Pian myös Suomessa? Koronatestit ahterista ja tuplamaskit

Suomalaisetkin voivat pian päästä pyllistämään koronatestiä varten.

Politiikka

Koronahysteria etenee maailmalla yhä mielivaltaisempaan suuntaan. Viimeisimpinä hullutuksina Kiinassa on aloitettu koronatestien ottaminen ahterista ja monissa maissa suositellaan tupla- tai jopa triplamaskien käyttöä.

Kiinalaisten mukaan korona säilyy ahterissa pidempään kuin nenän limakalvoissa, joten anaalitesti on luotettavampi. 

Mikäli anaalitesti leviää – ja miksi ei leviäisi – maailmalla, saattavat suomalaisetkin päästä pian pyllistämään tohtoreille joka kerta, kun vaikkapa heidän työkaverinsa epäillään altistuneen koronalle tai kun he haluavat matkustaa ulkomaille.

Tuplamaskeja suositellaan

Useissa maissa on ryhdytty jo mediassa lobbaamaan tupla- ja jopa triplamaskien käytön puolesta. Triplamaski antaa väitteiden mukaan 90 % suojan koronan leviämiselle (kunnes ”entistäkin vaarallisempi mutaatio” lähtee taas leviämään). Samaan aikaan se myös vaikeuttaa hengitystä, joten maskeja käyttävät ihmiset voivat hapen puutteeseen kuollessaan olla ainakin iloisia siitä, että he eivät välttämättä levittäneet koronaa.

Koronahysteria kärjistyy koko ajan yhä absurdimmaksi, vaikka esimerkiksi tilastot näyttävät, ettei viime vuonna ”tappavasta pandemiasta” huolimatta kuollut sen enempää ihmisiä kuin muinakaan vuosina. 

Samaan aikaan valtiot murhaavat omat taloutensa kieltämällä pienyrittäjiltä toiminnan ”suojellakseen” ihmisiä taudilta, johon väitetysti kuolleet ovat keskimäärin vanhempia kuin ihmisten keskimääräinen elinikä.

Lähteet: Washington Post, Huffington Post

Hyvinvointi Kiina Kokoontumisvapaus Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Poliisivaltio Politiikka Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Hah hah! Jokin taho testaa ilmiselvästi mihin kaikkeen lambit ovat valmiita alistumaan, nyt tuplakuonokoppaa ja perseraiskausta luvassa ”virallisen totuuden” seurakunnalle 🙂

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt kun ihmisiä on vuoden verran valtamedian välityksellä peloteltu, niin eiköhän löydy sen verran lampaita, joille tämäkin menee heittämällä läpi.
  Ehkä tämä on myös eräänlainen testi siltä kantilta, että valtaeliitti haluaa nähdä, kuinka typeriin asioihin ihmiset ovat valmiita suostumaan, kunhan heidät on ensin peloteltu tarpeeksi ja syytetty ”salaliittoteoreetikoiksi” niitä, jotka haluavat vähänkin tutkia tilastoja.
  Yhdessäkään koronatestissä meidän perhe ei ole käynyt, ei vaikka töissäkin on todettuja tartuntoja ollut. Tuohon sirkukseen emme ota millään lailla osaa.
  Monet valittavat kun eivät saa maskia käyttäessään happea, silti he käyttävät sitä, auktoriteettiuskovaisia lampaita kun ovat.
  On tämä kyllä niin ”vaarallinen” virus, että ihmisiä täytyy oikein houkutella testeihin ja etsiä keneltä se löytyy.

 • pöh

  Vastaa

  ”drive in” testauspaikat onkin sitten hauska näky 😀
  Porukka ajaa sinne perseet ikkunasta ulkona.

  • Anonyymi

   Vastaa

   🤭😂

 • seant

  Vastaa

  Tässä on aika luotettavan tuntuinen sivusto eräiden maiden eri ikäryhmien kuolemista. On maita missä ei näy mitään piikkiä, mutta on maita jossa on suuria nousuja.
  Hyvä esimerkki Espanja, jossa tuli valtava piikki Madridissa, jossa hetkeä ennen oli sosialistien järjestämä naistenpäivän marssi 100 000 naista ilmeisesti aika moni töissä hoitolaitoksissa, siellä marssilla esim. pääpuhuja tasa-arvoministeri sai koronan.
  https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/
  Hyvä uutinen Suomesta on 0–14v kuolemat on ollut alemman korona-aikana.

 • Alan

  Vastaa

  Ikävästi huomataan triplamaskin vuotavan viiruksia reunoista, seuraava suositus on muovipussi päähän ja kiristys kaulan ympärille. Tämäkin vain tilapäinen suositus. Lopulta kulaus svappi kertoo että paras keino suojautua kaamealta taudilta ampua kaikki epäillyt taudinlevittäjät tavattaessa.

 • Aleksi

  Vastaa

  Minun ahteri on pyhä, eikä sinne ole asiaa kenelläkään, vaikka ois maailma kuinka hullu!!!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Miksei anneta kaikille samantien Biohazard puvut ja kaasunaamarit? Ei ainakaan virukset leviä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Kyllä eräs porukka tulee mielellään testeihin, kunhan testivälineet ovat tarpeeksi isoja ja testi kestää kauan. Hmmm.. erään Pekan äänestäjät..

 • Anonyymi

  Vastaa

  Tähän se menee: Ulkonaliikkumiskielto. Tarvitaan viranomaiselta anottu lupa jos haluaa liikkua muualla kuin lähikaupassa ja apteekissa. Ainoastaan rokotetut ja negatiivinen SARS-CoV‑2 virustestin tuloksen saaneet saavat matkustaa. Tulee skannerit mm. juna-asemille, lentokentille, kauppoihin, jotka havaitsevat viruksen. Lähitulevaisuudessa saa tavata ystäviään ainoastaan virtuaalitodellisuudessa. (AR ja VR-teknologia). Valmiuslain nojalla saadaan poliisit ja sotilaat valvomaan yleistä järjestystä sekä vakoilemaan kansalaisia. Yksityisyyttä ei enään ole eikä mitään yksilövapautta. Valtio valvoo kaikkea tekemisiäsi. Yksityisomaisuus tulee katoamaan ja kaikki mitä tahdot pitää vuokrata ja ne tuodaan droneilla kotiisi, kuten ruokakin. Tässä nyt vaan osittaista pohdintaa, mutta alkaa kuullostaa jo nykypäivältä. Black Mirror on jo täällä!

 • Antti

  Vastaa

  Tiesittekö muuten että maalien käyttö tappaa aivosoluja huomattavasti parin kuukauden aktiivi käytön osalta.🐑

 • Marinin lounas

  Vastaa

  Tämä hulluus johtaa ennemmintai myöhemmin sotaan. Tapahtumat on täysin kopio mitä tapahtui 30 luvulla. Kansakuntien talous ei kestä tätä, joten nälkäiset lähtevät kadulle. Tzsauseskullekin kävi miten kävi.
  Merkkiä piti ensin kantaman, jolla merkittiin ”Juden” sen jälkeen tiedettiin ketä kuskataan leireille.
  Nyt kostetaan tapahtumat ja merkitään kansalliset ja ilman maskeja olevat kuskataan leireille.
  Seuratkaa rahaa, mihin se on mennyt, 10 rikkainta? Tuplannut omaisuutensa.
  Toinen vaihtoehto on että KGB oppien mukaan tulee ”messias” ”isä aurinkoinen joka pelastaa maailman ”Biden” jolloin siirytään täydelliseen kiinalaiseen kommunismiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi