Jakso 023 – Haastattelussa Atte Lammi ja Terhi Kiemunki puhuu vaalistrategiasta

Sinimusta podcast kertoo keskittyvänsä erityisen painokkaasti ajattomiin ideologisiin, kulttuurisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin päivänpolitiikan sijaan.

Politiikka

Sinimustan podcastin 23. jaksossa Tapio Rantanen haastattelee eduskuntavaaliehdokas Atte Lammia. Jakson lopussa puoluesihteeri Terhi Kiemunki avaa kuulijoille Sinimustan Liikkeen vaalistrategiaa.

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Sinimusta Podcast Tapio Rantanen Terhi Kiemunki Uutiset

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vihreä liike

  Vastaa

  Vihreämustaliike olisi parempi nimi. kovasti tukee autoilun kallistumista, hiilineutraalius 2035 tavoitetta, metsät haluavat luonnonsuojelualueiksi sekä ruuhkamaksuja tukevat myös. En tule äänestämään yhtään puoluetta, joka tukee vihreää siirtymää, eli vihreää konkurssia ja sinimustaliike kuuluu näihin. SML haluaa samalla maaseudun autioksi ja tuhota metsäteollisuuden.

  • TT

   Vastaa

   Sinimustien kannattaisi ehkä erottaa toisistaan perinteinen ”linkolalainen” luonnonsuojelu sekä ilmastokusetus, joka on vain keino keskittää valtaa bankstereille ja kaiken maailman globalisteille. Linkolakin oli joskus turhan jyrkkä eikä olisi halunnut juuri mitään teollisuutta Suomeen. Linkolalla oli myös depopulaattoreile ominaisia ajatuksia, mutta tuskinpa mies mitään murhaamista tai plandemiapiikittelyä olisi halunnut. Tärkeintä Linkolassa on ehdoton maahanmuuttokielteisyys.

 • Pertti

  Vastaa

  Valtamedian äpärä edustaja Uusi”suomi” kirjoittaa tällaista:
  ”Ict-alan yrityksiä on kritisoitu siitä, että ne edelleen palkkaavat teknisiin rooleihin valkoisia miehiä useammin kuin esimerkiksi naisia tai mustia. Diversiteettipanostus auttaisi tässä. ”

  Hienoa, että valtamedia tekee pyyteetöntä vaalityötä SML:lle. On toki vielä ihmisiä, jotka uskovat tuollaiseen sontaan, mitä US kirjoittaa, mutta loppuosan kansasta se saa vain lähinnä vihaiseksi. Muistakaa vaaliuurnilla ”diversiteettipaino(s)tus” ja äänestäkää sitä vastaan.

  • Vihreä liike

   Vastaa

   Miksi SML myös uskoo samaan ilmastoagendaan ja propagandaan, kuten hallituspuolueet ja Kokoomus. Sekä haluavat ajaa autoilijoita kurittavia ilmastotoimia ja ruuhkamaksuja, nämä saavat kansan ja yrittäjät lähinnä vihaiseksi, maaseudulla varsinkin
   Muistakaa vaaliuurnilla sanoa ei vihreälle siirtymälle ja äänestäkää sitä vastaan.

   • Pertti

    Vastaa

    Hyvä pointti. Kieltämättä tämä vihreä siintymä häiritsee. Selkeä irtisanoutuminen kusetuksien tukemisesta pitäisi julkistaa. TT:n kommentti yllä naulaa aika hyvin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi