Junes Lokka ja Tiina Wiik avasivat vaalikampanjablogin

Pariskunta tunnetaan toisinaan perin värikkäästä tavasta tuoda sekä hallinnollista korruptiota että maahanmuuton ongelmia esille.

Politiikka

Kansallismieliset oululaispoliitikot Junes Lokka ja Tiina Wiik avasivat vaaliblogin Aito suomalainen yhteislista ‑ryhmälleen (Asyl). Junes Lokka on Oulun kaupunginvaltuuston jäsen, ja nyt on tarkoitus saada myös Tiina Wiik valtuustoon.

Blogista löytyy tällä hetkellä heidän molempien henkilökohtaiset esittelyt sekä ryhmän vaaliteemat. Lokkaa ja Wiikiä voi äänestää alueella Oulu, Oulunsalo, Haukipudas, Kiiminki ja Yli-Ii äänestysnumeroilla 670 (Wiik) ja 671 (Lokka).

Pariskunta tunnetaan toisinaan perin värikkäästä tavasta tuoda sekä hallinnollista korruptiota että maahanmuuton ongelmia esille. He myös käyttävät julkisuutta tehokkaasti hyväkseen painostaessaan urapoliitikkoja olemaan rehellisiä.

Voit tutustua blogiin täällä: http://aitosuomalainen.blogspot.com

Asyl Junes Lokka Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kuntavaalit Maahanmuutto Oulu Politiikka Tiina Wiik Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • POLPON VIHOLLISET!

  Vastaa

  MOLEMMAT OLETTE PÄÄSSEET POLPON SALAISEEN LISTAAN. JOS OLISITTE NEKRUJEN JA HAITTAMAAHANMUUTON KANNATTAJIA NIIN SIINÄ EI OLISI MITÄÄN VIKAA, MUTTA JOS YRITÄTTE SAADA SUOMEN PIDETTYÄ SUOMALAISENA NIIN SE EI SEKAVALLE POLPOLLE SOVI!

 • Mesaboogie

  Vastaa

  Siinä esimerkkejä siitä, ettei tarvitse päästä ministeriksi että pääsee historian kirjoituksiin. Tiedostavat blokit tulevat aina muistamaan.

  Tynkkynen, jonka ainoat ’saavutukset’ olivat videoräntit, BB sekoulu ja Lokan tai Wiikin blokkaaminen/sabotointi (ettei pääsisi persujen vaalilistoille, mikä olisi heikentänyt hänen asemaa) – oli sitten pakko tehdä yhdentekevä guinness temppu saadakseen huomiota.
  Samalla Lokka ja Wiik ovat sitkeästi, johdonmukaisesti oikeaa työtä tehden ”desinfektoineet” mädätystä.

 • Lemmu

  Vastaa

  Harmillista, että kyseessä on vain kahden hengen lista. Varmasti mahdollisuuksia olisi ollut 10+ hengen listaan, jos halua ja yhteistyökykyä olisi löytynyt. Nyt parhaimmillaankin vain 2 henkeä pääsee sisään ja valtuustosta kokonaan putoamisen riski on suuri.

 • Mira

  Vastaa

  Arvostan heidän ulostulojaan mutta arvostaisin heitä enemmän, jos Lokka leikkasi hiuksensa lyhyeksi ja partansa pois, ja jos Wiik antaisi hiustensa olla luonnollisen väriset.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Pyhimys Lokka ja hänen puolisonsa ovat erinomaisia esimerkkejä kaikille suomalaisille, jotka aloittavat poliittisen uran maassamme.

  Pyhimys Lokka on näyttänyt tien, mitä kulkea!

 • Junes Lokka Oulun äänikuninkaaksi 2021

  Vastaa

  Molemmat läpivaltuustoon. Kyllä palaa taas Latekoelta hihat.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Sen kun näkisi että kumpikin pääsee valtuustoon ja Latekoe jää rannalle eikä pääsisi edes varajäseneksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi