Saksalaismeppi ahdisteli humalassa naispuolisia alaisiaan seksuaalisesti – Parlamentti yritti piilotella tekoa

Saksalaispoliitikot osoittavat yhtä vahvaa moraalista selkärankaa kuin suomalaiset kollegansa.

Politiikka

Euroopan parlamentin jäsen ja Saksan kristillisdemokraattisen unionin Karolin Braunsberger-Reinholdia syytetään kahden naispuolisen alaisensa seksuaalisesta ahdistelusta. Parlamentti oli parhaansa mukaan yrittänyt piilotella syytteitä, ”jotta poliitikon imago ei kärsisi.”

Raportin, jonka ainoastaan saksalainen Bild-lehti oli nähnyt, mukaan ahdistelut tapahtuivat viime kesäkuussa, kun Braunsberger-Reinhold vieraili viinitilalla kahden naispuolisen alaisensa, näiden aviomiesten, sekä noin 30 kristillisdemokraattisen unionin nuorisojärjestön edustajan kanssa.

Todistajien mukaan ryhmä oli käynyt ”viinikiertueella” tilalla, jonka aikana Braunsberger-Reinhold oli tyhjentänyt kaksi viinipulloa. Meppi oli alkanut keskustelemaan seksuaaliseen sävyyn alaistensa kanssa ja kertonut olevansa biseksuaali. Hän alkoi lopulta useaan otteeseen pyytelemään naispuolisilta alaisiltaan seksiä hyvin suorapuheista ja alatyylistä kieltä käyttäen, sekä myös tarttunut erään naisen rintoihin.

Braunsberger-Reinhold ottamassa osaa naisten seksuaalista ahdistelua vastustavaan kampanjaan.

Braunsberger-Reinhold on ironisesti Kansalaisvapauksien, Oikeuden ja Sisäisten asioiden komitean jäsen, jonka teemoihin kuuluu myös naisiin kohdistuvan väkivallan seksuaalisen ahdistelun vastustaminen.

Ahdistelu ei ilmeisesti päätynyt koskaan poliisin käsiteltäväksi, vaan Euroopan Parlamentille kirjattiin siitä raportti ja se aloitti siitä tutkinnan. Raportin lopussa mainitaan ahdistelusyytteillä olevan ”vakavia seurauksia” Braunsberger-Reinholdille mikäli asia tulisi julki ja se pyrittiin salaaman tästä syystä. Poliitikon maine on siis EU-parlamentille tarkempaa kuin uhrien oikeus ja rikollisen meppin poistaminen parlamentista.

Lähde: European Conservative

Euroopan unioni Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Emme tarvitse EU:n parlamenttia lainkaan ja kaikki loiset sieltä tulee heittää ulos! Emme tarvitse EU:ta, joten Fixit!

 • Voita matka maailmanympäri

  Vastaa

  No, MEP:eillähän on diplomaattinen koskemattomuus joten koskaan se ei etene poliisille asti. Mutta että asian voi aina tuoda julkiseksi.

  Asiasta toiseen, katsokaapa tuon kasvoja. Kuinka korkealla on hiusraja? Ei ihan Halla-Ahoa mutta kuitenkin. Päältä jo kihartuvat hiukset, onnettoman pienet poskipäät, pyöreä pää ja silmät liian lähekkäin toisiaan. Millä rodulla näitä on? On oletettavaa että koska nenä puuttuu ja leuka on erilainen niin ainakin osittain MEP:issä on ”verta”.

  Mutta että todella kunnioitettavia suorituksia sekä määrällisesti että ajallisesti jos yhdellä kiertoajelulla tyhjentää pari pulloa viiniä. Tulee ihan mieleen sen Druncker.

 • TT

  Vastaa

  Pervot pitäisi ainakin väliaikaisesti poistaa pois kaikista vaikutusvaltaisista tehtävistä. Niitä on aivan liian helppo manipuloida, koska ovat jo valmiiksi päästään sekaisin.

 • GLGL

  Vastaa

  Naisilla on nyky-yhteiskunnassa rankkaa. Ennenvanhaan vain känniset setämiehet yrittivät jotakin kömpelöä ahdistelua, mutta nykyään jopa ”voimaantuneet” naiset harjoittavat sitä, vieläpä suoremmin ja rajummin, yhdistettynä valta-ahdisteluun (power harassment). Kohta vain valkoiset lihaasyövät heteromiehet (pl. Tuulensuu) ovat ainoita, jotka eivät ahdistele naisia.

  On tämä niin tragikoomista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi