava” nimi. Näin he saavat snadisti uhripisteitä ja pääsevät intersektionaalisuus-asteikossa valkoisen (kristityn) lihaa syövän heteromiehen yläpuolelle tuomalla juutalaisuutensa (vähemmistöasemansa) esiin. He voivat käyttää jude- tai holokaustikorttia konservatiivisia WASP-valkoisia/persuja vastaan rasistikortin tavoin. Muita vastaan tässä intersektionaalisessa uhripelissä ei juutalaiskortilla pärjääkään, koska liberaalijudet ovat pitkälti valkoisia, eli sitä vihatuinta väriä. 

  Aidot juutalaiset, tai uskonnolliset – siis konservatiiviset – judet eivät yleensä ole demokraatteja, vaan ennemminkin sionisteja tai vähintään Israel-myönteisen ja tolkullisen Trumpin kannattajia. Esim Ben Shapiro, Avi Yemini tai Ezra Levant. (Ortodoksijudeista vain 13% äänesti Hillarya – PEW:n mukaan). 

  Uskonnollinen, konservatiivinen juutalainen ei varmaan kannata mitään rasismikorvauksia eikä anteeksipyytele valkoisuuttaan tai juutalaisuuttaan. Se ”juutalainen” Hollywood ja eliitti ei aja Israelin – tai edes juutalaisten etua, eivätkä he kannata B. Netanyahua tai Trumpia. Liberaaleista judeista yli 90% ei käy lainkaan synagogassa tai kuulu synagogaan PEW:n mukaan. Siksi onkin mun mielestä epärelevanttia puhua ”juutalaisesta” mediasta per se, koska nämä liberaalit judet ajavat samoja agendoja kuin Jenkkien vasemmisto ja esim BLM – eli Israel-vastaista politiikkaa. 

  Esim Project Veritas julkaisi hiljattain paljastusvideon, jolla NBC:n presidentti, Jeff Zucker (joka on juutalaistaustainen lähinnä nimellisesti) sanoo että hänellä on henkilökohtainen vendetta Trumpia vastaan. Se siis siitä puolueettomasta mediasta. Ja kyllähän se näkyykin NBC:n ja muiden valtamedioiden narratiivissa. Liberaali eliitti ja juutalainen mediajohto ajaa muun vasemmiston tavoin palestiinalaisten ja muslimien asiaa. He eivät tee tätä ajaakseen juutalaisuuden tai Israelin asiaa. Liberaalit juutalaisomisteiset valtamediat eivät uutisoi esim niistä lukuisista antisemitistisistä iskuista New Yorkin hasidiväestöä kohtaan – koska hyökkääjät ovat järjestään mustia. Eihän se sovi vasurinarratiiviin. Liberaalit ja heidän mediansa (ml. Hollywood) tekevät vain hallaa Israelille, sionismille ja konservatiivisille judeille. 

  Nämä amerikkalaiset libtardit eivät ole juutalaisuutta nähneetkään, vaan erkaantuneet judejuuristaan yhtä paljon, kuin valkoinen libtardi on erkaantunut esi-isiensä arvoista ja uskosta. On niitä hyveliputtavia idiootteja Israelissakin, mutta he eivät tajua että ajavat suvaitsevaisuudellaan ja islaminhalaamisella omaa tuhoaan. Aivan kuten Euroopan/USA:n liberaalitkin.

 • Leikkaamaton

  Vastaa
 • Ville Pettu

  Vastaa

  Eikös niiden ”rasismikorvausten” maksamiseen pitäisi osallistua myös arabiorjakauppiaiden jälkeläiset sekä niiden afrikkalaisten heimojen jälkeläiset jotka vangitsivat toisia heimoja ja myivät heitä arabeille jotka edelleen välittivät orjiksi otetut espanjalaisille, portugalilaisille, ranskalaisille sekä brittiläisille orjakauppiaille?

 • EV

  Vastaa

  Minun mielestä kaikki länsimaiden mustat voitaisiin kuljettaa turvaan Israeliin meiltä pahoilta valkoisilta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi