Sinimustan Liikkeen kannatuskorttien kerääminen alkoi tänään!

Jotta liikkeestä voisi tulla puolue, tarvitsee se 5 000 kannattajaa taakseen.

Politiikka

Sinimustan Liikkeen kannatuskorttikeräys alkoi tänään. Jotta liikkeestä voisi tulla puolue, tarvitsee se 5 000 kannattajaa taakseen.

Sinimustat kirjoittavat sosiaalisen median kanavillaan:

”Sinimusta Liike on 26.4. saanut oikeusministeriön hyväksynnän yleisohjelmalleen ja on sen perusteella oikeutettu hakeutumaan puoluerekisteri.fi-verkkosivustolle sekä aloittamaan kannattajakorttien keräämisen.

Puolueemme on päättänyt ajoittaa kannattajakorttikeräyksen alkamisen suomalaisuuden päivälle 12.05.2021 ja tavoitteenamme on kerätä vähintään 5000 kannattajakorttia tämän ja seuraavan vuoden aikana. Tarkoituksenamme on osallistua seuraaviin eduskuntavaaleihin rekisteröityneenä puolueena, jolla on oma, kansallista olemassaoloa ja itsemääräämisoikeutta palveleva vaaliohjelma.

Kannatusilmoituksen pääset allekirjoittamaan tästä linkistä: kannattajakortti.sinimustaliike.fi

Partisaani tulee seuraamaan Sinimustien etenemistä tarkasti. Kannustamme lukijoitamme allekirjoittamaan kannattajakortin, sillä puolue edistää kansallismielisen sanoman leviämistä yhteiskunnassa. Tarvitset kortin allekirjoittamiseen vain nettipankkitunnukset ja pari minuuttia aikaa.

Aktivismi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Isä 35v

  Vastaa

  Vihdoinkin poliittinen vaihtoehto, joka puhuu suoraan kipeimmistäkin asioista. Tätä sinisilmäisten lampaiden lässytystä on saanut katsella ‑90 luvulta saakka. Toivottavasti tämän puolueen myötä keskustelukulttuuri avautuu, ongelmat nostetaan pöydälle ja käsitellään tarvittavin työkaluin. Tsemppiä Sinimustille!

 • Kalle

  Vastaa

  Allekirjoitettu! Ja laitettu kaikille kaiffareille kanssa allekirjoitettavaksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Loistavaa! Nyt niitä allekirjoituksia sitten listaan. Tsemppiä puolueprojektille!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Allekirjoitettu ja linkattu ”samanmielisille”

  • Jorma

   Vastaa

   Loisto homma!
   Allekirjoitettu.

 • Yliopiskelija

  Vastaa

  Loistavaa! Tie tulee varmasti olemaan pitkä ja kivinen, mutta kun kyse on kansallisesta olemassaolosta, ei luovuttaminen ole vaihtoehto.

  Toivottavasti puoluetta lähdetään rakentamaan fiksusti, eikä tulevaisuutta pilata ottamalla jokaista mukaan pyrkivää kylähullua riveihin. Onneksi Kuru on fiksu kaveri. Luottoni häneen ja kumppaneihin on kova.

  Onnea ja menestystä, SML.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Loistavaa! Alan menettää uskoani puoluepolitiikkaan ja demokratian voimaan mutta on ilo nähdä jonkun hämmentävän politiikan seisonutta vettä.

  Allekirjoitin ja suosittelen muillekin. Kannattajakortin täyttö sujuu pankkitunnuksilla muutamalla klikkauksella. Kirjaudu, klikkaa ”kannatan” ja se on siinä. Aikaa menee ehkä minuutti, tai kaksi, jos haluaa miettiä.

  Minuutti Suomelle ei ole paljon.

 • nonAQ

  Vastaa

  Yhtä epätoivoinen räpellys kuin Marco de Witin vastaava.
  Sinimustat ei tule koskaan saavuttamaan yksinkertaista enemmistöä eduskunnassa ja ilman sitä sillä ei ole mitään merkitystä, vai onko tässä kehitteillä joku ankkuri- kirittäjäpuolue Persuille.

  • Plääh

   Vastaa

   Se ei saa enemmistöä, koska ääntenlaskenta väärennetään ja gallupit myös. Eliitti suosii vain sontyaa kuten persut, koska ne eivät ole uhka. Siis juuri menestyneet ovat epätoivoisia ja naurettavia. Tätä ei ymärretä, vaikka muutoin ei juuri poliitikkoihin luoteta.

   Tosiasiassa etnonationalistit eivät ole räpellyksiä tai epätoivoisia ym. Siksi veikkaan, että tuokin prukka röyhkeästi vain lakkautetaan. Siten se juurikin on uhka ja eliitti ottaa sen vakavasti.

   De Wirtt on putinisti ja puoliksi hollantilainen. Tosin juutalaisen näköinen sellainen. Tämä on ihan eri juttu

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   de Wit:n SKE viritelmien vertaaminen nyt kyseessä olevaan puolueprojektiin..on melko onttoa ja älyllisesti epärehellistä. Kannattaa vertailunkin vuoksi lukea puolueohjelmat läpi ja huomata, ettei edes etäisessti samanlaiset liikkeet.
   Henk.koht minulla ei ole de Wit:ä vastaan mitään, mutta hän oli lähinnä ”uskonnollinen saarnamies”, kun taas Kurun kohdalla parhaiten kuvaava luonnehdinta olisi pragmaattinen kyynikko. 

   Oletan ja toivon, ettei Sinimusta Liike täyty karjalalippispäisistä eLamankvAkolulaisista, jotka tarvitsevat 5–8 pussikaljaa alkaakseen toimimaan (öyhöttämään) ja silloinkin vähemmän funktionaalisesti. Eli…pidetään liike puhtaana SKE- ja Rajat kiinni tyypeistä, tai järjestetään heille ihan oma pallomeri takahuoneisiin, mikäli heitä toimintaan eksyy/ajautuu

  • Nationalisti

   Vastaa

   Siinäpä on positiivinen asenne, mitäpä jos ensin tutustuisit puolueohjelmaan ja sisäistäisit sen. Ohjelma on todella ammattimaisesti laadittu, se on erittäin kattava, selkeä ja ennen kaikkea tavoitteet ovat kohdillaan!
   Tämä on parasta mitä Suomen poliittisella kentällä on aikoihin nähty.

 • nonAQ

  Vastaa

  Partisaani ei näköjään kestä mitään sen agendasta poikkeavia mielipiteitä vaan sensuroi ne.
  Onko tämä Helsingin Sanomia kummempi, muka sensuuri vapaa media sallikaa minun nauraa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Partisaani julkaisee kommentit viiveellä

  • juha.

   Vastaa

   Viiveellä tulevat. Älähän hermostu, mutta ei ole toisaalta kumma.n Sillä suomalaisten turvat on tukittu tai ainakin yritetty! En viittaa tällä kuin valtamedioihin, jossa ei riitä edes se, että ”käy hiekkalaatikolla” (kissa).
   Päinvastoin tänne tarvitaan lisää sakkia, vaikka en puhukaan toimituksen puolesta!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jos olisit edes jonkin verran tietoinen asioista, niin ei tämä mikään livekommentointi ole ikinä ollutkaan. Jos sinulla ei ole esittää yhtäkään oikeaa argumenttia tänne, niin ehkä on parempi, että kommenttisi ihan oikeasti sensuroitaisiin.

   • juha.

    Vastaa

    Olet ahdas kuin ”paarman pimppi”!
    Ennen kuin saat primitiivireaktiosi, muista se, ettei allekirjoittanut etkä myöskään Sinä päätä keitä sensuroidaan ja ei.
    Esität täällä sensuuria tässä sensuurin luvatussa maassa! Kaikki, jotka ”täällä” ovat eivät nyt ihan ole ”häkkyrä lipun” suutelijoita, mutta kuitenkin kansallismielisiä ja isänmaallisia. Montakohan loppujenlopuksi mahtaa jäädä jäljelle todellista huolta Suomen puolesta tuntevia, jotka menevät seulasi läpi.
    Ja, jos tämäkin alusta pidetään yhtä sisäänpäinlämpiävänä kuin Rasmus tai vastaavat, niin voin aivan hyvin jäädä pois! Olen sanottavani jo sanonut. KLAP!!!

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Allekirjoitettu!

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko tämä miten antisemitistinen liike?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miten määrittelet termin ”antisemitistinen”?
   Jos toteaa, että valtaosa valtamedioista on juutalaisten hallussa, onko se sinun käsityksesi mukaan ”antisemitismiä”?
   Mielestäni ei ole, vaan totuuden tuomista julki.

 • Valkoinen Halla

  Vastaa

  Kannatusilmoitus tehty.

 • juha.

  Vastaa

  Hyvä, että meni läpi Sinimusta Liike on erittäin tervetullut vaihtoehto globalistipuolueille ja globalisteja flirttaileville ”läheltäpiti” ‑puolueille!
  Ruotsissa puhaltavat samat tuulet yhä voimikkaimmin palkein.

 • Nimetön

  Vastaa

  Astetta asenteellisempi kuin persut.

 • Jorma Huovanainen

  Vastaa

  Kannatus laitettu! Helsinki!

 • Populisti

  Vastaa

  Muutos2011 oli vastaava ja senkin tie kuljettiin loppuun. Toivottavasti käytössä on iso tukku rahaa, jotta koneisto saadaan pyörimään.
  Onnea matkaan!

  • Plääh

   Vastaa

   Muutoksessahan oli vaikka mitä höynähtänyttä kummajaista mukana. Muutenkin jäi Halla-ahon ilmiön varjoon. Hallis meni persuihin ja kaikki innostuivat, vaikka siis sionisti meni epäkansalliseen puolueeseen.

   Kenties koko Muutos oli osittain juuri sen varalla, että syntyy jokin persuja radikaalimpi juttu. En ole selvillä kaikista puuhamiehistä, mutta sieltähän sitten lipesi myös suvakkeja hyvinkin pian. He kiinnittivät huomiota erinäisten kansallismielisiä vainoavien ruohonjuuridemokratia-aktivistien sijaan. Oliko kyse peräti jostakin valeoppositiosta eli persujen lisäksi puuhattiin jotain kontrolloitua oppositiota. Olisiko se ajettu alas ja hajotettu, en tiedä. Tai pidetty kontrollissa ja väännetty pienpuolueeksi.

   Ilmiössä sisällä olleet voisivat tietää paremmin. Oliko jollain tarkoitus saada Halla-aho mukaan ja perustaa halla-aholaisliike?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa! Allekirjoitettu! Nyt jo saanut 11995000 kannatusilmoitusta.

 • VirvaT

  Vastaa

  Hienoa Sinimustat! Allekirjoitettu koko perheen voimin♥️. Tässä on ainoa puolue, jonka arvot pystyn allekirjoittamaan 100%.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi