Sinimustan Liikkeen kannattajakorttikeräys ylitti 2 000 kortin rajan!

Luvassa on myös fyysinen kampanja, joka tulee näkymään katukuvassa.

Politiikka

Tuukka Kuru Sinimustasta Liikkeestä.

Kansallisradikaalin Sinimustan Liikkeen kannattajakorttikeräyksen ensimmäinen viikko oli menestys. Viime viikon keskiviikkona alkanut keräys sai tiistaina rikottua 2 000 nimensä antaneen rajan. Kasassa on siis jo nyt yli 40 prosenttia tavoitteesta, ja keräysaikaa on jäljellä vielä lähes täysi vuosi.

Kampanjaa on tällä hetkellä käyty lähes täysin Internetissä, mutta puolueen puheenjohtaja Tuukka Kuru kirjoittaa Hommaforumilla, että tulossa on myös fyysinen kampanja, joka tulee näkymään katukuvassa. Samalla tarkoitus on alkaa rakentaa paikallista verkostoa ympäri Suomen.

Sinimustat oikovat median tulkintoja

Suomalaiset valtavirran valemediat uutisoivat sunnuntaina laajasti puolueen joutuneen karsimaan noin 50-sivuista puolueohjelmansa vain kahdeksansivuiseksi ikään kuin puolueen koko tarkoitus olisi mennyt uusiksi. Puolueen mukaan kyse on kuitenkin siitä, että oikeusministeriö halusi saada tiivistelmän puolueohjelmasta, sillä 50 sivua on byrokraateille liikaa.

Luonnollisesti media ei omassa tulkinnassaan edes vihjannut, että Suomessa voisi olla sananvapausongelma. Media yritti luoda halpaa demoralisaatiota puolueen ympärille kertomalla puolitotuuksia, mutta kuten korttikeräys näyttää, ei suunnitelma mennyt aivan putkeen.

Lue puolueen vastine kokonaan: https://sinimustaliike.fi/uutiset/vastine-sinimustan-liikkeen-paamaarat-pysyvat-ennallaan/

Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Tuukka Kuru Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Väyrynen

  Vastaa

  Tämä avoin shekki (elvytyspaketti) EU-pelleille satoi kyllä Sinimustan laariin että soi. Onneksi 2000 nimeä on jo kasassa sillä nimien kerääminen hidastuu eksponentiaalisesti. Seuraavat 1000 nimeä kestääkin sitten (matemattisesti arvioiden) kuusi viikkoa. Mutta silti ollaan riittävän hyvässä vauhdissa. Ja syyskuun jälkeen nimien kerääminen vaikeutuu todella. Elli meidän hallitus ja EU-pellet tee Kataisia tai Stubeja jolloin vauhti kiihtyy jälleen. 

  Mutta kuten tekstissäkin todettua, jalkautujia tarvitaan.

 • Erkki Hattunen

  Vastaa

  Liityn jäseneksi kun puolue on valmis jos huolivat

 • nonAQ

  Vastaa

  Miksi kommentti sensuroidaan jos tätä Sinimustaa vertaa IKL:ään joka se on?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi