Ruotsidemokraatit tukee Ruotsin Nato-optiota

Nato perustettiin vastustamaan nationalismia.

Valeoppositio

Ruotsidemokraatit asettui Nato-option puolelle Ruotsissa. Puolue oli vaa’ankieliasemassa asian suhteen. Käytännössä optio ei tarkoita suoraa liittymistä Natoon, mutta mahdollistaa liittymisen hallituksen puolesta.

Ruotsidemokraatit kalastelee ääniä kansallismielisillä teemoilla, mutta käytännössä tukee kulttuurimarxismia ja maahanmuuttoa siinä missä mikä tahansa avoimen liberaalikin puolue.

Nato kertoo omilla nettisivuillaan sotilasliiton perustamisen syiksi muun muassa nationalismin murskaamisen tuomalla Eurooppaan amerikkalaisia sotilaita.

Lähteet: PT-media, Nato

Globalismi Nato Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Ruotsi Ruotsidemokraatit Sionismi Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Saksan nationalismi pyrki kommunismin murskaamiseen ja Yhdysvaltojen Nato pyrkii nationalismin murskaamiseen. No, molemmat ismit ovat historiaa. Nyt on tullut globalismi uutena aatteena, joka sekään ei voi toteutua.
  Silloisen natsismin idea oli ”Vasemmistolaisia elementtejä ovat sääntelevä valtiovalta, työnarvon antikapitalistinen korostus ja pyrkimys rajoittaa plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä.”
  Kommunismin idea oli ”Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia.”
  Globalismin pääpiirre on, talouspolitiikka ja ulkopolitiikka pitää olla kansainvalisesti hoidettua.

  Aatteet johtavat vuosien kuluessa aina harhateille eikä kestävään yhteiskuntaan.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Itse näen Naton turvanneen muun Baltian paitsi Suomen, sillä muut Baltian maat (historiallisesti Suomi on ennen luettu Baltiaan) kuuluvat Natoon.
  Kuka rehellisesti uskoo, ettei Putin olisi jo napannut entisiä sovjet-alusmaita ilman Natoa?

  Ukraina oli isompi maa, sinne hyökättiin kun ei kuulu Natoon, Georgian kohdalla ei tarvinnut edes miettiä. Nyt 23 Georgiasta Ryssän miehittämänä.

  Joten on sitten kipa joillakin tai ei niin ykkösasia on Ryssä pysyy poissa Natomailta. 

  Seppo Lehto

  • Ei helvetissä!

   Vastaa

   Sulla on mielenvikaisia juttuja.

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Ilmeisesti ”Ei helvetissä” kommentoija kommentoi Tehtaankatu 1 Helsinki päätteeltä 😉
    Muistetaan totuus vapaussodasta 1918, Tarton rauhasta 1920, talvi- ja jatkosodasta niin on helppo muistaa, mitä luottaminen moskovitseihin on tarkoittanut. Väinö Tanner surkuhupaisa sdp-taho ehdotti puolustusvoimien lakkauttamista 1939 keväällä 😉 No 😉 paradoksi: Tuomittiin sotarikollisena 😉 Moskovan vastaisista toimista. = Koskaa ei voi miellyttää tarpeeksi 😉 se on aina turmioksi 😉
    Seppo Lehto omalla nimellä toisin kuin Tehtaankatu1 Moskovan oblastin trollit
    https://Sitoutumaton-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

  • Nationalisti

   Vastaa

   Seppo, jos kannatat Natoa, olet aika hemmetin kaukana kansallismielisestä ihmisestä.
   Otapa näin aluksi selvää Naton suhtautumisesta kansallisvaltioihin ja kansallismieliseen politiikkaan.

 • https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  Vastaa

  Tarkennan vielä miksi Nato turvaa heimokansamme Eestin

  Ei olisi Eestin eestiläisiä nykymuodossaan vaan putinismin aikana varmaan sama kohtalo kuin mareilla moskovan oblastissa rautatankoa päähän ja kansalliset kielet pois entisistä kansallisvaltioista

  Seppo Lehto historiotsija Tampere

  • K.Lehto

   Vastaa

   No sitten Suomella on homma hanskassa. Tuskin maksettaisiin lentävistä sioista (F‑35) jos rahaa vastaan ei saisi jotakin käyttökelpoista, esim. salajäsenyys NATOssa.

 • Fatima bombshell

  Vastaa

  Putin sitä Putin tätä.
  Eihän Venäjä ole edes hyökännyt Unkariin.
  Kamalasti dollarimaailma kritisoi Kiinaa ja Venäjää koska ovat luomassa korvaavan valuutan dollari n tilalle kaupoissaan, onpa kauheata kun ei enää kannata yksityisyrittäjän painella dollareita kun arvo laskee kuin lehmän häntä.

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  MV lehdessä on haluttu sisällissotaa Yhdysvaltoihin ja Suomeen jo pitkään. Jos joku uskoo sisällissodan muuttavan jotain, ei ymmärrä mitään vallan todellisista rakenteista eikä historiasta. 

  Venäjälle sopii hyvin heikko ja riitainen Eurooppa, joka on täynnä maahanmuuttajia. Tässä muutamia bongauksia putinistien mielipiteistä, jotka ovat osallistuneet mm. Fixit mielenosoituksen järjestämiseen:

  -Suomen pitää erota EU:sta yksin, olla liittymättä Natoon ja perustaa Venäjän kanssa sotilasliitto. (Vastavalkea lehti) 

  -Suomen ei pidä myöskään tukea EU:n mahdollista omaa puolustusliittoa. (Fixit miekkari) 

  -Suomi aloitti talvisodan Venäjää vastaan (Riikka Söyring sponsoroi uutuuskirjaa (häväistyskirjaa) Mannerheimista)

  -Suomen itsenäisyysjulistus vuodelta 1917 ei ole pätevä ja se pitää siksi purkaa (Johan Bäckman käsitteli blogissaan noin 4 vuotta sitten pitkään tätä aihetta)

  -Miksi EU pidetään kasassa, pelkääkö Saksa että natsit ja kommunistit ottavat taas yhteen? (Näin kysyi Jarmo Ekman lapsellisessa Fixit puheessaan)

  Maanpettureita vai hyödyllisiä idiootteja? 

  Sekä että. Sionistit ja putinistit kumpikin ovat kaikkein kiivaimpia kansallissosialismin vastustajia ja sisäisen sekasorron ajajia. Vain USA on ongelma ja kaiken pahuuden airut. 

  Mitään sekasortoa ei pidä näille kremlisteille antaa, edes ja etenkään ns. korona-aikana. Kiitos Seppo Lehdolle hyvästä kommentista ylempänä. 

  Pysytään aidosti isänmaallisina suomalaisina ja nähdään Venäjän vaikutusyritykset kun sellaisia näkyy. Suomi tarvitsee hyviä suhteita sekä itään että länteen vaikean geopoliittisen asemansa vuoksi.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Puhutaan asiat kuten ne aikoinaan kirjattu kuten neekeri oli neekeri ja Ryssä oli Ryssä vaikka kirjattiin ”neuvostoliitoksi”, vaikke mistään liitoista ollut kyse vaan puhtaasta invaasioista muiden kansojen alueille ja pakkoliitoksista.
  Sama juttu Natosta, se perustetiin torjumaan aikoinaan kommunismin ja isovenäläisyyden laajenevaa uhkaa vastaan, ei nationalismia vastaan.

  Naton sivuille voi erilaiset pipertäjät vääristellä tietoja ja taustoja mutta asiat ovat olleet toisin kun L‑Saksa kiiresti varustetiin Puna-armeijaa vastaan, kun ensin oli tuhottu kaikki mikä mahdollista ko läntisestä Saksasta.
  Seppo Lehto historioitsija
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Fatima B.. nimimerkki valehtelee Moskovan oblastin teoista: Kyllä Sovjet hyökkäsi ja alisti Unkarin, riistäen siitä 23 muualle alueina, sekä kansana yli 5 miljoonaa jäi ydin-Unkarin ulkopuolelle ns Romaniaan.
  Toki ko kavereina tässä ilkityössä oli ns ”läntiset imperialistit”, joille ei sopinut pirtaan, että muut kuin Ranska, Englanti ja Moskova saavat ottaa omien aluiden kansojen lisäksi muiden kansojen alueita vastikkeeta. Näin tuhottiin mm unkarilaisalueet Vojvodinassa (Serbiaan liitetty alue), Transsilvania Romaniaan pakkoliitoksella, etc.

  Seppo Lehto historiotsija
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi