Kokonaisvaltainen luettelo kansallissosialistisesta kirjallisuudesta suomeksi!

Kokoelman avulla on mahdollista muodostaa ideologiasta kokonaisvaltainen kuva, joka perustuu ensisijaisiin lähteisiin.

Filosofia

Suomalainen kansallissosialistinen aktiivi Risto Teinonen on koonnut yksiin kansiin kattavan luettelon kansallissosialismin tärkeimmistä ideologisista teoksista. Kokoelma tarjoaa lukijalle valikoiman kansallissosialistisen kirjallisuuden merkittävimpiä opuksia 1900- ja 2000-luvuilta, mukaan lukien tekstejä niin Saksasta kuin muista maista, joissa kansallissosialistiset liikkeet saivat jalansijaa.

Kokoelman tavoitteena on tarjota kansallissosialismista kiinnostuneille lukijoille mahdollisuus perehtyä aatteen kannalta keskeisiin lähdeteoksiin. Kokoelman avulla on mahdollista muodostaa ideologiasta kokonaisvaltainen kuva, joka perustuu ensisijaisiin lähteisiin ilman, että jokin välikäsi olisi muuttanut tai sensuroinut alkuperäistä sanomaa.

Entistä mielenkiintoisemman kokoelmasta tekee se, että se sisältää erityisesti Suomesta myös modernimpaa kansallissosialistista tuotantoa, kuten viime vuosikymmeninä julkaistuja lehtiä ja pamfletteja. Onpa mukana jopa muutama merkittävä poliittisen vihollisen kirjoittama teos suomalaisesta kansallissosialistisesta ja/tai fasistisesta liikkeestä.

Voit ladata teoksen kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ! Alla teoksen esipuhe.

Kansallissosialistin kirjasto

Tämän julkaisuluettelon tarkoituksena on antaa historiasta ja kansallissosialismista kiinnostuneille apuväline aineiston löytämiseen kirjastoista, antikvariaateista ja internetistä. Kaikki luettelon julkaisut eivät edusta puhdasta kansallissosialismia, joukossa on myös muuten tervehenkistä kirjallisuutta sekä julkaisuja, jotka ovat ainakin osin hyödyllisiä siitä huolimatta, etteivät edusta suoraselkäistä ja ‑nenäistä historiantutkimusta ja ‑tulkintaa, vaan ovat pääosiltaan täysin ala-arvoisia. Lähteinä hyödyllisimmistä julkaisuista on esitetty myös sisällysluettelot.

Aateserkkujemme Lapuan liikkeen ja IKL:n, jotka osittain ajoivat samoja asioita kuin kansallissosialistitkin, julkaisuista luettelossa on vain aikakauslehtiä. Niiden sivuilta voi löytää paljon hyödyllistä ja kiinnostavaa kansallissosialismia ja Kolmatta valtakuntaa koskevaa.

Sodan jälkeen ilmestyneeseen sota-aiheen kirjallisuuteen on suhtauduttu hyvin valikoiden.

Työn viimeistelyä on jossain määrin haitannut se, että useat ”alan toimijat” eivät ole merkinneet kirjoihinsa julkaisutietoja ilmeisesti rangaistuksen pelossa, ja luultavasti samasta syystä on jätetty vapaakappaleet toimittamatta Kansalliskirjastoon. Minun tulee tunnustaa, että virolainen aatetoverini I. R. oli oikeassa sanoessaan, että ”rohkeus on etuoikeus”, johon kaikilla ei ole mahdollisuutta. Sellainen meitä ympäröivä ”demokraattinen” yhteiskunta valitettavasti on.

Kiitän arvokkaasta avusta aateveljiä, jotka ovat toimittaneet tietoja julkaisuista, samoin suuret kiitokset Kansalliskirjaston ystävälliselle henkilökunnalle.

Kartoitustyötä voisi jatkaa ja täydennyksiä tulee varmasti loputtomiin. Kaikenlaiset lisätiedot luettelossa olevista julkaisuista ja varsinkin siitä puuttuvista julkaisuista ovat tervetulleita osoitteeseen schlageter@protonmail.com.

Jos aiheen harrastaja löytää tästä luettelosta jotain uutta ja mielenkiintoista, työ ei ole ollut turhaa.

Heil Hitler!

R. T.

Adolf Hitler Fasismi Filosofia Historia Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Kansallissosialistinen Saksa Kulttuuri Politiikka Risto Teinonen Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Onnekseni sain lukea nämä teokset jo 50-luvulla, joten on aiheellista kaikkien todella kansallismielisten hankkia nämä teokset ja eräitä muita kirjastoonsa. Erittäin hyviä artikkeleita on Hakkapeliitta-lehdessä ja luonnollisesti Signal-lehti antaa hyvän katsauksen sotatapahtumista vuosina 1939–45.

  Lukemaan, niin jää turha uhoaminen taakse ja voi keskittyä todellisuuteen eli siihen miksi maailmamme on tänään näin sairas! Alfred Rosenberg oli eräs tärkeimmistä ideologeista Kolmannessa Valtakunnassa ja siksi hänet hirtettiin Nürnbergissä, ei siksi että hän olisi ollut erityisen julma, vaan ideologia oli saatava tuhottua.

 • TT

  Vastaa

  Oltakoon hitleriläisistä mitä mieltä tahansa, niin sionismin suhteen he olivat oikeassa. Hitler tosin oli jonkun aikaa itsekin sionisti ja tuki juutalaisten Israeliin kohdistuvaa muuttoliikettä eli alijaa. Tämä on ollut valtava virhe, kuten nyt kaikki tiedämme. Virheitä ja ylilyöntejä hitleriläiset osasivat tehdä siihen tahtiin, että hävisivät ratkaisevan sodan. mikä sinetöi Euroopan kohtalon. Saksan miltei totaalituhon myötä eurooppalaisuus on vajonnut toisen sodan jälkeen pohjamutiin USA:n kulttuurisen vaikutuksen tai jopa kirjaimellisen miehityksen alaisuudessa. Tilanne on koko ajan kärjistynyt aina vain pahemmaksi siten, että nykyinen Suomi on atlanttisen sionismin, uuskonservatisimin, uusliberalismin tai kulttuurimarxilaisuuden kaikkia agendoja kiihkeästi ajava valtio.

 • 1488

  Vastaa

  Hieno kokoelma mutta mistä voi ostaa?

  • Schlageter

   Vastaa

   Tervehdys!
   Kyse on kirjallisuusluettelosta, ei myynti-ilmoituksesta.
   Mutta vastaisin siten, että suuren osan luettelon julkaisuista aikoinaan kokosin ja siitä luettelo saikin alkunsa. Nyt olen kokoelmaa jo parin vuoden ajan myynyt. Mitä vielä on myynnissä, sen löytää huuto.netistä:
   https://www.huuto.net/haku/sellernro/2175833
   Parhain terveisin RT

 • Helga

  Vastaa

  Osa materiaalista on ladattavissa Internet Archivesta. 

  https://archive.org/details/@helga_schnitt

  Puhelinta käytettäessä kannattaa katsoa tietokoneselaimella. Jostain syystä sivusto ei muuten näytä kaikkia latauksia.

 • Savoni

  Vastaa

  Oisko kellään myydä David duken juutalainen ylivalta suomennosta ?
  Lähinnä isä ukolle ois niin ymmärtäis paremmin.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Sivistävien kirjojen lukeminen kannattaa aina!

 • Minä

  Vastaa

  Kaikenlaiset ismit ovat aina huonoja ratkaisuja, etenkin sosialismit. Niiden oikeuttamana viedään ihmisiltä vapaus ja jokin eliitti alkaa päättää siitä, mitä sopii tehdä, ajatella, syödä ja tahtoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi