Perussuomalaiset siirtyy liberaalimpaan suuntaan – Riikka Purrasta puheenjohtaja

Perussuomalaiset siirtyvät entistäkin liberaalimpaan suuntaan viikonloppuisen puoluekokouksen myötä. Puheenjohtajaksi valittiin Riikka Purra.

Valeoppositio

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Leena Meri, toiseksi Mauri Peltokangas ja kolmanneksi Sebastian Tynkkynen. Toisin sanoen puoluehallitus edustaa liberalisoituvaa Perussuomalaisuutta.

Vuoden 2017 puoluekokouksen jälkeen, kun Jussi Halla-ahosta tuli puheenjohtaja, moni uskoi Perussuomalaisten siirtyvän isänmaallisemmalle linjalle Timo Soinin ja tämän seuraajien lähdettyä pois puolueesta. Kuitenkin nyt se otti askeleen takaisin kohti Soinin aikaisia linjauksia valitsemalla johtoonsa liberaalimpaa väkeä, kuten mustan kanssa seurustelevan homon. Syynä tälle on halu päästä hallitukseen ja parempipalkkaisiin vastuutehtäviin vaikka sitten itse asian kustannuksella.

Kokouksessa nähtiinkin ainakin yksi julkinen eroaminen, kun puolueen jäsenenä vuosia ollut Matti Haapala meni pitämään puhetta, arvosteli sen EU-linjauksia ja erosi julkisesti kokouksen osallistujien ja suoraa lähetystä lähettäneiden kameroiden edessä. Sosiaalisessa mediassa on epäilty hänen liittyvän Sinimustaan liikkeeseen.

Myös Ossi Tiihosen kannattajien on epäilty siirtyvän pois puolueesta Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle ‑puolueen suuntaan. Tiihosta äänesti 181 Perussuomalaisten jäsentä puheenjohtajaksi.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuutto Perussuomalaiset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sinimusta Liike Sionismi Talous Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio Valta Kuuluu Kansalle Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Reiska

  Vastaa

  No Peltokangas on kyllä aito äärioikeistolainen, Suomen Sisun keskeisiä hahmoja. Oikein kunnon natsionalisti. Tynkkysen homosuhde on normaalille perussuomalaiselle ns. tuska perseessä (pain in the ass), mutta se siedetään pitkin hampain, koska Tynkkysen poliittinen linja suhteessa vasemmistoon ja maahanmuuttoon on erittäin jyrkkä. Ei pidä maalata piruja seinälle, ennen kuin uusi johto on näyttänyt, mihin pystyy. Haukutaan jälkikäteen, jos aihetta on.

 • Daniel

  Vastaa

  On persuissa sitten tyttö tai timo soini puheenjohtajana niin minulle PS on kuollut, ei ole minkäänlaista mahdollisuutta että antaisin PS:lle ääneni.

  Siirryn joko nukkuviin tai sitten protestimielessä äänestän VKK:a.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Moni Perussuomalaisten äänestäjä todennäköisesti tulee lähiaikoina havahtumaan tilanteeseen, jossa heidän on myönnettävä itselleen, että Persut ei ole minkäänlainen vaihtoehto, touhu tulee menemään entistä liberaalimmaksi ja viimeisistäkin ”tiukan linjan” mielipiteistä joustetaan, sekä niitä muuttuvia linjauksia sitten jälleen kerran yritetään selitellä äänestäjille mitä omituisimmin sanavalinnoin.

  Perussuomalaiset ovat Purran johdolla valmiita tekemään mitä tahansa myönnytyksiä omaan linjaansa, kunhan hallituspaikka vain irtoaisi.

  Omituista tässä puheenjohtajakisassa oli se, että valtamedia avoimesti lobbasi Purraa Persujen puheenjohtajaksi, kertonee siitä, että Purra on kiltti tyttö ja hän noudattaa tiukasti kansainvälisen globalistieliitin antamia ohjeistuksia.
  Toivottavasti moni Persujen ”radikaalimpaan” siipeen (eli etnonationalisteihin) lukeutuvista nostavat kytkintä ja liittyvät esimerkiksi Sinimustaan Liikkeeseen.
  Mielenkiintoiset ajat ovat edessä.

 • N.N.

  Vastaa

  Ei Riikka Purra ole puun takana kasvanut, hän pärjää kylläkin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Missä hän pärjää? Sitran johtoportaassa lobbaamassa koronapasseja kansalaisille?

 • AaA

  Vastaa

  Jos tulee siirtymää vkk tai sinimustaan, niin silti saattaa olla tulijoita toisesta suunnasta. Jos tulee uusia jyrkempiä puolueita, niin median huomio kiinnittyy niihin. Ps:lle käy kuten keskustalle. Muistatteko kuinka keskusta oli median sylkykuppi ennen ps:ää? Antakaa mahdollisuus Purralle, he joutuvat toki tekemään kompromisseja mutta saavatkin vastineeksi jotain jos vaativat toisinkuin soini.

 • Että näin

  Vastaa

  Purrahan kehui mentorikseen Soinia, joten kaksinaamaisuus on tuttua hänelle. Teräviä puheita kyllä pitää eduskunnassa ja hastatteluissa mutta kulissien takana toimii Eu/nato myönteisesti, kannattaa pakkoruotsia kouluissa etc. Vaikka keltainen lehdistö parjasi Purraa joka käänteessä, oli se kuitenkin hänelle julkisuutta ja esillenostamista, muista ei sitten oikein puhuttukaan.
  Ei Halal ahokaan sen kummallisempi ollut, taitava sanaseppo ja näennäisesti puhui oikeista asioista ts. populistisesti, mutta siihen sekin siten jäi.
  Peltokangas on näyttävästi ilmaissut eduskunnassa ja videoillaan mielipiteitään, mutta taustalla kannattaa tehokasta globalismia.
  Aika näyttää kuinka lipilaari puolueesta muodostuu ja tapahtuuko siirtymistä muihin puolueisiin esim. sinimusta, VKK.

 • Tomppa

  Vastaa

  Onko Partisaanin toimitus pettynyt siihen, että puoluejohtoon ei valittu enempää russofiililejä, kuten Ossi Tiihosta, vai mistä kenkä puristaa? Valittiinhan sentään Venäjän tuntija Arto Luukkanen puoluesihteeriksi.
  Minusta Purran ensimmäinen ulostulo tavoitteesta pudottaa maahan pyrkivien elintasosiirtolaisten määrä nollaan on hyvä alku. Vanha totuus on, että politiikassa on edettävä pienin askelin. Ja mitä se hyödyttää, että puolue pysyy vaaleista toiseen oppositiossa ja katselee voimattomana vierestä Suomen tuhoutumista? Hallituksessahan ne lakiesitykset tehdään.
  Mitä uuteen puoluejohtoon tulee, olisin itsekin jättänyt Tynkkysen ja Meren pois puoluejohdosta. Sakari Puisto olisi ollut parempi ensimmäinen varapuheenjohtaja, mutta hänhän ei tehtävään edes pyrkinyt. Tynkkysen tilalle olisin mieluummin ottanut Ville-Veikko Elomaan, jonka lääketieteellistä asiantuntemusta olisi nyt erityisesti tarvittu tämän koronahysterian rauhoittamiseksi.

 • seant

  Vastaa

  Se näköjään monelta unohtuu, jos haluaa vaikuttaa on päästävä hallitukseen, jollain änkyrälinjalla se ei koskaan onnistu. Hyvä esimerkki vihreät pienellä kannatuksella he sanelevat 90% hallituksen päätöksistä ja lisäksi saa tärkeille paikoille omia henkilöitä useaksi vuodeksi, ettei tuleva hallitus, jossa ei ole vihreitä voivat silti sanella aika paljon. Maahanmuutto on erittäin ratkaiseva Suomen tulevaisuudessa, sen osoittaa Ruotsi hyvin. Siksi olisi ollut erittäin tärkeä yhdistää voimat ja jättää muut voihotukset taka-alalle, siksi aikaa, kun persut pääsisi hallitukseen ja toimisi samanlailla kuin vihreät ja se toimisi, kun aina vetäisi Ruotsi kortin esille , johon esim sekoomuksella olisi nokankoputusta. Sillä Ruotsissa kaikki on mennyt pieleen, kaikesta leikataan, jotta vain budjetti näyttää hyvältä.
  Eu tulee melko varmasti hajoamaan, jos ei ratkaisevasti muuta toimintaa, entiset itä-blokin maat, ehkä itä-eu eli pelkkä talousliitto, jolloin Suomen pitää valita puolensa.

  • Plääh

   Vastaa

   Vihreät saavat, koska juutalaismafia sallii.

   Jos et ole änkyrä, et voi vaikuttaa mitään hallituksessa. PS voi aina mennä tuohon kompromissipakon selän taakse. Ellei ole enemmistöä tukenaan ja myös määräävää hallitusasemaa. Tuollainen pienten askelten politiikka on nähty. Soini ja 35 000 mamua ja sen jälkeenkin jokainen halukas pääsi maahan. Muu ei käy muille kuin PS ‑puolueen nollavaikutus ja mitättömät asemat tai väärät vakanssit (esim. ulkoministeriö). Muuten ei hallitukseen pääse kuin äänettömäksi yhtiömieheksi.

   Eli turha yrittää enää mitään persupetosta. Totta kyllä Tiihonen on siellä yh’ huijaamassa, vaikka on selkeästi väärässä puolueessa. Tarvitaan edelleen joku huijaamaan ja valamaan uskoa persuihin

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Kosmologiassa tunnetaan punasiirtymä eli kaukaisten tähtien valon spektrin siirtyminen kohti punaisempaa valoa. Politiikassa tunnetaan myös punasiirtymä eli mitä kauemmin puolue on kuvioissa, sitä lähemmäksi se siirtyy kohti globalistikommunistien agendaa. Rahan ja median valta on globalisteilla ja sitä vastaan taistelu on nähtävästi toivotonta. Koronakaaos onkin kansalle sopiva rangaistus kyvyttömyydestä vastustaa globalismia. PS:n hysteerinen korona-asenne tunnetaan, joten koko roska ei itseäni kiinnosta. Innostus puolueeseen väheni aikoinaan myös tiedustelulakien hyväksynnän myötä. Purra ja Orpo nostetaan seuraavaan halitukseen ja se tietää köyhille kovaa kyytiä.

  • pää määrää

   Vastaa

   Eiköhän Orponkin tilalle valita nainen, joten olisi taas huulipunahallitus. FLM, Feministic Life Matter
   Purralla voi olla Soini esikuvana – ministerin salkku on itsetuntoa kohottava.

 • EV

  Vastaa

  Purran edustamat linjaukset ovat kuitenkin kymmeniä kertoja paremmat, kuin nykyisellä hallituksella, ainoa vahva epäilys vain on, että pidetäänkö niistä taaskaan kiinni. Tälle pride-perseilylle Purra ei tule tekemään mitään, mutta sieltä on kohta tulossa valtavasti afgaaneja terrorisoimaan Eurooppaa, se tulee estää kaikin keinoin ja tähän ei nykyinen hallitus kykene. Toinen asia on tämän ekotyrannian lopettaminen ja suomalaisen työläisen rankaiseminen. Politiikka on peliä ja nykyisessä järjestelmässä juuri luoduilla puolueilla ei ole mahdollisuutta, jos joudutaan äänestämään oppositio vihervasemmiston tilalle, vaikka Sinimustasta pidänkin.

 • EV

  Vastaa

  Suomalaisen työläisen rankaisemisen lopettaminen*

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt alkoi PS kuolemaan. Viimeisetkin uskottavuuden rippeet meni kun taas valittiin henkilö jolla ei ole mitään annettavaa. 0% mahdollisuus että PS tulee tekemään yhdenkään tärkeän asian eteen yhtään mitään! Nimen vois vaihtaa Perus Narrit!

  • TT

   Vastaa

   Ehdotan myös nimeä ’Peski Marsut’ käyttäytymisen ja luonteen perusteella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Halla-aho ei saanut yhtään mitään aikaan! Pelkkää paskaa jauhetaan kun miljardit katoaa veronmaksajien tileiltä! Helvetti odottaa moista vätystä!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Valeoppositiopuolue Perussionistit. Ihan samanlainen paskapuolue kuin ennenkin! Ei noi Purra, Homotynkkynen neekeripoikaystävineen ja kumppanit tule saamaan yhtään mitään aikaan. Ei hitto mikä vitsi! Ketkä idiootit noitakin äänestää? Uskooko joku vielä oikeasti demokratiaan täällä EU-Suomessa tai että äänestämisellä voisi johkin vaikuttaa? Hah! Ainoa hyvä tyyppi tuolta taitaakin olla Peltokangas! Ihmettelen mitä se vielä tuolla tekee…

 • Nimetön

  Vastaa

  Purran valinta tehtäväänsä saatta aktivoida etenkin monia naisia äänestämään puoluetta tulevaisuudessa, sen sijaan että valinta olisi osunut hännysmies Puistoon tai Tiihoseen.

  Tiihosen kohdalla kyseenalaistan poliittista osaamista ja tämä on, ikävä kyllä seikka jota tullaan seufaavien eduskuntavaalien jälkeen tarvitsemaan.

  Tiihosen ulostulot koronaan liittyen ovat aiheellisia, mutta suomalaiset ovat liian kuuliaista ja herran pelossa elänyttäkansaa jotta tällä aiheella olisi mahdollisuus edetä Pm puolueeksi.

  Ei auta vaikka meitä on monia jotka koronafobiaan kriittisesti suhtaudummekin.
  Kuitenkin liian vähän jotta euroopassa nähtyjä tapahtumia alkaisi samassa mittakaavassa toteutumaan.
  Edes ilmaiset ämöärit eivät riittävästi sytytä suomalaisia.

  • Plääh

   Vastaa

   Eli ei mitään toisinajattelua, koska kansa on niin kuuliainen? Eikö tässä kuitenkin pitänyt olla vaihtoehtoa ja kapinaa? Ainakin persuja on mainostettu toisinajattelijoiksi ym. Siis miksi heillä pitäisi olla kaikesta kuitenkin valtamafian linja? No heillähän on aina ollut. Aikoinaan puheet olivat rajumpia. Vielä se Purra sentään jotain marmattaa maahanmuutosta

 • Plääh

  Vastaa

  Tiihonenkin se vain kaveeraa juutalaisen Leveli-radioaseman kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi