Ruotsissa ajetaan uutta lakia, joka kieltäisi ”rasistiseen järjestöön” kuulumisen

Arvostelijoiden mukaan laki on demokratian vastainen.

Pohjoismaat

Ruotsissa yrityssektori tekee vallanpitäjien kanssa tiivistä yhteistyötä sensuroidakseen ja häiritäkseen kansallismielisiä liikkeitä.

Ruotsissa ajetaan uutta lakia, joka kieltäisi ”rasistiseen järjestöön” kuulumisen tuomion uhalla. Maan perustuslaki suojaa yhdistyksiä voimakkaammin kuin esimerkiksi Suomessa, joten perustuslakia pyritään kiertämään lakiuudistuksella.

Laki ei siis kieltäisi mitään järjestöä vaan tietynlaisiin järjestöihin kuulumisen. Lakia tulkitsemassa olisivat poliittisen eliitin kulttuurimarxistit.

Laki on saanut alkunsa vallanpitäjien halusta kieltää maassa toimiva Pohjoismainen Vastarintaliike, mutta moni epäilee sen ulottuvan myös Ruotsidemokraatteihin. Toisin sanoen Ruotsissa saattaa pian olla kaksi parlamentaarista puoluetta vähemmän, vaikka maassa joidenkin väitteiden mukaan onkin oikeus mielipiteen- ja yhdistymisvapauteen.

Uuden lain kritisoijien mukaan se on demokratian vastainen. Virallisen tarinan mukaan Ruotsi on demokraattinen valtio.

Lähde: MV-lehti

Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kokoontumisvapaus Kulttuurimarxismi Pohjoismaat Pohjoismainen Vastarintaliike Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Ruotsi Ruotsidemokraatit Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Rasismista on tullut venyvä ja laaja-alainen käsite, joka pitää sisällään nykyään kaikenlaisen, jopa hyvin perustellun ja asiallisen kritiikin, mikäli se kohdistuu minkä tahansa vähemmistön edustajaan. Valtaväestö ei voi kokea rasismia. Ei edes sen jälkeen, kun he ovat joutuneet kotimaassaan vähemmistöön. Mm. Trotski käytti termiä rasisti kommunismin vastustajista. Rasismi sanasta onkin tullut vasemmiston poliittinen lyömä-ase. Siitähän tässäkin on kyse. Vasemmiston vakavin kilpakumppani oikeisto halutaan raivata pois tieltä naurettavilla perusteilla. Kampanjaa tukemaan valjastetaan politisoitunut ja puolueellinen valtamedia.
  Perinteisesti rasismi on ollut vain rotuun perustuvaa syrjintää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ensin kulttuurimarxistit ulisee kansallismielisille, että ”perustakaa oma puolue” ja sitten kun niin tehdään ja kansallismielisyys saakin kannatusta kansan keskuudessa, niin aletaan vaatimaan puolueen kieltämistä.
  Jos parlamentaarinen toiminta kielletään, niin sitten ulkoparlamentaarisen katutason toiminnan täytyy olla niin vahvaa ja näkyvää, että sillä saavutetaan asioita ja vaikutetaan yhteiskunnallisesti.

 • Minä

  Vastaa

  Suvakille oikea demokratia on heidän atteensa diktaturiaa.

 • mk

  Vastaa

  Ruotsi on menetetty jo ajat sitten.
  Ruotsin PVL ja Sverigedemokraatit voisivat kaikki muuttaa Suomeen, ja auttaa turvaamaan edes yhden kansallismielisen valtion Pohjolassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi