SML: Holokaustia ei tule nostaa erityisasemaan

Hallitus pyrkii rajoittamaan historiantulkintoja vain holokaustista, vaikka suomalaisten kansallista identiteettiä vastaan hyökkäävien historiantulkintojen organisoitu levittäminen on maassamme jo vakiintunutta toimintaa.

Politiikka

Valtioneuvosto päätti 31. elokuuta toimista, joilla se aikoo ”edistää yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja syrjimättömyyttä suomalaisessa yhteiskunnassa”. Tiedonannon lainsäädäntö- ja selvityshankkeiden luettelossa hallitus ilmoittaa tuleviksi toimikseen muun muassa ”kriminalisoidaan holokaustin kielto”.

Sinimusta Liike vastustaa holokaustin kiistämisen kriminalisointia.

Hallituksen ilmeinen motivaatio holokaustia koskevan historiantulkinnan julkiselle säätelylle on tämän kesän kohujen jälkeen etäännyttää itseään natsisyytöksistä. Poliittinen signalointi ja hallituksen oman maineen kiillottaminen ovat kuitenkin hyvin kevyitä syitä näin raskaalle toimelle. Vielä vuonna 2014 Kataisen hallituksen oikeusministeri Anna-Maja Henriksson vastasi kristillisdemokraattien kansanedustajan aihetta koskevaan kirjalliseen kysymykseen, että ”historiallisia tapahtumia koskevan keskustelun kriminalisointi on sananvapauden kannalta ongelmallista” ja ”sananvapaudella on erityisen korostunut merkitys yhteiskunnallisen ja poliittisen keskustelun samoin kuin tieteen ja taiteen aloilla”.

Maailmanhistoriassa on tapahtunut lukuisia kansanmurhia. Joillekin etnisille ryhmille heihin kohdistuneen kansanmurhan korostaminen on poliittisen vaikuttamisen keskeinen keino, ja niinpä armenialaiset lobbaavat eri maissa armenialaisten kansanmurhan tunnustamista ja ukrainalaiset holodomorin tunnustamista. Suomen eduskunnan ei tule lähteä mukaan historiapolitiikkaan, jossa tehdään nostoja maailmanhistoriasta vieraiden etnisten ryhmien intressien mukaisesti. Eri kansanmurhien poliittista tunnustamista vahvempi toimi on kansanmurhan kiistämisen kriminalisointi. Sellaisesta tulee säätää vain, kun painava suomalaisten oma kansallinen etu niin vaatii.

Suomalaisten sananvapautta ei tule rajoittaa ministerien maineen puhdistamiseksi tai vieraiden kansanrymien aseman parantamiseksi. Sinimusta Liike ei kuitenkaan kannata myöskään absoluuttista sananvapautta, jossa mitä tahansa saa sanoa. Suomessa levitettävää historiantulkintaa pitää voida rajoittaa, jos se pyrkii demonisoimaan suomalaisia kansanryhmänä tai yleisesti kaikkia valkoisia kansoja. Tähän asti Suomessa on voinut vapaasti levittää pseudohistoriaa, jossa suomalaisia syyllistetään kolonialismista. Hallitus kuitenkin pyrkii rajoittamaan historiantulkintoja vain holokaustista, vaikka suomalaisten kansallista identiteettiä vastaan hyökkäävien historiantulkintojen organisoitu levittäminen on maassamme jo vakiintunutta toimintaa.

Sinimusta Liike seuraa, millaista lakia hallitus aikoo tarkalleen esittää. Monen mielestä ”holokaustin kiistäminen” on varsin yksiselitteinen asia. Historia on kuitenkin tieteenala, jossa on olennaisesti kyse tulkinnoista, ei pelkästään yksiselitteisistä faktoista. Holokaustin kiistämistä koskeva lainsäädäntö näiden lakien keskeisissä maissa, Saksassa ja Ranskassa, ei kiellä pelkästään sen toteamista, että ”holokaustia ei tapahtunut”. Lait kieltävät myös sen, että holokaustin uhrimäärästä ja menetelmistä esitetään virheellisiksi todettuja näkemyksiä. Näiden lisäksi kyseisissä maissa on laitonta myös vähätellä holokaustia. Saksan ja Ranskan lakien keskeinen tarkoitus on korostaa holokaustin ainutlaatuisuutta. Ranskalainen kansallismielinen poliitikko Jean-Marie Le Pen tuomittiin vuonna 2016 holokaustin kiistämisen kieltävän lakipykälän nojalla, kun hän totesi puheessaan, että ”kaasukammiot olivat sodan yksityiskohta”. Oikeus katsoi Le Penin toteamuksen olevan holokaustin vähättelyä ja siten rikkovan holokaustin kiistämisen vastaista lakia.

Historiantulkinnan keskiössä ovat pohdinnat, oliko jokin asia ainutlaatuinen tai merkittävä. Kun holokaustista on kulunut jo 80 vuotta, tulkinnat, jotka eivät pidä sitä ainutlaatuisena tai merkittävänä osana maailmanhistoriaa, alkavat luonnollisesti yleistyä. Ne, jotka ovat rakentaneet holokaustin erityisasemasta oman identiteettinsä, politiikkansa tai oman etnisen ryhmänsä tarinan, joutuvat yhä useammin hiljentämään vastakkaisia historiantulkintoja. Sinimusta Liike pitää tätä haitallisena mielipidevaikuttamisena, jonka osaksi Suomen eduskuntaa ja oikeuslaitosta ollaan kaappaamassa. Vastustamme holokaustin nostamista erityisasemaan.

Lähde: Sinimusta Liike

Historia Holokausti Kansallismieliset Kolonialismi Kotimaa Politiikka Rotu Sananvapaus Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mokäli holoksusti olisi muuta kuin suuri kusetus, siitä ja siihen liittyvistä faktoista (mikäli niitä löytyisi) tulisi avoimesti keskustrlla ja tuoda ne julki.

  Ei riitä pelkät tiilikasat ja parakkiletkat avonaisella kentällä.
  Justkut kummasti nostettu muiden yläpuolelle, vaikka esimerkiksi puna-khmerit surmasivat Pol Potin johdolla huomattavasti suuremman määrän väestöstä.

  Millä tavoin tulevaisuudessa tullaan kohtelemaan lääkeyhtiöitä ja viimeisten 10 vuoden aikana eri puolella palloa valtaa pitäneitä hallituksia/ministereitä?

  Pelkästään koronakusetuksen takia pallon vöestöstä tulee putoamaan pois yli miljardi ihmistä, syytetäänkö näitä toimijoita tulevaisuudessa kuten syytettiin ja metsästettiin SS joukkoihin kuuluneita toisen maailman sodan jälkeen, aina viime vuosiin asti?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Juuri näin.
  Kun asiat eivät kestä päivänvaloa ja tarkempia tutkimuksia, niin sitten säädetään lait, jotka tekevät kyseisen asian kiistämisestä laitonta.

  Jännä juttu, ettei kyseisestä ”tapahtumasta” haluta käydä avointa ja riippumatonta keskustelua.
  Jos ei olisi mitään kyseenalaistettavaa tässä tarinassa ja kaikki olisi mennyt niin kuin on väitetty, niin eikös se keskustelun vastapuoli ole silloin helppo voittaa argumentein ja pitävin aihetodistein?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Oikeat natsit on jo haudan levossa, niin miksi tavallisia kansalaisia halutaan syyllistää holokaustista, johon heillä ei ole mitään sidettä?

  Miksi holokaustin virallinen tarina on muuttunut liian monta kertaa? Esim. Treblinkasta ei löytynytkään massiivisia joukkohautoja, kun aluetta tutkittiin 90-luvulla tehokkaalla maatutkalla, niin sitten väitetyt uhrit olikin poltettu suuressa kokossa savuna taivaalle keskitysleirin alueella. Tosin tästä jättimäisestä kokosta ei ole mitään todisteita.

  Leirit olivat todellisia ja niissä kuoli ihmisiä, mutta keitä he olivat, kuinka paljon heitä oli ja ennen kaikkea mihin he kuolivat? Nämä kolme tärkeää seikkaa ovat edelleen hyvin kiistanalaisia asioita.

 • goyim knows

  Vastaa

  aika moni ihminen alkaa epäillä virallista historiankirjoitusta juuri tämän lain takia, juutalaiset ilmeisesti paniikissa

  • Hän itse

   Vastaa

   Minusta on loukkaavaa puhua joka yhteydessä yleisesti natseista, kolmannen valtakunnan sotilaita erilaisina osastoina, kuten nykyäänkin eri maiden armeijat. Nyt yhtäkkiä natseja juoksee joka kadunkulmassa, luulisi että näin olisi ollut heti toisen maailmansodan jälkeen. Väitetystä holokaustista sen verran, että pitäviä todisteita ei ole esitetty, neukkujen ilmoittamiin lukuihin uskotaan sokeasti ja kyllähän ryssä tiedetään. Kuitenkin toiselta kantilta katsottuna on pystytty laskemaan mahdottomaksi se määrä hävitettyjä suhteessa sen aikaiseen teknologiaan ym. Jo Ensimmäisessä maailmansodassa kaikkien osapuolien keskuudessa havaittiin joukkojen keskuudessa pikkukuumeet ja muut heposti leviävät epidemiat ja eiköhän kaikki oivaltaneet siinä tilanteessa ainoan keinon hävittää saastunut ja estää leviäminen oli tuli. Tottakai tämä koski myös leirejä kaikilla osapuolilla. Jostain syystä hävinnyt saksa on saanut tästä kaiken kunnian, oma mielipiteeni on että asioita on suurenneltu kohtuuttomasti. Kunei kukaan puhu stalinista juurikaan, vaan lähinnä toteamus että olipahan veikeä kaveri, herrahan lähetti siperiaan niin omiaan kun vihollisia mm valtavan määrän saksalaisia sotavankeja joista vain murto-osa palasi, kun taas esim. Muiden liittoutuneiden leireiltä suurin osa saksalaisista palasi takaisin. Eli minusta tuntuu että nyky keskustelun valossa, pitää jälleen toistamiseen kirjoittaa sotahistoriaa uusiksi voittajan kynällä ja kieltää kaikki tosiasiat, hysteerisesti vouhottaa suu vaahdossa muiden mukana. Ihan näin eläinkuntaa katsomalla siellä on jatkuvasti alistamista ym. muuta ja ihminen kuitenkin kuuluu eläinkuntaan ja vaikkakin on korkeimmillaan älykkyydessä, niin kyllä ne alkukantaiset eläinvaistot siellä edelleen lymyää. No jokatapauksessa aivan huuhaata koko turhanpäiväinen jaarittelu ja pelkistettynä jos joltain kysyy, onko paskat housuissa ja hän sen jyrkästi kiistää, niin kai se sitten muidenkin on uskottava hajusta piittaamatta.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisvalta kiristää otettaan kohti loppua. Kaikesta päätellen suomalaiset ansaitsevat asemansa edellämainittujen orjina olkoonkin, että juutalaiset ovat vain osa globalistista koneistoa eivätkä siinä mikään yhtenäinen porukka.
  Näin helposti aivopestävää, manipuloitavaa ja alistettavaa porukkaa kuin suomalaiset ei kai ole missään. Nyt liimaillaan ihan vapaaehtoisesti lisää teippiä suun eteen ja kirjoitetaan varmuuden vuoksi lakeja, joiden mukaan teipin käyttö on pakollista. Lainsäätäjä tekee itsestään surkean pellen, mutta keskivertokansalainen tätä menoa kuitenkin ylistää.

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  Jos jotain asiaa ei saa edes tutkia on siinä silloin jotain isoa salattavaa. Sama oli korona rokotteiden kohdalla.

 • Savonian

  Vastaa

  Minä ainakin uskon holokaustiin. Holokausti oli prosessi, joka muunsi juutalaiset saippuaksi ja lampunvarjostimiksi. Nurnbergin oikeudenkäynnissä asia on todistettu, eikä siellä esitettyjä väittämiä pidä ryhtyä epäilemään, koska epäily johtaa revisionismiin ja revisionismista on lyhyt matka denialismiin.

  Toivottavasti uuden lain mukaan tulee uskoa, että holokausti tapahtui täsmälleen kuten se on alunperin dokumentoitu Nurnbergissä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Tähän sopinee hyvin anekdootti aiemmin tällä sivustolla julkaistusta kokoelmasta:
  – Mikä on pahempi kuin holokausti?
  – Työpuhelu viikonloppuna.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Holokaustin kiistämisen kielto merkitsee myös sitä, ettei holokaustia voida tieteellisesti tutkia. Laki määrittäisi, millaisia tuloksia holokaustin tutkimisella saisi olla. ”Väärästä tutkimustuloksesta” rangaistaisiin.

 • Salomon

  Vastaa

  Leipäjonoissa on suomalaisia äitejä, mutta kela maksaa joka neekerille, jokaisen hassuttelun. Meillä ei siis oikeasti ole tärkeämpiä asioita mietittävänä, kuin lähes sata vuotta vanha juttu(satuilu). Miksi me? kansana! Joka on erittäin resiliantti, perkeleellisen periksiantamaton, upea ja uljas, nöyrryynnytytään kerta toisensa jälkeen orjiksi?.… Jotenki tuntuu, kun tässä on katsonut vierestä tätä aivopesua, (viimeinen vuosikymmen) miten helvetin nopesti kaikki meni perseelleen

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuo maaginen luku 6 miljoonaa murhattua juutalaista minua ihan aiheellisesti hieman ihmetyttää. Wikipediasta löytyy varsin uskottava artikkeli (linkki lopussa) Auschwitzin keskitysleiristä. Tässä artikkelissa mainitaan että 1990-luvulle asti väitettiin että juutalaisia tapettiin Auschwitzissa 4 miljoonaa, mutta viimeisimmät arviot ovat 1.1 – 1.5 miljoonaa. Jos me lähdetään siitä että luku 1.1 miljoonaa on totta, niin silloinhan 4 miljoonaa – 1.1 miljoonaa on 2.9 miljoonaa ja edelleen laskettuna 6 miljoonaa – 2.9 miljoonaa = 3.1 miljoonaa uhria. Wikipedian artikkelin mukaan holokaustin uhrimäärä on siis lähes puolittunut alkuperäisestä kuudesta miljoonasta. Edelleen kumminkin väitetään että kokonaismäärä olisi yli 6 miljoonaa vaikka tutkijat ovat laskeneet että kirjanpidosta puuttuu 2.9 miljoonaa tapettua juutalaista. Linkki Wikipedian artikkeliin: https://fi.wikipedia.org/wiki/Auschwitz

  • Fiktiontarkastaja

   Vastaa

   Wikipedia on taas ristiriidassa itsensä kanssa, englanninkielinen versio tuosta artikkelista sanoo ”. Of the 1.3 million people sent to Auschwitz, 1.1 million were murdered. The number of victims includes 960,000 Jews (865,000 of whom were gassed on arrival), 74,000 non-Jewish Poles, 21,000 Romani, 15,000 Soviet prisoners of war, and up to 15,000 others.” Tuon mukaan juutalaisia siis tapettiin alle miljoona, ja niistäkin alle 0,9 miljoonaa kaasutettiin kun saapuivat. Ja useat holokaustiin uskovat tutkijat ovat esittäneet pienempiäkin lukuja, revisionisti Dalton listaa kirjassaan ”Debating the holocaust” (Holocaust handbook numero 32) peräti 17 erilaista holokaustiin uskovien esittämää lukua 0,5 miljoonasta ylöspäin, mutta muistaakseni olen nähnyt jopa alle 0,4 miljoonaa. Ja sama ongelma muiden leirien kohdalla, esim Majdanekissa alunperin 1,7 miljoonaa, joka tippui 360 000:een, josta sitten välivaiheide kautta wikin nykyisin väittämään ”at least 80 000”, paitsi että jopa itse Hilberg sanoi että noin 50 000 ja Kranz 59 000.

 • Fiktiontarkastaja

  Vastaa

  Minulla on holokaustin suhteen jo sekin ongelma, että minkä holokaustin kiistämistä ollaan kieltämässä? Useat lähteet määrittelevät holokaustin tapahtuneen toisen maailmansodan aikana, siis 1939 – 1945, mutta esim USHMM sanoo ”The Holocaust (1933–1945) was the systematic, state-sponsored persecution and murder of six million European Jews by the Nazi German regime and its allies and collaborators.1 The United States Holocaust Memorial Museum defines the years of the Holocaust as 1933–1945. ” ja lisäksi löytyy myös lähteitä joissa vuodet onkin 1941 – 1945, ja lisäksi Kollerstrom on Holocaust handbook 31:ssä dokumentoinut kuinka holokaustista puhuttiin amerikkalaisessa lehdistössä jo 1900-luvun alussa uutisoitiin kuinka kuutta miljoona juutalaista oltiin murhaamassa, välillä Venäjällä, välillä jossain Itä-Euroopassa jne, ja jopa Turkki mainitaan. Holokaustille näyttää siis löytyvän useita erilaisia määritelmiä jo silloin kun puhutaan saksalaisten tekemisistä, ja hieman varhaisemmassa historiassa tekijöinä onkin venäläiset yms.

 • Plääh

  Vastaa

  Heti kun Halla-aho alkoi levittää myrkkyään liittyi perussuomalaisiin, tajusin, että tässä on porukka, joka on suomalaisten vihollinen n:o 1. Helvetin huijarit ja valeoppositio

 • Plääh

  Vastaa

  On hirvittävää, että tällaiset paviaanin tasolla ajattelevat lahkolaiskristityt Teukka ja Huhtasaari ja co. saavat pakottaa kd:n mielisairaalapotilaiden kanssa holokaustia koko kansalle, Tiedän: luihut konnat Orpo ja Halla-aho ovat kaiken päättäneet, mutta näiden mielipuolten avulla se tehdään. Muut sionistit kuten Rydman eivät myöskään ole suomalaisten asialla. Ideologiana on alistua kv. juutalaismafialle

 • Putinisti

  Vastaa

  Internetistä löytyi (mutta ei löydy enää) vanha uutisfilmi ”Krakow trial 1947”, jossa reportaasi oikeudenkäynnistä koskien Auschwitzia. Siinä puhutaan ”lähes 300 000 uhreista eri maista” eikä mainita juutalaisia lainkaan.
  Nykyisin tätä filmiä näytetään ilman ääntä ja tekstiä, joten tavallinen sheeple ei koskaan saa tietää mitään muuta kuin pyhät 6 miljoonaa.
  Filmi löytyy tästä (tulee vaan liittyä chattiin):
  https://t.me/c/1562033113/71280

 • Plääh

  Vastaa

  Manfred Köhler: ”Prof. Dr. Ernst Nolte: Auch Holocaust-Lügen haben kurze Beine”, s. 27. Tässä prof. Jagschitz toteaa Hössin muistelmat väärennetyiksi, koska lyijykynäkirjoitus ei vastaa Hössin sodan ajan käsialaa. Jos taas Höss on niin pirstaleiksi murrettu, että käsiala olisi hänen, ei kirjoituksella professorin mukaan silti ole edes sen paperin arvoa, jolle se on kirjoitettu. Rikotun ihmisen voi saada kirjoittamaan mitä hyvänsä (professorin mukaan täysin murretun ihmisen käsiala voi muuttua).

  Carlo Mattogno: The Bunkers of Auschwitz, ss. 137–139. Mattogno esittää erilaisin esimerkein, kuinka Höss mukautui puolalaisten ja englantilaisten kuulustelijoiden vaatimuksiin ja tarina muuntui kuulusteluissa tämän mukaan. Mielenkiintoinen on Eichmann-oikeudenkäynnistä peräisin oleva dokumentti (Israelin valtion oikeusministeriö: The Trial of Adolf Eichmann. Record of Proceedings in the District Court of Jerusalem. Jerusalem 1993, Vol. III, s. 1310), jonka mukaan Höss olisi sanonut kuulusteluissa ensimmäisen oikeudenkäynnin aikana, kuinka hän päätyi lukuun 3 miljoonaa. Englantilaiset kuulustelijat olisivat pommittaneet häntä huimilla luvuilla. heidän mukaansa kaasukammioissa oli täytynyt kuolla milloin 5 tai 6 ja milloin 7 miljoonaa ihmistä. He sanoivat, että lukumäärän on täytynyt olla ainakin 3 miljoonaa. Tämän esitetyn datan perusteella Höss kertoi päätyneensä ilmoittamaan tuon luvun. (Minä: Luvun syntyhistoria ja onko Höss oikeasti sanonut näinkään, jää edelleen arvailujen varaan.) Mattognon kirja kertoo mm. ns. bunkkereista. Satuilijat kun olivat saaneet päähänsä väittää kaasutusten alkaneen jo 1941 kesällä ja vaatineet Hössiä allekirjoittamaan tällaisia väitteitä sisältävän paperin, oli luotava valhetarinoita erinäisiin suihin kaasutuksista maatiloilla ja niistä tehdyissä bunkkereissa ja ruumiiden hävittämisestä. Näiden tarinoiden sisältö vaihtelee myös omituisesti.
  http://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=11

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi