Sinimustan Liikkeen Valtteri Annala kansanedustajaksi Nuorten vaaleissa

Jaamme Sinimustan Liikkeen julkaiseman kannanoton.

Politiikka

Alle 18-vuotiaille järjestetyissä Nuorten vaaleissa äänesti 90 435 nuorta. Nuorten vaaleissa valittujen kansanedustajien keski-ikä on 42,9 vuotta ja eduskuntaan valittaisiin 26 alle 30-vuotiasta ehdokasta. Yksi heistä on Sinimustan Liikkeen 25-vuotias Valtteri Annala.

Helsinkiläinen Annala on ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä. Annalan huolenaiheisiin on pitkään kuulunut kaikista painavimmin Suomen kantaväestön eli aitojen suomalaisien vaihtuminen muukalaisiin. ”Tällä tiellä ollessamme on meidän muinaisen kansan olemassaolo itsessään uhattuna. On tullut aika todeta tämä tosiasia ja vaatia oikeutta meidänkin etnisyyden yhtäläiseen asemaan säilyä ja olla tässä maailmassa. Nykyiset toimenpiteet maahanmuutosta pakotettuun integraatioon ja sulauttamiseen ovat rotumme lopuksi ennen pitkää. Siksi Sinimusta Liike, varmistaaksemme kansamme jatkuvuuden myös tulevaisuudessa.” Annala kertoo puolueen ehdokasesittelyssä.

Vaikka kansanedustajiksi asti nuorten vaaleissa ei muita Sinimustan Liikkeen ehdokkaita yltänyt, niin kokonaistulos oli näin nuorelle puolueelle hyvä. Keski-Suomessa nuoret äänestivät puolueen kahdeksanneksi suosituimmaksi, jättäen taakseen kolme nykyistä eduskuntapuoluetta.

Nuorten vaalien tulos noudatteli suurelta osin viimeisimpiä valtakunnallisia gallupeja, mutta nuoret äänestivät lisäksi useita ehdokkaita eduskunnan ulkopuolisista puolueista, eli niin sanotuista pienpuolueista.

Nuorten vaalien tarkoitus on tarjota kokemus äänestämisestä ja siten luoda pohjaa varsinaisissa vaaleissa äänestämiselle ja muulle päätöksentekoon osallistumiselle.

Suomen nuorialan kattojärjestö Allianssi on koordinoinut Nuorten vaaleja vuodesta 1995 asti. Äänestyspaikkoja on peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja nuorisotoiminnassa. Nyt annettujen äänien osuus vastaa noin neljäsosaa 12–17 ‑vuotiaiden nuorten määrästä Suomessa.

Tutustu Sinimustan Liikkeen ehdokkaisiin!

Lähde: SML

Aktivismi Kansallismieliset Kotimaa Politiikka Rotu Sinimusta Liike Talous

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Punamustaliike

  Vastaa

  Sellainen vaali, missä ei ole todellista mahdollisuutta vaikuttaa, ei ole mikään vaali, vaan pelkkä gallup. Toisaalta, ei normaaleissakaan vaaleissa ei ole mitään todellista mahdollisuutta vaikuttaa.
  Mitä tulee sinimustiin, niin eikös demokratia ole teistä juutalaishomojen kommunistimädätystä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tietysti sinimustan liikkeen mielestä demokratia on juutalaishomojen kommunistimädätystä. Sen takia ne perustivat puolueen, jotta voivat vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin vaaleissa. Kuten Q‑trumppilaiset järkevästi sanovat usein: ”Tämä on 4d-shakkia”

 • W. Churtshill tai sinnepäin

  Vastaa

  Demokratia ei ole täydellinen järjestelmä, mutta huonoista järjestemistä tällä hetkellä paras.

  • Plääh

   Vastaa

   Juutalaisen Churchillin mielestä tietenkinjokseenkin hyvä systeemi maailman ajamiseen juutalaiseliitin hallitsemaksi kommunistiseksi maailmanvaltioksi

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on hieno tulos varsin nuorelle puolueelle, puolue tiedostetaan jo nyt nuorten keskuudessa ja vielä kun ottaa huomioon, että koulujärjestelmä on täyttä mädätystä ja kansallismielisiä demonisoivaa, niin sitä taustaa vasten tarkasteltuna tulos on tässä kohtaa mainio.

 • Lalli

  Vastaa

  Joo sinimustien pitäis vaan keskittyä valittamaan asioista internetissä ja haukkumaan muita kansallismielisiä kun tekevät asioita väärällä tavalla. Ei valkoista rotua muuten pelasteta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi