Sinimusta Liike on nimennyt uusia eduskuntavaaliehdokkaita

Sinimusta Liike pitää ylimääräisen puoluekokouksen 30.10. Pirkanmaalla puolueen eduskuntavaaliohjelman hyväksymiseksi. Ohjelmaa on laadittu eri aihealueittain jaetuissa työryhmissä, joihin ovat jäsenet osallistuneet aktiivisesti.

Politiikka

Puolue julkaisee myöhemmin tänä vuonna ohjelmansa, joka eroaa varmuudella kaikkien vaaleihin osallistuvien puolueiden vaaliohjelmista. Sinimusta Liike on todennäköisimmin ensi kevään eduskuntavaalien ainoa puolue, jonka tavoitteena on puhtaasti suomalainen Suomi. Suomalaisen maahanmuuttopolitiikan ensisijainen tehtävä on varmistaa se, että Suomi pysyy myös tulevaisuudessa valkoisena, eurooppalaisena maana.

Sinimustan Liikkeen hallitus on nimennyt joukon uusia eduskuntavaaliehdokkaita: Toni Helleharju, Pirkanmaa; Tommi Lukkarinen, Keski-Suomi; Janne Peltonen, Uusimaa; Aaro Siironen, Vaasa; Liisa Sirainen, Häme; Eero Snellman, Savo-Karjala; Ikka Viinikainen, Keski-Suomi; Antti Viljakainen, Savo-Karjala.

Aiemmin julkaistut ehdokkaat: Lauri Hokkanen, Pirkanmaa; Suvi Hokkanen, Pirkanmaa; Toni Jalonen, Helsinki; Meri Kartta, Häme; Terhi Kiemunki, Pirkanmaa; Antero Kivisaari, Varsinais-Suomi; Pasi Kuronen, Lappi; Tuukka Kuru, Häme; Tapio Rantanen, Satakunta; Miro Sarola, Lappi; Milka Ojala, Oulu; Aleksi Veikkola, Pirkanmaa; Jouni Hautala, Vaasa;, Kainu Jokipii, Pirkanmaa; Miika Kallio, Varsinais-Suomi, Roni Nieminen, Varsinais-Suomi; Ville Nurmela, Varsinais-Suomi; Ilmari Ollila, Helsinki; Olli Pasanen, Keski-Suomi; Timo Rumpunen, Varsinais-Suomi; Pyry Lii Soinio, Uusimaa; Joona Välimäki, Varsinais-Suomi.

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Rotu Sinimusta Liike Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • George

  Vastaa

  Menestystä!

  Entinen Perussuomalainen – edelleenkin aitosuomalainen.

 • TT

  Vastaa

  Hienoa, että Savo-Karjalaankin on saatu ehdokkaat.

  • Tapiola

   Vastaa

   Niin noh, alkoi vaan naurattaa ihan hyväntahtoisesti ja vaiti totesin että onhan se tietysti hienoa. Vielä jos edes yksi ihan mistä tahansa piiristä pääsisi Anon rinnalle ihan minkä tahansa asiakysymyksen kohdalla yksissä tuumin saman asian puolesta eduskunnassa puhumaan niin se se vasta olisi hienoa, vaan lienee vaikea aihe.

   Jotenkin vaan, kun jokainen vastustaa ja vihaa jotakin niin eie ei ei joku vihaa lehtokurppaa ja toinen venäjää ja kuka mitäkin kun edes yhden kerran yhtä köyttä yksi päivä vaan ei käy, oma naru pitää olla mistä vetää. Ei me teidän värejä haluta maalata saatana.

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Ryssä faktisesti Suomen vihollinen ollut jo 1480-luvulta saakka: Inkerinmaa meni 1721, Jatkosodan jälkeen suoranaiset menetykset halutaan samoin unohtaa?

    https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com Onhan se hullua kun alkeellisinkin Suomen taloushistoria, maatalous, muinaismuistot etc halutaan unhohtaa. Viipuri Suomen toiseksi suurin kaupunki, Koivisto syväsatama, Terijoen rannat, Laatokka, Paanajärvi, Petsamo,Salla-Kuusamo, Alakurtti, Rohmoiva vuori, Jäämeri etc?

 • Timi T

  Vastaa

  Kaakkois-Suomeen tarvitaan ehdottomasti myös ehdokas ! Puolueelta toivoisin myös enemmän näkyvyyttä mediassa.

  • Hh1488

   Vastaa

   meinaatko, että jostain yle kakka medioista annetaan näkyvyyttä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Oulun vaalipiiri on iso vaalipiiri, sinne saisi tulla enemmän ehdokkaita ja yleisesti tunnettuja ehdokkaita!.

 • Känkkä

  Vastaa

  Montako ”uskontopuoluetta” Suomi tarvitsee? KD, Persut, Sinimustat ovat selkeästi kantansa ilmoittaneita. Tarvittaessa teeman mukaisesti hymisteleviä on ainakin Keskusta ja Kokoomus. Eikä uskonto-teemalla ole yksikään puolue kannatusprosenteissa korkealle noussut ja uuden puolueen myötä sekin osuus jakaantuu useammalle.

  Suomalaisen kulttuurin ja identiteetin tuho alkoi siitä, kun kristinusko saapui Suomeen. Alkoi läntisen maailman toteuttama alistaminen ja mielipiteenmuokkaus, joka on luonut suomalaisista nöyrän orjakansan, jolla ei näytä olevan itsekunnioitusta ollenkaan.

  Toisaalta puolueen edustajien ulostulot ovat olleet monessa kohtaa turhan teoreettisia ja kaukaa haettuja, vaikka se pitääkin poliittisessa keskustelussa sallia. Pj Kuru osaa asiansa, mutta hänelläkin tieto nojaa aika pitkälti kirjatietoon ja näkökulma on monessa asiassa hieman kapea-alainen. Silti puolue tarvitsisi enemmän juuri Kurun kaltaisia puhujia ja esiintyjiä. Hänen näkemyksiinsä on kiinnostava tutustua, vaikka ei olisi samaa mieltä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi