Sinimustan Liikkeen kannattajakorttikeräys: 1 000 nimen raja rikki ensimmäisenä päivänä!

Sinimusta Liike saavutti ensimmäisen päivän aikana enemmän nimiä kuin muut tällä hetkellä nimiä keräävät puoluehankkeet ovat saaneet yhteensä.

Aktivismi

Kansallisradikaali puolueprojekti Sinimusta Liike aloitti suomalaisuuden päivänä 12.5. kannattajakorttikeräyksen. Keräys alkoikin heti ensimmäisenä päivänä valtavalla menestyksellä, sillä nimiä tuli yli 1 000 kappaletta. Vuoden aikana niitä täytyy tulla yhteensä 5 000.

Tuhannen nimen raja meni rikki noin kello 22.30. Tarkka ensimmäisen 24 tunnin lukema on 1076 nimeä. Sinimusta Liike saavutti ensimmäisen päivän aikana enemmän nimiä kuin muut tällä hetkellä nimiä keräävät puoluehankkeet ovat saaneet yhteensä.

Koska listalta puuttuu vielä vajaa 4 000 nimeä, kampanja jatkuu. Mikäli et ole allekirjoittanut kannattajakorttia, voit tehdä sen nettipankkitunnusten avulla tässä osoitteessa: kannattajakortti.sinimustaliike.fi

Jokainen voi auttaa kampanjaa mainostamalla sitä sosiaalisessa mediassa.

Aktivismi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Jos 5000 ei saada täyteen…luovun toivosta, tämän kansakunnan osalta…mutta vielä toivo elää

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on upea saavutus näin lyhyessä ajassa! Nyt jokainen jakamaan linkkiä lähipiirille, netin keskustelupalstoille ja pyytäkää myös tuttuja työkavereita allekirjoittamaan kannattajakortti.

 • Arian

  Vastaa

  Hyvä !

 • Joppe

  Vastaa

  Kannatettu! Katsotaan mielenkiinnolla miten Suomen virkamieskunta kiemurtelee ja mahdollisesti antaa taas hyvän esimerkin siitä, että demokratia on vain lumetta,

 • Että näin

  Vastaa

  Mahtavaa, nyt oli jo yli 1600 laittanut kortin klo 9:50.
  Kyllä taas on huomannut ”kaveri”porukassa wannabe isänmaalliset, meriselityksiä ettei voi kannattajakorttia käydä laittamassa; ei nyt ehdi kun väsyttää, olen nykyään johtotehtävissä enkä voi kannattaa mitään radikaalia etc.
  Aikaa paskanjauhantaan sekä hedonismiin kyllä löytyy tuntitolkulla, mutta alle minuutin toimituksen teko on täysin ylipääsemätön tehtävä.
  Näin ne erottuu jyvät akanoista ja selkärangalliset rangattomista.

 • sotatila

  Vastaa

  Sen lisäksi että meidän päälle vyörytetään väestön vaihtoa eli kansanmurhaa, sen lisäksi vyöryy päälle samaan aikaan ilmastovero tai hiilidioksidi vero, EU liittovaltio, koronarokotteet ja rokotepassit, käteisrahan kielto, perustuslain murentaminen, sananvapauden tukahduttaminen ja entistä tiukempi poliisivaltio.

  Tätä ei ole mahdollista torjua perinteisellä poliittisella toiminnalla. 1990 luvun suurlamasta alkaen ja EU jäsenyyden myötä alamäki on koko ajan jyrkentynyt ja nyt ollaan KULMINAATIOPISTEESSÄ.

  Mikä tahansa liike Euroopassa joka tosissaan aikoo haastaa globalistien ylivallan tarvitsee tuekseen ja turvakseen oman puolisotilaallisen siiven.

  Kun vihollinen on syöttämässä sinut krokotiileille et voi pysäyttää häntä kauniilla vetoomuksilla, vaikka puhe sinänsä olisi kuinka asiapitoista.

  On totaalisen turhaa jäädä odottamaan mitä mieltä yleinen mielipide on asioista. Ei tavallinen ihminen yleensä edes itse tiedä mitä hän haluaa. Häntä on ohjattava haluttuun suuntaan.

  Vaikka kansallisilla liikkeillä nyt olisi myötätuuli puolellaan ja kannatus on nousujohteista, tämä yksinään ei tule riittämään vielä nostamaan meitä ylös suosta.

  Riippumatta poliittisesta tilanteesta yritetään nyt muodostaa pienryhmiä jotka yksinomaan keskittyvät suoraan toimintaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Olemmeko tällä hetkellä biologisen sodankäynnin kohteina? Onko laboratorioista päästetty irti joku vaarallinen bioaseeksi soveltuva tauti tarkoituksena tappaa ja aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa? Ovatko rokotteet myös tarkoin harkittuja käyttöönotettuja bioaseita?

  Jos näin on, pelkästään tämän perusteella meillä on oikeus välittömästi suoritettaviin vastatoimiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi