Pääministeri: Energiamielenosoituksissa itää ”uuden fasismin” siemen Saksassa

Saksassa poliittinen eliitti on verrannut energiamielenosoituksia pakolaiskriisin aikaisiin maahanmuuttokriittisiin Pegida-marsseihin.

Politiikka

Vihreän siirtymän, finanssikeinottelun ja suurvaltapoliittisten pakotteiden aiheuttama eurooppalainen energiakriisi on ajanut suuria ihmismassoja kaduille osoittamaan mieltään. Protestien uskotaan vain kasvavan, kun talven tullessa energia kallistuu entisestään ja yhä useampi eurooppalainen ajautuu kylmyyden ja nälän pahentuessa epätoivoon.

Vallanpitäjät ovat syyttäneet perheidensä ja työpaikkojensa tulevaisuudesta huolissaan olevia mielenosoittajia siitä, että nämä ovat ”Putinin kätyreitä”. Vallanpitäjien mukaan energiakriisi on ”sotavero” ja vihreä siirtymä on kansalaisvelvollisuus, jonka arvostelu on epäisänmaallista.

Saksassa eliitti on erityisen peloissaan mahdollisuudesta, että mielenosoittajat hylkäävät valtamedian syöttämät globalistiset arvot ja ryhtyvät kansallisradikaaleiksi. Merkkejä tästä on jo ilmassa.

Kriisejä kriisien perään

Thüringenin osavaltion pääministeri Bodo Ramelowin mukaan energiamielenosoituksissa itää nyt ”uuden fasistisen kansanliikkeen” siemen. Ramelow totesi medialle, että radikaalit kansallismieliset liikkeet ovat viime vuosina voimistuneet maassa. Ennen energiakriisiä kansaa radikalisoivat järjettömät koronarajoitukset ja sitä aiemmin myös 2015–2016 laittomien siirtolaisten joukkotulva.

Saksassa poliittinen eliitti on verrannut energiamielenosoituksia pakolaiskriisin aikaisiin maahanmuuttokriittisiin Pegida-marsseihin. Pegida‑, korona‑, ja energiaprotestit ovat yhdistäneet hallitusvastaisia voimia, jotka ovat kyenneet jättämään ideologisiin eroihin liittyvät yksityiskohdat hetkeksi taakseen.

Ensi talvena globalistien asema Saksassa voi olla uhattuna pahemmin kuin kertaakaan sitten 1930-luvun, mikäli ruohonjuuritasolla onnistutaan rakentamaan vahva kansanrintama.

Lähde: Breitbart

Energia Energiakriisi Energiantuotanto Energiapula Globalismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Mielenosoitus Pegida Politiikka Saksa Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Jos työntekijä hoitaa leiviskänsä eli hänelle uskotun tehtävän huonosti, niin seurauksena on potkut. Mutta nykyisessä viherkommunismissa kaikki käy eikä ketään saa erottaa. Tärkeintä on oikeaoppinen hyvesignalointi. Valtaapitävä eliitti on täydellisesti unohtanut sen, kenen asialla ovat. Samalla näiden hyvesignalointiajattelu on irtaantunut kovasta reaalitodellisuudesta. Uuden ajan ajattelu halveksii reaalitodellisuutta kuten biologista sukupuolta tai ihmisrotujen tilastollisia ominaisuuksia tai sitä, ettei tuulimylly lämmitä talvella aurinkopaneelista nyt puhumattakaan. 

  Reaalitodellisuuden syrjäyttävä ajattelu alkaa saamaan sairaita ulottuvuuksia. Esimerkiksi juosten kustu tahi pikakehitelty ”rokote” voidaan julistaa kaikille pakolliseksi ihmeparannuslääkkeeksi. Huolellisia tutkimuksia ei vaadita. Hyvesignalointi menee kaiken edelle ja kriittisyys on syntiä. Sodan voi puolestaan voittaa viskaamalla ydinpommin Kremliin. Ennen sitä tapatetaan kokonainen kansa antamalla sille määrättömästi aseita ja puskemalla nämä itseään voimakkaamman valtion kimppuun kiistelemään muutamasta maapläntistä. Vain muutama harva on valmis laittaman itsensä likoon sotarintamalla. Myös aniharva on kiinnostunut sopimaan rauhasta ja jos tällaista tohtii ehdottaa, niin saa kilokaupalla paskaa niskaansa. Viimeksi näin kävi Elon Muskille, joka rohkeni ehdottaa Minskin sopimuksen kaltaista järjestelyä. Normaalissa maailmasssa hänelle myönnettäisiin Nobel. Viherkommunismissa hänen osansa on noitarovio. Ei auttanut miehen asema sähköautokeisarina. Mikä sekin eli sähköauto on pelkkää hyvesäteilyhuijausta hiilipäästöjen vastaisessa mielikuvitussodassa.

 • A T

  Vastaa

  Putinisteja noi on, ei sitä oikein kauniimmin voi kuvailla. Toki vihreän siirtymän vastustaminen on based, mutta noiden mielenosoitusten tarkoituksena on nimenomaan ollut jatkaa venäläisestä energiasta riippuvaisuutta. AFDn poliitikothan oli jonkin aikaa sitten lähtemässä Donbabwen ja Lugandan mielikuvitusvaltioihin vierailulle sekä jossain mielenosoituksessa huusivat Ukrainaa tukeville, että ”NAZIS RAUS” eli täysin ryssäfiilejä noi ovat.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Natsikortti käytetty. Nyt kaasuhanat auki ja realismia peliin, eli Ukrainan ja Venäjän väliseen sotaan. Venäjä ei tule luovuttamaan itseensä liittettyjä alueita. Raja olkoon siinä missä rintamalinjat nyt on. Olkoon sitten vaikka ’jäätynyt konflikti’. Sekin parempi kuin (ydin) kuuma sota joka leviää joka puolelle. Tiedän, koville ottaa USA:lle (lue=pankkisiinisteille) kun yksinapainen Maailma ei näytäkään toteutuvan.

  • Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää?

   Vastaa

   Venäläiselle energialle kun vaan ei ole ihan heti vaihtoehtoja. Sen korvaamiseen menee vuosia enkä ite välittäis maksaa älyttömyyksiä energiasta tai olla sitä ilman.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  On aina vaarallista jos suuressa maassa pääsee vallalle ideologia joka julistaa olevansa kaikessa oikeassa ja asiallista keskustelua ei sallita. Toisaalta mitä kummallisimmat vaihtoehtoiset näkemyksetkään eivät ole yleensä järkeviä.

 • Juha

  Vastaa

  Sosialisti Scholzin lähtölaskenta on alkanut. Kommunismi ei toiminut Saksassakaan.

 • Todellinen tarkoitus

  Vastaa

  Mietin tässä että tämä tarkoituksella rakenettu ”energiakriisi” ei taidakkaan olla mikään todellinen kriisi. Meidän politikot vaan jauhoissaan ovat hoksanneet että sähköä ei riitä: A) normaaliin kulutukseen ja B) sähköautoiluun. Yllätys yllätys, teollisuuden kulutuksesta kukaan ei puhu mitään.

  Meille ennenvanhaan oli metsäteollisuus joka poltti sellua. Se seurauksena syntyi sekä paljon lämpöä (kaukolämmöksi asti) ja vstapainelaitoksella sähköä. Toinen tuotteista oli ilmainen. Mutta sitten joku idiootti-insinööri sai päähänsä että ”Hei, otetaan megawattien moottoreita ja hiotaan ne puunrungot jauhoksi niin saadaan tuote nopeammin markkinoille. Aina silloin kun sitä tarvitaan”. Ja siitä alkoi metsäteollisuuden negatiivinen energiahistoria. Johtoportaissa oli myös yhtä tyhmiä päättäjiä jotka totes ”Joo, hyvä idea”.

  No, niin tai näin Ihmisiä pakotetaan sähköautoiluun. Vaikka sitten kylmillä talviasunnoilla. Ja jauhoministerimme raportoivat kuuliaisesti kansainvälisille tahoille miten he saivat ajettua asiat läpi.

 • nonAQ

  Vastaa

  Meillä siemen on jo itänyt sinimustaksi liikkeeksi.

 • juha II

  Vastaa

  Saksan hallitus on päättänyt ruveta aivopesemään 6‑vuotiaita lapsia ”oikeanlaiseen” (vasemmanlaitaiseen) Ukrainan sotaan. Lisäksi kommaripuolue Linke on vaatinut AfD:n eli Vaihtoehto Saksalle puolueen kieltämistä ja lakkauttamista lakitoimin. Tämä syystä, että ”äärioikeistolaisen” (näkis vaan) puolueen kannatus on noussut raketin lailla saksalaisten keskuudessa, jotka ovat siitä ”vinksahtaneita” etteivät halua olla kädellisten raiskattavina, ryöstettävinä ja murhattavina. Ruotsissa on hirveä persekipu johtuen peräpukamista nimeltä: Ruotsidemokraatit! Sossu naiset ja ämmät eivät tiedä miten päin olisivat tuskaltaan ja kokoavat pitkissä puheissan (vuocdatuksissaan) kaikki mahdolliset maanpäällisen helvetin hirveydet joita NYT Ruotsi kohtaa. Ja uusruotsalainen kalifaatti on vain ajan kysymys eli nurkan takana. Ehdoton luonnonlain alaisuus on se, että kanalassa PITÄÄ olla KUKKO!!!

 • Elämän perusteet

  Vastaa

  Jaa että se on fasismia kun kansalaiset vaativat itselleen peruselntarvikkeita, esim. energiaa, kohtuullisin hinnoin. Ne kuitenkin ovat normaalin elämän kannalta yhtä tärkeitä hyödykkeitä kuin esim. vesi. Jota sitäkin ollaan monopolittamassa kovaa kyytiä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi