Perussuomalaiset hylkäsivät EU-vastaisuuden rippeetkin – markkakaan ei enää kiinnosta

Puheenjohtaja Riikka Purra säikähti negatiivista palauteryöppyä ja pyrki vakuuttelemaan äänestäjiä siitä, että perussuomalaiset ovat edelleen "EU-kriittisiä".

Valeoppositio

päivitetty

Riikka Purra.

Sionistinen valeoppositiopuolue perussuomalaiset liukuu yhä kauemmas kansallismielisestä politiikasta. Pesäeroa vahvisti puolueen tuore ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma, joka ei eroa lainkaan esimerkiksi kokoomuksen tai SDP:n visiosta.

Muun muassa Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä kertoo olevansa yllättynyt siitä, kuinka EU-myönteiseksi perussuomalaiset on muuttunut viime vuosina. Vielä kolme vuotta sitten puolue vaati Suomelle omaa valuuttaa ja EU-eroa, mutta ei enää.

Siirtyminen eurovaluutan kannalle markan sijaan heijastelee sitä, että puolue ei tahdo haastaa EU:n muutosta liittovaltiomaiseksi pankki‑, velka- ja verounioniksi. EU käytti koronaa tekosyynä yhteisvelan ottamiselle, ja globalistit ovat vaatineet, että seuraava askel on yhteinen verojärjestelmä.

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra säikähti ulko- ja turvallisuuspoliittisen ohjelman synnyttämää negatiivista palauteryöppyä ja pyrki vakuuttelemaan äänestäjiä siitä, että perussuomalaiset ovat edelleen ”EU-kriittisiä”. Puolueen hampaaton ”kritiikki” eliittiä kohtaan on kuitenkin vain savuverho, jonka takana perussuomalaiset marssivat kompromissista kompromissiin.

Lähde: MTV Uutiset

EU-velka Euroopan unioni Globalismi Kotimaa Liittovaltio Markku Jokisipilä Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Purra Valeoppositio Velka Verotus Verounioni Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ABC

  Vastaa

  Kun PS sai sen ison potin aikoinaan, niin 91 % äänesti puoluetta pakolais/maahanmuuttokriittisyyden ja 89 % EU/eurovastaisuuden takia. PS petti äänestäjänsä (((puoluekurilla))) mahtavasti. Sitten hajoaminen Sinisiin vielä, joka on ennennäkemätön vilunkitemppu suomalaisen politiikan kentällä!

  • Persut ovat huijareita

   Vastaa

   Joo ja pelkkä EU ‑kriittisyys ei nyt ihan riitä. Purran sanoin se on kritikkiä, mutta kaikki sonta mitä EU vaatii menee silti läpi eli karavaani kulkee ja persut räksyttää, mutta mikään ei muutu.

   • Juha

    Vastaa

    Persut, tämä kokoomuksen apupuolue kuuluu sen ministerimersun takakonttiin. Tämän luusereiden persumersun voikin ajaa sitten mereen.

  • YT

   Vastaa

   Tämä on ollut suomenuutisten persukommentoijien mukailtu vakiofraasi:

   ”Suomalaiset eivät vielä ole valmiita Fixitiin ja euroeroon, niin ei kannata pelata itseään pois hallituksista vastustamalla niitä.
   Sitten kun toiset tuulet puhaltavat niin silloin voidaan vaatia sellaisia muutoksia”.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Perussuomalaiset kusettavat ihan aina kansalaisten ääniä esiintymällä juuri ennen vaaleja ”aitona kansallismielisenä vaihtoehtona”, puheet ovat hieman normaalia kovempia, mutta kun vaalit ovat ohi, niin loput te tiedättekin.
  Sionistien kontrolloima oppositio, joka ajaa vain kansainvälisen suurpääoman etua henkilökohtaisten etujen lisäksi.
  Nykypäivänä en oikein näe eroja Kokoomuksella ja Persujen tosiasiallisilla toimilla.

  Käykääpä joskus vaaliteltoilla keskustelemassa Persujen kärkipään ehdokkaiden kanssa, huomaatte miten lipeviä ne on ja heti kun keskustelu kääntyy siihen suuntaan, jossa kyseenalaistetaan Persujen nykyinen linja, he silminnähden suuttuvat ja haluavat lopettaa keskustelun heti alkuunsa, jotkut kääntävät ylimielisesti jopa selkänsä, koska huomaavat, että ”tämä kansalainen seuraakin asioita hieman liikaa ja tietää mistä puhuu”.

  Käykääpä lähihistoriasta läpi Persujen toimia, yllätytte takinkääntöjen ja suoranaisten kusetusten määrästä.
  Ihmettelen, jos varsinkin kansallisradikaalien joukosta löytyy tuolle petturiporukalle vielä äänestäjiä.

 • Ronald Raygun

  Vastaa

  Persut on kouluesimerkki ISOSTA ja heikosta puolueesta. Heillä on kolme isoa vaalivoittoa takana ja siellä istuvat oppositiossa mielistelemässä hallitusta. Tämä viimeisin eduskuntakausi on kyllä persuilla ollut todella säälittävää touhua. Juuri päinvastainen esimerkki on, ikävä kyllä RKP, joka pieni mutta vahva puolue. RKP saa joka vaaleissa muutaman hullun edustajan läpi, mutta sinne ne hallitukseen aina menevät päättämään asioista. Jos Sinimustien pitäisi jostakin puolueesta ottaa mallia että miten asiat hoidetaan, niin ennemmin vaikka RKP:stä kuin persuista, sillä persut on tehnyt suurinpiirtein kaikki asiat väärin, mutta RKP saa seuraavissa vaaleissa taas jälleen kerran muutaman edustajan läpi, ja menevät hallitukseen. Persut on lakannut olemasta vaihtoehto, ja heitä odottaa sama kohtalo kuin SMP:tä. PS oli vielä kymmenen vuotta sitten suuri mahdollisuus, mutta nyt se on pilattu lopullisesti. Valitettavasti ensi huhtikuussa se puolue jolla on syytä juhlia on Kokoomus!

 • TT

  Vastaa

  Korona ja Ukrainan kriisi. Molemmissa persut ottivat kritiikittä linjan, joka tukee globalistista tyranniaa. Ensinmainitussa bio-security-valtion tyranniaa ja jälkimmäisessä sanktio-politiikan kautta vihreän siirtymän tyranniaa. Persut tukevat mahdollisimman vahvaa, maantieteellisesti keskitettyä ja totalitaristista valtiovaltaa, joka himoverottaa kansalaisia ja käskyttää näitä suvereenisti esim. jatkuvien poikkeustilojen verukkeella ties mihinkä pelleilyihin. Koronasta tuli suuri kommunistinen käskytysprojekti, josta ei nähtävästi päästä vieläkään eroon, vaikka alkuperäinen virus on heikentynyt ja kiusaa lähinnä moneen kertaan piikitettyjä, joiden immuniteetti voi olla kyseenalainen. Terveille ja tervejärkisille viruksesta ei koskaan ollut mitään uhkaa, mutta näistä tekemällä tehtiin bio-security-valtion vihollisia. Samalla huomattiin, kuinka perinpohjaisesti suomalaisetkin on aivopesty kommunistiseen ajattelutapaan, jossa valtio on jumala ja valtamedia toimii sen sanomaa julistavina pappeina.

  Suhde Venäjään on meillä kieroutunut pahasti. Suomi hyötyi aikoinaan idänkaupasta, mutta kun NL romahti, Suomi pyrki nopeasti integrotumaan länteen eikä ymmärtänyt että sielläkin odottaa oma ”neuvostoliittonsa” eli bankstereiden EU-liittovaltio. Suomi kypsytettiin jäsenyyteen romahduttamalla meiltä itsenäinen raha- ja pankkijärjestelmä sekä laaja itsenäisten yritysten verkosto. Suomeen muodostui tiivis valtaklikki, joka ei anna haastaa läntistä globalismia. Venäjä on näille hyödyllinen pelote. 

  Puolueettomuus ja aito itsenäisyys on nykyaikana on lähes mahdotonta, koska mikään kansainvälinen rakenne ei tue sitä. Ne, jotka hakevat tukea Suomen itsenäisyydelle lännestä, joutuvat sen rakenteiden vangeiksi. Nämä rakenteet eivät ole enää terveessä tilassa. Tuki itsenäisyydelle idästä ei tietenkään ole mahdollista. Kansallismielinen politiikka on toistaiseksi pelkkää haaveilua. Politiikka on mahdollisuuksien taidetta ja juuri nyt liikkumatila on hyvin kapea. Juuri siksi syntyy tällaisia valeoppositiopuoluita kuten persut, jotka saavat ensin kannatusta lupauksillaan muutoksesta ja näyttävät sitten, että he pelaavat ylhäältä annettujen sääntöjen mukaan eivätkä ole edes aikeissa aio muuttaa niitä. Persujen epärehellisyss tekee heistä psykoottisia, mikä ilmenee hyvin mm. Halla-Ahon avoimesti mielisairaassa Venäjä-vihassa.

 • Saatanan tollo pohjois-pohjanmaalta

  Vastaa

  Ainakin allekirjoittaneella persujen kannattaminen loppui 16.5.2021 kun se jarrutuskeskustelu siitä EU:n tukipaketista loppui kuin seinään puolueelta joka väittää olevansa täynnä viimeiseen asti suomalaisten edun puolesta taistelevia isänmaallisia ihmisiä. Ainoa selitys jonka itse tähän voin keksiä on se että globalistit ostivat persut joko hiljaiseksi tai sitten hieman isommalla summalla peräti ajamaan omaa agendaansa kaikkien muiden puolueiden tavoin. Toinen mahdollinen selitys jonka olen kuullut on se että Ville Taviolle olisi luvattu jarrutuskeskustelun keskeyttämistä palkkioksi oikeusministerin paikka tulevassa hallituksessa kokoomuksen kanssa. Vai tuliko lopetuskäsky kenties puolueen sisältä eräältä ”työmieheltä” jonka toimenkuvaa kukaan ei tunnu tietävän eikä myöskään ole koskaan millään lailla valittu tehtäväänsä ainakaan millään demokraattisella tavalla? Voisiko joku muu persujen touhuista enemmän tietävä kertoa mikä tai kuka tuon jarrutuskeskustelun aikuisten oikeasti pysäytti?

  Joka tapuksessa ainakin omissa silmissäni persut ovat varsinkin viimeisen reiluin vuoden ajan olleet samanlaisia maanpetturiglobalisteja kuin muutkin puolueet. EU-integraatio, NATO, kantasuomalaisten lasten pakkopiikitykset, koronapassit ja muut koronarajoitukset ovat ainakin kelvanneet paremmin kuin hyvin. Mihinkähän se isänmaallisuus ja suomalaisten vapauksien puolella olo oikein unohtui? Seuraavaksi persut varmaan rupeavat vaatimaan sananvapauden rajaamista tai inhimillisen maahanmuuton lisäämistä tullakseen vieläkin ”hallituskelpoisemmaksi”…

  Kyllä hävettää näin jälkikäteen myöntää äänestäneensä persuja Soinin ajoista lähtien koska olen etsinut vaihtoehtoa muiden puoleiden EU-kiimaisuudelle mutta ”Saat mitä tilaat” lupauksista huolimatta tuota ei persuiltakaan ole. No pakko se on viimeistän nyt itselleen myöntää että olen ollut täysi idiootti kun tuon 16.5.2021 päivään asti sain uskoteltua itselleni persut edes teeskentelisivät olevansa vaihtoehto hallituksen linjalle ja vaikka 2019 puolueetta äänestäessäni ajatuksen siemen siitä että persut saattaisivat olla hallittu oppositio tulin puoluetta äänestäneeksi. No enää minua ei persut eikä yksikään muu ”kansallismielinen” puolue pysty kusettamaan. Täällä pohjois-pohjanmaalla syrjäisellä paikkakunnalla asuvana olen kantapään kautta oppinut sen että mikään puolue ei minun tai täällä päin asuvien etuja aja, ei ”paskalain” omalla siunauksellaan hyväksynyt keskusta joka muka on maanviljelijöiden ja syrjempänä asuvien puolella joskus ollut, ei persut jotka yrittivät tuota syrjempänä asuvien puolustajan roolia ottaa vai vaikka VKK:n Ilkka Tianen ainakin on jonkun verran puhunut maanviljelijöiden asemasta se että uskoisin Ilkan tai VKK:kaan meistä välittävän vaatii kyllä melko isot teot varsinkin kun kaikki muut ovat meidät jo pettäneet.

  Ei taida enää olla mitään muuta vaihtoehtoa kun joku päivä ajaa 550km sinne hellsinkiin ja käydä kirjaimellisesti kantamassa kaikki 200 maanpetturia arcadianmäeltä ulos. Se että mistä saisimme paremman poppoon tilalle on kyllä ongelma mutta voihan tuon operaation toistaa niin monta kertaa että homma rupeaa menemään oikeaan suuntaan joka alkaa siitä että EU:sta erotaan HETI eikä 15. päivä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomen politiikassa ei ole kansallismielistä vaihtoehtoa, pieniä sirpalepuolueita lukuunottamatta.

  Kurssi ei käänny demokratialla ja jos äänestämällä voisi vaikuttaa, vaalit kiellettäisiin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Seuraavissa vaaleissa on, muista äänestää.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Perussuomalaiset ovat aivan tavallinen puolue – viis kansalaisista, tärkeintä olisi saada ministerin salkku. Se ihmetyttää, miten puolueitten tavalliset jäsenet hyväksyvät tämän. Vai eivätkö he seuraa ollenkaan puolueen politiikkaa. Luultavasti salkuttomatkin kansanedustajat hyötyvät rahallisesti tai odottavat joskus itse saavansa salkun, jos puolueen jäseniä pääsee ministereiksi. Politiikka on kilpailua ei kansalaisten eduista vaan poliitikkojen eduista.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Älä iso mies ’saatanan tollo’ uhoa, vaan pane toimeksi! Meitä tähän EUn nöyristelyyn ja kaikkeen sieltä satavaan paskaan veetuuntuneita on kyllä paljon muitakin. Se kun näyttää jo siltä, että mikään ei muutu seuraavien ek-vaalien jälkeenkään. Makaroonit ja muut etelän pellet hilluvat, ja sinä maksat – ja maksat – ja maksat…

 • T . T

  Vastaa

  Unohtakaa surkea ja mitään sanomaton Perussuomalaiset, unohtakaa VKK:n libertaristiset ryssän huorat, valitkaa Sinimusta liike!

  • Nimetön

   Vastaa

   käykää vätykset laittamassa kannatusilmoitusta totuuspuolueelle.

 • Loppu kevennys

  Vastaa

  Keksiikö joku vielä jonkun tavan jolla perussuomalaiset voivat pettää äänestäjiään?

 • juha II

  Vastaa

  Kuvituskuvan perusteella Purra on yhtä kypsymätön hedonisti ja aivoton narsisti kuin kokoomuksen Alexander Stubb. Eli tässä nyt näemme suomalaisten poliitikkojen perusolemuksen, jotka ovat kuin Narzissmus kreikkalaisessa mytologiassa, jotka humaltuvat omasta kuvajaisesta veden pinnassa. Eli viis Suomen kansa ja viis Suomi!!!

 • Timppis

  Vastaa

  Persut on perustettu juurikin sora-ääniä keräämään ja niitä riittää nykymenoon kyllästyneitä on paljon.nukkuvissa on vielä enemmän ja tämä harhautuspuolue on juuri niitä varten.sitten kun pitäisi jotain muuttua/muutosta tapahtua niin takki kääntyy.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Perussuomalaisista tuli peruspetturit viimeistään silloin, kun PS-nuorista potkittiin suomalaismieliset pois.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi