Valtamediassa kohistaan White Boy Summer Fest ‑tapahtumasta

Paikalla oli myös kansainvälisen mediaryhmän edustajia paikalla kuvaamassa dokumenttia, joka julkaistaan ensi vuoden puolella.

Kotimaa

Kesäkuussa Suomessa järjestettiin jo toista kertaa White Boy Summer Fest ‑tapahtuma (WBS), joka on yksi vuoden hienoimpia kokoontumisajoja kansallismielisille kulttuurin kuluttajille. Tapahtumassa on bändejä, kamppailua sekä esitelmiä. Lisäksi fasiliteetit tarjoavat loistavat puitteet saunomiseen, uimiseen, grillaamiseen ja muuhun mukavaan sosialisoitumiseen.

Äärivasemmistolainen ”tutkimusryhmä” Bellingcat selvitti lähes 3 kuukautta tapahtuman jälkeen, missä WBS järjestettiin ja sai sillä aikaan päivän mittaisen ”natsikohun”, jollaisia kesän otsikot ovat olleet muutenkin täynnä. Bellingcat sensuroi artikkelistaan järjestäjän sekä tapahtumissa esiintyneiden bändien nimet, jotta nämä eivät saisi julkisuutta.

Valtamedian laiskat toimittajat eivät myöskään itse jaksaneet ottaa selvää varsinaisesta järjestäjästä ja heidän jutuissaan vihjailtiinkin eri järjestäjätahoon, Hammerskins-järjestöön, jonka jäseniä oli tapahtumassa paikalla yleisön joukossa. Jutuissa annettiin ymmärtää kyseisen ryhmän olevan jotenkin erityisen väkivaltainen, vaikka yhtäkään järjestön Suomessa tekemää rikosta ei osattu mainita.

Suurin ”paljastus” olikin tapahtumapaikan kertominen suurelle yleisölle. Järjestäjien Partisaanille kertoman mukaan sitä ei edes yritetty salailla jälkikäteen ja sen voi huomata julkisuuteen laitetusta video- ja kuvamateriaalista. Paikalla oli myös kansainvälisen mediaryhmän edustajia paikalla kuvaamassa dokumenttia, joka julkaistaan ensi vuoden puolella.

Järjestäjät lupaavat järjestää tapahtuman myös ensi kesänä. Myös muuta kulttuuritarjontaa on luvassa entistä intensiivisemmällä ja avoimemmalla otteella.

Äärivasemmisto Aktivismi Bellingcat Hammerskins Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tutkivaa journalismia harjoittava The Grayzone-kanava väittää, että Bellingcat on NATO:n rahoittama globalistista psy-op- propagandaa suoltava organisaatio. Saattavat pojat olla oikeassakin: 

  https://www.youtube.com/watch?v=QDs9KY7uRbo

  • GLGL

   Vastaa

   Huvitti kovasti äskettäin havaittuani, että Suomen valtamedia on alkanut ahkerasti viittaamaan, ilman mitään journalistista kritiikkiä, Bellingcat:n ”raportteihin”. Aina, kun näet uutisessa sanan Bellingcat, käsittele uutisen tarjoamaa kontenttia varoen, tai paremmin, älä edes lue.

   • pöh

    Vastaa

    Ihan muutamavuosi sitten valtamediassa ei pidetty bellincattia mitenkään luotettavana.
    Näin se aika muuttuu.
    Jos alatte ajamaan vasemmiston agendaa niin ehkä kohta iltaläpyskät ja hysärit lainaa jopa partisaania? 😀

 • Nationalisti

  Vastaa

  Artikkelit Hammereista olivat lähinnä noloa sössötystä.
  Valtamedia tosiaan yrittää antaa sellaisen kuvan, että he olivat tapahtuman järjestäjiä, mikä ei pidä paikkansa.

  ”Jutuissa annettiin ymmärtää kyseisen ryhmän olevan jotenkin erityisen väkivaltainen, vaikka yhtäkään järjestön Suomessa tekemää rikosta ei osattu mainita.”

  Niin, eikö olisi helppo yksilöidä ne rikokset, kun tällainen kohu saadaan järjestöstä, jonka jäseniä osallistui musiikkitapahtumaan?
  Ai niin, mutta tarina ja totuus ovat aina kaksi eri asiaa, se on helppo levitellä julkisuuteen omia mielikuvia.

  Hauskasti oikein Supon lausuntoja haettu tähän, joilla yritetään korostaa jotain ”uhkaa”.
  Äärivasemmistolaista mediaa selkeästi harmittaa, koska kansallismieliset tapahtumat ovat aina hyvin järjestettyjä ja sujuvat ilman mitään ongelmia.

  • Observer

   Vastaa

   Puuttuu ne vasemmiston kekkereiden huumehörhöilyt, känniääliöimiset ja seksuaaliset ahdistelut joten jostainhan sitä on kateuspäissään yritettävä tehdä skandaali. Kun ihan oikeistolaisesti ajattelevien on sallittu tavata toisiaan… Kamalaa… :’(

  • suvakki 964

   Vastaa

   ”Äärivasemmistolaista mediaa selkeästi harmittaa, koska kansallismieliset tapahtumat ovat aina hyvin järjestettyjä ja sujuvat ilman mitään ongelmia.”

   Eikä niissä haise kannabis. Kesällä kun kuljin Tampereella äärivasemmiston ”mielenosoituksen” lävitse (lähinnä koomista notkuntaa kylttien kanssa se oli) matkalla kauppaan, niin hyi helvetti kun leijali nenään ihan selvä ruoho. Se haju on kaamea, rappiollinen, saa voimaan pahoin, tulee pää kipeäksi, ajatus takkuuntuu (liekö tuosta nimitys ”takku.net”.), ja tulee superväsy olo. Ja porukka oli kalpeaa, sairaan näköistä, ylilihavuutta, muodottomia kehoja, likaisen ihon haju sekoitti tuohon paskaheinän hajuun. Velttoilua, ja huomasi kyllä, että ainakin puolet joukosta oli ollut erilaisissa ”koukuissa” ja addiktioiden vallassa yli puolet elämästään. Hyi!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi