Sinimustan Liikkeen puoluekokouksessa valmistauduttiin EU-vaaleihin ja tehtiin henkilövalintoja

Puolue on synnyttänyt politiikkaa laajemman kansallismielisen liikkeen, joka ei sulauta kaikkia yksittäisiä toimijoita oman keskitetyn hallintonsa alle, vaan jokainen kansallismieliseksi kääntynyt suomalainen, oli hänen kääntymyksensä takana tuotettu musiikki, fyysinen kilvoittelu, taide, kirjoitettu teksti tai videoitu puhe, on kansallismielisen muutoksen kannalta ihan yhtä arvokas.

Politiikka

Kuva: Sinimusta Liike.

Tiedote 22.7.2023 | Sinimusta Liike

Sinimusta Liike piti tämän vuoden puoluekokouksensa lauantaina 22.7.2023 Keski-Suomessa Laukaalla.

Kokouksen alussa kannettiin puolueen liput Ari Järviön esittämän ”Oi kallis Suomenmaa” laulun saattelemana. Ennen puheenjohtaja Tuukka Kurun puhetta kokousväki sai Keski-Suomen piirin tervehdyksen ja esityksen maakunnan historiasta Olli Pasaselta.

Kuru kertasi puheessaan puolueen syntyä ja lyhyttä historiaa. Puolue on synnyttänyt politiikkaa laajemman kansallismielisen liikkeen, joka ei sulauta kaikkia yksittäisiä toimijoita oman keskitetyn hallintonsa alle, vaan jokainen kansallismieliseksi kääntynyt suomalainen, oli hänen kääntymyksensä takana tuotettu musiikki, fyysinen kilvoittelu, taide, kirjoitettu teksti tai videoitu puhe, on kansallismielisen muutoksen kannalta ihan yhtä arvokas.

– Liikkeemme polttoaineena toimiva kansallismielisyys ei ole vain yksi puoluepoliittinen lokero muiden aatteiden joukossa, vaan elävä ja kukoistava alakulttuuri, jonka näen heijastelevan valkoisen kantaväestön sisältä kumpuavaa eloonjäämisviettiä, jota mikään määrä toisen maailmansodan jälkeistä poliittista uudelleenohjelmointia ei ole saanut täysin tukahdutettua, Kuru totesi.

Kuru painotti puheessaan veriyhteyden merkitystä laajemmassa, kansallisessa merkityksessä. ”Samalla tavoin, kuin huolehdimme niistä, jotka ovat välitöntä lähipiiriämme, meidän tulee huolehtia myös niistä, jotka ovat oman kansamme jäseniä. Kansa on perheen tavoin orgaaninen kokonaisuus, joka muodostuu lukuisista yksilöitä yhteen sitovista säikeistä, muodostaen lukemattomien suomalaisten sukulinjojen verkoston. Tähän verkostoon synnytään, eikä liitytä hallinnon leimaamien paperinpalojen avulla.”

Puheen jälkeen koettiin liikutuksen hetkiä, kun hallitustyöstä luopuva, varapuheenjohtajana toiminutta Lauri Hokkasta kiitettiin ojentamalla hänelle Alpo ja Nina Sailon ”Rajamies” patsaan kuparipatinoitu kipsiveistos.

Puolueen puheenjohtajana ja sihteerinä jatkavat yksimielisellä päätöksellä Tuukka Kuru ja Terhi Kiemunki. Puolueen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Tapio Rantanen ja hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Tommi Lukkarinen. Hallituksen varajäsenistö on tulevalla kaudella kokonaan uusi, myös yksimielisellä päätöksellä valittiin Nina Metsälä, Eero Molkoselkä ja Miro Sarola.

Kokouksessa käsiteltiin lisäksi puolueen kampanjarahoituksen kehittämistä ja europarlamenttivaalien ohjelmaa sekä puolueen vaalikampanjaa.

Sinimusta Liike

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Kansallismieliset Kotimaa Lauri Hokkanen Politiikka Sinimusta Liike Tapio Rantanen Terhi Kiemunki Tuukka Kuru

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Aluepalautukset Suomellekin 😉 Sinimusta Liikeen ohjelmaan?
  https://Aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com
  Suursuomalainen eurovaaliehdokas Suur-Suomi ry:n pj Seppo Lehto
  https://aluepalautus-hallitusohjelmiin.blogspot.com/

  + Ohessa jo vuodesta 1998 Vaiettu Sota dokumentin jälkeen perusettu ja UM:n vahvistama:

  Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

  Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

  1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen ”neuvostopartisaanien” luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

  2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

  3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

  4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994–1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa ”SIVUSILMIN” HS:ssa 1.3.2001 s.B7: ”Jelena Bonner ja Venäjän demokratia”: ”Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha”. Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

  5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

  6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

  pj. Seppo Lehto

  Viitteet:
  Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
  Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi