Sinimusta Liike tänään ja huomenna Kemissä, Lahdessa ja Mikkelissä

Kansallisradikaali Sinimusta Liike on esillä viikonlopun aikana kolmessa eri kaupungissa.

Politiikka

Puolue kerää kannattajakortteja ja rekrytoi jäseniä kiertueensa aikana.

Tänään perjantaina puolueella on tapahtuma Kemissä. Tapahtuma on osoitteessa Pohjoisrantakatu 14 kello 17–19. Se on sisätiloissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja siihen sisältyy kahvitarjoilu.

Huomenna lauantaina liike on Mikkelissä ja Lahdessa esillä. Mikkelin tapahtuma on Mikkelin torilla kello 11−12.30. Lahden tapahtuma on Vesijärven satamassa kello 15−16.30.

Kansallismieliset Kansallismielisyys Kemi Kotimaa Lahti Mikkeli Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Kannattajakortti oli allekirjoitettu luikauksella jo heti keräyksen ensimmäisenä päivänä, onnea Kurulle ja kumppaneille puolueprojektiin, täältä täysi tuki!

 • Martti Ahtisaari

  Vastaa

  Hyvä lehti kiitos myös teille kun jaksatte taistella jutalais/vapaamuurari eliittiä vastaan! https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/09/vapaamuurarit/ Hierarkisella organisaatiolla voidaan saavutta suuri valta ja levittää pienen huipulla olevan eliitin agendaa tehokkaasti ylhäältä alas päin. On olennaista, että organisaation pitää olla salattu, koska tavallinen kansa ei saa tietää, kuka naruista todella vetää. Näin kansa ei koskaan näe eikä ymmärrä valtaapitävien todellisia tarkoitusperiä ja heidän kritiikkinsä kohdistuu vain hierarkian julkisuuteen asetettuihin syntipukkeihin, joista hyviä esimerkkejä ovat Timo Soini, Sauli ym muut juutalainen pankkiirien juoksupojat

  • TT

   Vastaa

   Itsekin uskon, että pyramidin mallinen hierarkia on olemassa ja että sen ylin taso on suurelta osaa väestöltä kätketty. Sen olemassaolon ja koostumuksen voi kuitenkin havaita epäsuorasti, kun tutkii yleisen historian, poliittisen historian ja taloushistorian ilmiöitä. Hierarkiasta on tullut nyt vaarallinen, koska sen globaalilla tasolla toimiva ylin porras on saanut päähänsä muuttaa koko systeemin toisenlaiseksi. Jokaisen kansalaisen elämä aiotaan nyt ravistella uusiksi. Konservatiivit ja muut omaa tai kansallista itsenäisyyttä arvostavat eivät tällaisesta pidä ja haluavat torjua hierarkian huipulta tulevan pakottamisen. Tätä hierarkia ei kuitenkaan suvaitse ja niinpä on päätetty estää ja ehkäistä kaikki kritiikki muutosohjelmaa vastaan. Politiikassa entiset konservatiivipuolueet solutetaan arvoliberaaleilla aineksilla ne aivan toisenlaiseksi muuntaen. Uusien pienpuolueiden synty ja kasvu ehkäistään eikä politiikan pelikenttää haluta avata uusille haastajille. Jonnenjoutavan poliittisen jargonin suoltajia suositaan. Sinimusta Liike ry tekee arvokasta työtä pyrkiessään tuolle vaikealle pelikentälle. Kaikki apu sille tarvitaan nyt.

 • sotatila

  Vastaa

  Järjestelmä on niin mätä että voidaan perustellusti sanoa että poliisi on vain peitenimi järjestäytyneelle rikollisuudelle. Korruption aste vain vaihtelee maittain. Sama hierarkia, rivipoliisilla ei ole tietoa eikä ymmärrystä keitä hän todella palvelee.

  Poliisilla on sopimus rikollisten matujen kanssa. Käytännössä siis poliisi sallii näiden tehdä kaikenlaista pikkurikollisuutta sitä vastaan että poliisi saa tietoa. Ilman tällaista järjestelyä poliisi joutuisi avuttomaan asemaan. Tieto on kaiken ytimessä. Tosin, myös rikosten lavastamisia tapahtuu jatkuvasti poliisin toimesta.

  Eikä rivipoliisikaan ole mikään puhdas pulmunen. Kuten nyt tiedetään, kun entinen poliisi on alkanut puhua suunsa puhtaaksi siitä mitä kentällä todella tapahtuu.

  Helsingin huumepoliisin johtaja joka nyt on vankilassa on vain jäävuoren huippu poliisirikollisuudesta.

  Suurin ongelma on poliisilaitoksen ja oikeuslaitoksen voimakas politisoituminen mikä on meidän turvallisuuden kannalta erittäin vaarallista.

  Kaivopuiston väkivaltaiset rikokset ja poliisiauto on vieressä, mutta poliisit kääntävät katseensa kun suomalaisia tapetaan, murhataan. Jos aikomuksena oli pahoinpitelyllä aiheuttaa kuolemaan johtavat vammat on kyse murhasta. 

  Muistetaan Ilja Janitskinin tapaus. Järjestelmällinen poliittinen vaino ja ajojahti ja vakavasti syöpäsairaan ihmisen telkeäminen vankilaan. Poliisivankila esti saamasta elintärkeitä lääkkeitä.

  Turussa poliisi alkoi syyttää ravintolan omistajaa puutteellisesta järjestyksenvalvonnasta.

  Suomen historiallinen vanha pääkaupunki on nyt tunnettu terrori iskuista ja matujengirikollisuudesta.

  • Plääh

   Vastaa

   Kehotan ostamaan Aarnion Myrkky-kirjan. Aarnio on täysin syytön. Mutta RKP ja hänen vainoojansa ovat rikollisten soluttamia ja ohjaamia näemmä.

   • sotataito

    Vastaa

    KOKO Suomen hallinto on niin mätä että on helpompi yrittää laskea ne viranhaltijat jotka eivät ole jollain tavalla korruptoituneita, koska ne ovat todella harvassa.

    Lääkintämafia paljastui kaikessa alastomuudessaan koronamafiaksi.

    Nyt on järjestettävä suuri koronapassin vastainen mielenosoitus. Ehdotan Finlandia puistoa ja sieltä mennään Espalle.

 • sotatila

  Vastaa

  Me ollaan kuin koelaboratorio rotat globalistien häkissä.

  Mitkään vaalit ei meitä auta.

  Kun länsimaailman rikollinen, vilpillinen johtava valtionpäämies syyttää julkisesti rokottamattomia tappajiksi ei ole mitään muuta enää tehtävissä kuin ottaa aseet esille ja KÄYTTÄÄ niitä tyrannian nujertamiseksi.

  • Ymärrys puuttuu

   Vastaa

   Juu, tämä onkin ihmeellinen asia, tämä rokote. Ensin kerrotaan että se suojaa viruksen aiheuttamilta taudeilta. Sitten rokotettut kuitenkin muuttuvat hysteerisiksi ja pelkäävät että ei-rokotetut tartuttavat heihin tappavan taudin. Vaikka tilanne on kuitenkin täysin päinvastoin. Eli rokotetut henkilöt tartuttavat tautia eteeenpäin, heillä kun se on jo lievempänä muotona.

   No, katsellaan nyt pari vuotta ja lasketaan paljonko kuolleisuus kasvaa. Sillä jos se ei kasva riittävästi, niin silloin pitää kansa rokottaaa jälleen uudella myrkyllä.

   Ja mitä näihin rokotteisiin tulee, niin ihmiset eivät ymmärrä että he vapaaehtoisesti ottavat KOKEELLISEN rokotteen ihan omalla vastuulla. Jos jotain tapahtuu niin kukaan ei korvaa yhtään mitään. Ei yhtään mitään.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa toimintaa! Kannattajakortti allekirjoitettu jo ajat sitten. Tätä puoluetta aionkin äänestää kun tästä puolue tulee. Harmi vaan, että ei äänestämisellä ole tässä EU-diktatuuri… Ei vaan siis ”demokratiassa” juurikaan merkitystä. Sinimustaliike tekee kumminkin erittäin tärkeää työtä, se on radikaali ja moderni sekä sen liikkeen ohjelma on todella hyvä. Hieno ja tyylikäs liike! Luulen, että tämä liike saattaa olla se joka yhdistää tulevaisuudessa kansallismieliset (kansallissosialistit, nationalistit ja muut isänmaalliset) Uskon kumminkin, että nykyinen yhteiskuntajärjestys tulee sortumaan ympäri Eurooppaa, alkaa mellakat -> sisällissotia ja kansannousuja puhkee, talous romahtaa, ihmiset rukoilevat vahvaa pelastajaa kun kansanpetturihallitukselta turha apua pyytää.

 • Tomppa

  Vastaa

  Minusta Sinimusta liike on jo lähtökohdiltaan epäonnistunut kansallismielinen projekti. Se lähti heti aluksi rajaamaan potentiaalista kannattajakuntaansa liian yksityiskohtaisella ohjelmalla. Liikkeen olisi kannattanut rajata puolueohjelmansa pariin kolmeen selkeään pääteemaan sen sijaan, että se pyrkii kokonaisvaltaiseen yhteiskunnalliseen toimintamalliin. Toisaalta liikkeessä on mukana Terhi Kiemunki, jonka persoona ja poliittinen historia karkottaa samoin liikkeen potentiaalisia kannattajia. Ainakin minulle Terhi Kiemungin mukanaolo yksi ratkaiseva tekijä, miksi en allekirjoita Sinimustan liikkeen kannattajakorttia. Mielestäni uuden kansallismielisen liikkeen tulisi olla konservatiivinen. Olisi aloitettava puhtaalta pöydältä. Liikkeessä ei saisi olla mukana ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, homoseksuaaleja, rikollisia tai tunnettuja poliittisia pyrkyreitä. Vain tällainen liike tarjoaisi todellisen vaihtoehdon kansallismielisille kannattajille.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Minun mielestäni Sinimusta Liike vaikuttaa juuri sellaiselta mitä Suomen poliittiselta kentältä on puuttunut.

   Yritätkö vihjata, että Sinimustassa Liikkeessä olisi mukana homoseksuaaleja vai mitä yrität tuolla kommentillasi viestiä ja mitä yrität sanoa ”poliittisilla pyrkyreillä”?
   Jos olet tyytyväinen nykymenoon, niin sen kuin jatkat Persujen äänestämistä ja voivottele taas parin vuoden päästä, kun kyseinen ”kansallismielinen puolue” petti äänestäjänsä. Aina voit myös perustaa oman puolueen, mutta vähän vaikuttaa siltä, että puolueohjelmasi olisi yhtä ”selkeä” kuin ymmärryksesi Sinimustasta Liikkeestä.

 • Persut Siperiaan

  Vastaa

  Huh huh mitä kommentointia. Suorastaan vaarallista. Sekopäät omassa kuplassaan. Ilmeisesti nämä valeuutiset ovat ainoa tietolähde näille luusereille.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä sinä länkytät? Mitkä on ”valeuutisia”? Kyllä se Sinimusta Liike ihan oikeasti niitä kortteja keräsi.

 • Tomppa

  Vastaa

  Unohtui tuosta aikaisemmasta kommentista, että konservatiivisessa kansallismielisessä liikkeessä ei myöskään saa olla mukana russofiilejä tai julkisuudenkipeitä takinkääntäjiä, jotka siinä sivussa pyrkivät ajamaan omaa agendaansa. Mitkään tällaiset eivät yksinkertaisesti kuulu konservatiivisen kansallismieliseen liikkeeseen. Laajempaa kannatusta saadakseen kansallismielisen liikkeen tulisi olla nimenomaisesti suomalainen, ei minkään muun toimijan agendan keppihevonen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi