Sinimusta Liike aloittaa pian kannattajakorttien keräämisen

Sinimustan Liikkeen odotetaan tarjoavan poliittisen kodin suomalaisille, joiden kansallismielisyys ei jätä tilaa tinkimiselle.

Politiikka

Uusi kansallismielinen puoluehanke Sinimusta Liike aloittaa pian kannattajakorttien keräämisen. Lakiuudistus mahdollistaa sen, että vastaisuudessa kannattajakortin voi allekirjoittaa sähköisesti, minkä uskotaan tehostavan huomattavasti nuorten puolueiden rakentamista.

Kerääminen alkaa tammisunnuntaina 31.1. Samalla liike aikoo julkistaa myös puolueohjelmansa osoitteessa Sinimustaliike.fi

Liikkeen takana on erilaisista kansallisradikaaleista hankkeista tunnettuja suomalaisia. Useat heistä ovat entisiä perussuomalaisia, jotka erotettiin vanhasta puolueesta liiallisen kansallismielisyyden vuoksi. Sinimustan Liikkeen odotetaankin tarjoavan poliittisen kodin suomalaisille, joiden kansallismielisyys ei jätä tilaa tinkimiselle.

Lue myös: Uusi kansallismielinen puolue nousi otsikoihin jo ennen virallista julkistamista

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Itsenäisyys Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hieno uutinen, sunnuntaista lähtien niitä nimiä sitten listaan! Jakakaa tätä tietoa mahdollisimman moneen paikkaan.

 • Fromhre

  Vastaa

  Kyllä näitä kannatukseltaan alle prosentin puolueita Suomeen mahtuu, ei ne mitään vaikutusvaltaa saa. Suomalaiset ovat kunnon tolkun ihmisiä, eivät he näiden kelkkaan lähde. Tietysti on siinä se hyvä puoli, että he vievät vähän persujen kannatusta. Ja kun tietää ketä siellä on johtoasemassa, niin yönsä voi nukkua rauhassa. Antaa näiden hihhulien leukojaan louskuttaa.

  • W.P

   Vastaa

   ’Suomalaiset tolkun ihmisiä’??

   Ja menevät vittu silti vaan äänestämään SDPtä.

 • ChrisWest

  Vastaa

  Hej,koskeeko koko maata osallistujineen,eli onko tarkoitus laajeentaa suurimpiin kaupunkeihin ym ja mistä kuulemme lisää jatkossa ohjelmista ja ohjeineen hakeutua ‚kiitos

  • Nimetön

   Vastaa

   Luitko uutista ollenkaan?

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Hyvä homma, täältä nimi kannatuskorttiin. Saapa nähdä, minkä verran tulee ylhäältä päin kapuloita rattaisiin näille poliittisesti korrektin narratiivin haastaville uusille puolueille, vai lasketaankohan tässä sen varaan, että kenttä hajoaa niin sirpaleiksi, että mitään merkittävää ei pääse syntymään.

  Saapa nähdä, ehkä kansa hylkää kokonaan vanhat korruptiopuolueet ja roistopoliitikot ja uusi aikakausi alkaa suomalaisille uusine arvoineen, joissa maa ja kansa on etusijalla, kuten oli ennen globalismin Pandoran lippaan avaamista ja ennen EU-kommunismin ikeen alle sortumista.

 • Äänestäisin

  Vastaa

  Mahtava uutinen. Uskon, että tämä on parasta mitä puoluepolitiikassa on tapahtunut sitten viime sotien.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Ei hyvä. Parempi olisi että äänet keskittyisi persuille. Nyt nämä pienet eivät pääse eduskuntaan eivätkä saa mediassa huomiota. Äänet menevät hukkaan

  • Urho

   Vastaa

   Äänestin kerran persuja. Sitten arvoisa kirkkoslaavitutkija äänesti pienyritykset Suomesta tuhoavan ttip-sopimuksen puolesta, äänesti kansallismielisiä vastaan suunnatun tiedustelulakipaketin nopeutetun käyttöönoton puolesta ja harjasi tekijämiehet puolueestaan. 

   Viimeistään siinä vaiheessa tunsin ääneni menneen hukkaan, kun kuulin ylistystä kosher-ruokavalion maittavuudesta erään edustajan suusta, samalla kun tämä esitteli kaulassaan killuvaa daavidintähteä.

   Nyt olen kyllästynyt poliittiseen nukketeatteriin, jossa puheet ja teot eivät kohtaa ja toivotan haastajan tervetulleeksi allekirjoituksellani. Vastaanväittäjät voivat laatia alkuun vaikkapa 10-kohtaisen listan siitä, miten persut ovat edistäneet suomalaisuutta ja suomalaisten etua.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi pitäisi äänestää Perussuomalaisia? Puolue, jolle suomalaisuus = kuin merkintä passissa.
   Puolue puhuu kokoajan ”EU-kriittisyydestä”, mutta mitään konkreettista he eivät edes yritä tehdä.
   Oletko miettinyt, että mitä jos ajan kanssa ihmiset huomaavat minkälaisia valitettavan iso osa Perussuomalaisista ovat ja alkavat äänestää Sinimustaa Liikettä?
   Suomessa on myös erittäin paljon sellaisia, jotka eivät äänestä vaaleissa ollenkaan, mitä jos sieltäkin alkaa tulla ääniä? Oletko miettinyt tällaista ollenkaan?

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Perseenmyyjät ovat osa järjestelmää. Eiköhän 25 vuotta tyhjiä lupauksia ja suoraa valehtelua ole jo osoittanut mikä on pelin henki persuissa.

  • Schlageter

   Vastaa

   Väärin! Perussuomalaiset eivät ole isänmaallinen puolue. He edustavat ns. koššer-nationalismia. Hyvä on luoda todellinen suomalaismielinen vaihtoehto, johon persuistakin paras aines voisi liittyä.

 • Stefan

  Vastaa

  Perussuomalaiset kun vain olisivat Suomen ja suomalaisten asialla aivan aikuisten oikeasti. Vaan kun eivät ole. Ovat mm. venäjävihamielisiä.

  Tätä vanhaa järjestelmää ei sen järjestelmän omilla ehdoilla kuulkaa muuteta. Paras uskoa se jo. Tämä Sinimusta Liike on hyvä asia.

 • Valeoppositio

  Vastaa

  Persujen puolustajille voi aina heittää tämän : mitä persut ovat tehneet suomalaisten hyväksi?
  Muukalaisia, homoja, sionisteja, kapitalisteja ja juoppoja puolue väärällään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä on kyllä niin totta.
   Puolue, joka on erittäin pitkään ratsastanut ”EU-kriittisyydellä”, se ei tarkoita yhtään mitään. Sillä kusetetaan vain kansalaisten äänet.
   Perussuomalaiset ovat vaatineet myös ”maahanmuuton rajoittamista”, mutta yksikään heistä ei ole osannut kertoa julkisessa katutapahtumassa, kun olen sitä heiltä kysynyt, että mitä se käytännössä tarkoittaa.
   Pitää ottaa huomioon, että vaikka maahanmuuttoa rajoitettaisiin, niin uudet tulijat tulevat aina täällä olevan lukumäärän päälle, siihen kun laskee mukaan niiden perheenyhdistämiset ja suuremman lisääntymisen kuin kantaväestöllä, niin jokainen varmasti osaa laskea, että se sama väestönvaihto jatkuu edelleen, tosin vain hieman hitaampana.
   Jos ja kun näette Perussuomalaisia vaalitapahtumissa, niin menkää juttusille ja keskustelkaa näistä aiheista, mieluiten videoikaa käymänne keskustelut.
   En väitä, etteikö Perussuomalaisissa olisi mukana myös hyviä jäseniä, mutta kosher-konservatiiveja ja muita huiputtajia on aivan liikaa.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Toivottavasti sinimusta liike tekee pesäeron myös tähän YouTuben multistreameilla kansallismielisenä esiintyvään alkoholistiporukkaan joiden kansallismielisyys perustuu valheelle siinä missä juopon lupaukset asioista ylipäänsä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi