Yle mustamaalaa Ukrainan puolesta taistelleita suomalaisveteraaneja – vihjailee terrorismista

Vielä muutama vuosi sitten valtamedia pyrki mustamaalaamaan kansallismielisiä Putinin kätyreinä ja Kremlin maksamina yhteiskunnallisen kahtiajakautumisen ajajina.

Kotimaa

Yle pyrkii mustamaalaamaan Ukrainassa taistelleita kansallismielisiä suomalaisia potentiaalisiksi terroristeiksi. Tämä on heidän keinonsa pyrkiä vakuuttamaan kansalaisia, että kansallismieliset eivät voisi tehdä mitään asioita ilman, että todellinen tarkoitus on oikeasti pahanteko.

Yle on soittanut Suojelupoliisille kysyäkseen johdattelevilla kysymyksillä, voisiko Ukrainassa sotinut ”äärioikeistolainen” teoriassa syyllistyä terrori-iskuun, mihin Supo on vastannut myöntävästi. Supo kertoo tunnistaneensa joitain alueelle sotimaan matkanneita kansallismielisiä taistelijoita.

Yle ei ole haastatellut tällaisia ”äärioikeistolaisia” taistelijoita juttuunsa, vaikka sellaisten löytyminen onnistuu myös avoimista lähteistä. Mahdollinen haastattelu saattaisi pilata Ylen levittämän propaganda-annoksen ”äärioikeiston uhasta”, mikäli taistelija voisi itse omin sanoin kertoa syistään matkata sota-alueelle taistelemaan. Samalla Ylelle saattaisi selvitä, että syyt eivät ole olleet terrori-iskun tekeminen kotimaassa.

Vielä muutama vuosi sitten valtamedia pyrki mustamaalaamaan kansallismielisiä Putinin kätyreinä ja Kremlin maksamina yhteiskunnallisen kahtiajakautumisen ajajina. Kuitenkin Ukrainan sodan puhjettua nimenomaan taistelutoimiin Venäjää vastaan on osallistunut useita sellaisia, jotka vielä muutama vuosi sitten pyrittiin leimaamaan putinisteiksi mediassa. Tämä on aiheuttanut yhteiskunnan liberaalissa siivessä dilemmaa, kunnes he keksivät alkaa mustamaalaamaan sotaveteraaneja terroristeina.

Lähde: Yle

Kansallismieliset Kotimaa Poliittinen vaino Suojelupoliisi Ukraina Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • idioottit

  Vastaa

  Ukrainan puolesta taisteleva (ja kuolevat) ovat liberaalien ja natottajien aivopesemiä hölmöjä. Kuka vittu uskoo liberaalien propagandaa jossa esim Ukrainan vastahyökkäys menee Moskovaan ast tai, että Venäjältä loppuu aseet? hahaa Natolta on aseet loppu!

 • otto suni

  Vastaa

  Väite kansallismielisistä kuulostaa alkuun hyvältä. mutta kuka kuvittelee vakavissaan taistellessaan sionistien puolesta olevansa suomalainen kansallismielinen. IKL ja AKS olivat todellisia kansallismielisiä järjestöjä joiden jäsnet eivät taistelleet Mc Mafian puolesta, joten tosiasiat tosiasioina!

  Suomi on tänään vain yksi USA:n vasallivaltioista ja tulemme kohtaamaan todellisen ”Armageddonin” lähivuosina, silloin nähdään missä ovat todellsiet kansallismieliset!

 • Jesse

  Vastaa

  Kuka puolustaa koomikkojutkunarkkaria tai sen valtiota jossa oppositiopuolueet on kielletty ja ihmis/elin/ase/huumekauppa rehoittaa sekä kuuluu euroopan korruptoituneisimpiin maihin.
  ”Britannia ei ole Amazonin asekuljetuspalvelu Ukrainaan” – Britannian puolustusministeri.
  Kyllä on niin säälittävää nähdä koomikko ravaamassa ympäri maailmaa lakki kourassa, ja hyödylliset idiootit kuolevat palvoessaan epäjumalaa.

  • Teemu

   Vastaa

   Mielestäni rahan antaminen SPR:lle ja kaikenlaisiin missioihin on samanlaista hulluutta. Lähetystyöhönkään en siis antaisi rahaa, sillä se menee kuitenkin joko neekerille tai pikkuhatuille.

  • Aatu Aseenkätkijä

   Vastaa

   Ne oppositiopuolueet oli kommunistipuolueita ja sosialistipuolueita, mitkä kiellettiin. Niidenkö perään itket vatnikki? 🤣

 • mikko mäkinen

  Vastaa

  Oula sopisi hyvin kanzallissozialistiseen porukkaan kun puolustelee päihteiden käyttäjää. Aatu Vs. Zelenskyi
  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/sergei-lavrov-vaitti-hitlerin-olleen-syntyperaltaan-juutalainen-tutkija-paikkaansapitavyydeltaan-taysi-nolla/

  • Teemu

   Vastaa

   Onko tämä Oula se, jonka mukaan Perussionistit on äärioikestoa? Aika kovaan seuraan laittaa PS:n; sinne IKL:n ja Lapuan liikkeen viereen. Kyllähän vassaria taas hatuttaa, kun vaaleissa kansa äänesti väärin. Jos Huhtasaari tai Purra ovat yksilön mielestä nazzeja, niin tuulee kyllä hilkan alla melko lujaa.

 • TT

  Vastaa

  Yle tekee kaiken väärin.

 • Rahan perässä

  Vastaa

  Tässä kirjoituksessa tulee esille hyvin sana ”kansallismielinen”. Sehän on eri asia kuin isänmaallinen. Kansallismielinen voi olla minkä kansan/maan mielinen tahansa. Mutta isänmaallinen on henkilö joka ajaa isänmaansa parasta.

  Ja mitä se kertoo henkilöistä jotka lähtevät sotimaan NATO-sotia palkkasotilaina? Missä on isänmaallisuus? Tulevaisuutensa vuoksi toivon että nuo palkkasoturit salaavat menneisyytensä. Se kun ei ole avuksi millään tavalla tulevaisuudessa. Siitä on aina haittaa. Itse en voisi koskaan palkata henkilöä joka on ollut NATO-sodassa.

  Aina ensin pistetään kotipesä kuntoon ennenkuin lähdetään maailmalle hölmöilemään.

 • Snif

  Vastaa

  Täällä meni heti putinisteilla herneet sieraimiin, mutta, hei, te putinistit olette aivoiltanne samaa kastia ylen kanssa, eikös tunnu hyvältä?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ylen artikkeli haiskahtaa Kremlin propagandalta. Supo taas on punaisen ValPon perillinen.

  Milloin Supo julkaisee Tiitisen listan? Siinä olisi suvakeilla ihmeteltävää.

 • p.grandell

  Vastaa

  samaa sionistien sceidaa, oon ollut ite irakisssa/iranissa sekä Angolassa 3 vuotta, putiniksi haukutaan kun oon oikea suomalainen ja kansanmielinen, jos jokin on kommunismia on Eu suurin paska. laittomasti meitä kyykytetään tom of finland on ihan pihalla, päättäjämme täyttä #####

  • Snif

   Vastaa

   Jos puolustat sanallasikin venäjää,olet silloin putinisti tajusit sitä tai et.
   Yksikään venäjää puolustava ei ole isänmaallinen vaan uudestaan syntynyt saastainen punikki. Minä en puolusta venäjää missään muodoissa enkä eu:ta samaa paskaa eri kuosissa.

   • Tapiola

    Vastaa

    Et ole suvakkeja kummempi öyhöttäjä. Yrität puuttua toisten sanavaputeen.
    Sinä hajoitat. Sinä olet se isänmaan hajoittaja. Keskenkasvuisen ulinaa.

 • Hema

  Vastaa

  Idiootit sotii muiden sotia. Ei tarvitse tulla takaisin.
  YLE on säälittävä sosialistilaitos. Kaikkea muuta paitsi uutisia ja faktaa.

 • Ukraina on paska maa

  Vastaa

  kansallismieliset.. Ukrainan puolesta..buhahahaa.

 • Kerro kuka on ystäväsi, niin kerron millainen olet

  Vastaa

  Juutalaisten junailemassa sodassa juutalaisten puolella sotiminen on ääremmäisen tyhmyyden osoitus. Valitettavasti tyhmyys ja tietämättömyys on hyvin yleinen nk. kansallismiellisten keskuudessa. Vanha viisaus sanoo: ”Kerro kuka on ystäväsi, niin kerron millainen olet”.
  ”Ukrainassa” juutalaisten puolella taistelevien ystävät ovat: USA, NATO, EU (pois lukien Unkari), IMF, LGBTQII+ perverttinen paska; ne kaikki Orvot, Marinit, Kaikkoset, Halla-ahot, Niinistöt yms. kotimaiset poliittiset prostituoidut, kaikki edellä mainitut ja legioona muita globalisteja ovat joko suoraan juutalaisten luomuksia tai ainakin juutalaisten kontrollin alla.
  Jokainen henkilö, joka osallistuu sotaan yllä mainittujen satanistien puolella – itseasiassa edistää ko. tahojen agendaa. 

  Venäjä voittaa tämän sodan, ja USA häviää, vanha v.1938 raja palautetaan (myös Puola, Unkari ja Romania palauttavat omat historialliset alueet). Jopa tyhmä YLE alkaa ymmärtämään sen, eikä enää TV:ssä näytetä Pekka Toveria selittämässä miten Putinilla kaikki on huonosti.

  • Plääh

   Vastaa

   Sinun ystäväsi on juutalainen Venäjä

 • Nimetön

  Vastaa

  Kylläpä nyt typerää partisaanin ”toimittajaa” kiukuttaa kun Ukrainaan lähteneitä idiootteja ei arvosteta edes valtamediassa.

  • Snif

   Vastaa

   Noin toteaa surkea näppäinsoturi tunkiessaan samalla lihapiirakkaa naamariinsa.

 • Ransu

  Vastaa

  Komeesti Yle antaa mainostilaa kommunisteille tämän päivän hallituksen vastaista mielenosoituksessa olevia kylttejä esitellen. Ei varmaan yksikään kyltti jäänyt heiltä kuvaamatta ja ”uutiseen” laitettua näkyville.

 • Anonymous

  Vastaa

  Haha. Ryssätrollit taas lässyttämässä paskaa. Olette alinta roskasakkia. Samanlaisia vajakkeja kuin suvakit ja vihervasemmisto. Miksette te maanpetturit menisi taisteleen uuden isänmaanne Neuvostoliiton puolesta Ukrainaan tykinruuaksi? Jos hallituksella olisi yhtään selkärankaa niin YLE ja iltakurat poistettaisiin suomalaisvihamielisinä medioita ja avainhahmot pidätettäisiin. Mutta paskat nämä perussionistit ja kokoomuksen kapitalistisiat saa mitään muuta kuin kärsimystä aikaan!

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Ei voi kuin ihmetellä sitä intoa millä jotkut kansallismielisiksi itseään kutsuvat lähtevät puolustamaan jutkujen etuja ukrainaan kuvitellen siten puolustavansa ukrainalaisia. USA EU ja NATO ovat olleet mukana sodan osapuolina 2014 asti ja maan kaappasivat sionistit jo aiemmin joten on selvää keiden agendaa siellä ajetaan. Samalla saadaan kivasti tapettua valkoisia kun kaksi valkoista kansakuntaa on saatu tappelemaan keskenään.

  Ny vittu silmät auki ja herätys! Jutkujen puolesta ei pidä tehdä yhtään mitään vaan kieltäytyä kaikesta mitä ne pakottaa muille. Kieltäydytäänhän pridestä ja huumeistakin, miksei siis sotimisesta toisia valkoisia vastaan?

 • Kansallissosialisti

  Vastaa

  Suomen ”kansallismieliset” on Soroksen kätyreitä ihan siinä missä vihervasemmistokin. Hinttareiden, transsujen ja pedofiilien oikeuksien puolesta ”kansallismieliset” on taistelleet Ukrainassa. Liekö ”kansallismieliset” Soroksen hyödyllisiä idiootteja vai ihan aitoja kansanvihollisia maanpettureita on tässä vaiheessa mulle hieman epäselvää. 

  Shekeleitä rakastavilta siionistisiolta ”kansallismieliset” vaan kovin usein kuulostaa paheksuessaan muslimeiden feminismin puutetta ja homofobiaa. Musta ”kansallismieliset” kuuluu samalla leireille niiden rakastamien jutskujen kanssa, tekeekö se musta ”kansallissosialistin” vai ”putinistin” vai sekä että?

  • Anonymous

   Vastaa

   Voi tsiisus. Meneekö vähän puurot ja vellit sekaisin? Muistatko ottaa lääkkeeksi?

 • holokausti on justku karmaa, stalingrad on natsi karmaa

  Vastaa

  Siis, Venäjä on tunnettu bogromeistaan eli juutalaisvainoista. Justkut vihaa Venäjää ainakin yhtä paljon kuin Saksaa. 

  Tässä Ukrainan sodassa jutskut saa tuhottua ”Venäjän”-vastaisilla pakotteilla taloudellisesti vihaamansa Saksan (ja sen mukana muun EUn), saa tapatettua vihaamansa Ukrainalaiset nationalistit kostoksi niiden juutalaisvainoista sekä ne saa bonukseksi vielä tapatettua myös vihaamiaan Venäläisiä ortodokseja jotka on järjestäneet Venäjällä bodromeita vuosisatoja. Victoria Nuland, Anthony Blinken, George Soros, Ihor Kolomoisky, ja Volodomir Zelensky on kaikki juutalaisia samoin kuin Ben Stiller, Sam Bankman-Fried.

  Venäjällä siis on ollut jutskuja, mutta ne on lähteneet sieltä emigranteiksi ympäri maailmaa esim. Suomeen, USA:han ja Israeliiin. Hitler siivosi juutalaiset Saksasta ja Keski-Euroopasta, mutta Stalin pelasti Venäjän jutskut Hitleriltä ja vapautti Auschwitzin. Ben Z:n mukaan Hitler ja Stalin oli yhtä pahoja diktaattoreita keskenään. Ben Z on juutalainen ja juutalaiset on rottia, Stalin teki virheen pelastaessaan Venäjän juutalaiset ja vapauttaessaan Auschwitzin. Stalinin olisi pitänyt toimia kuten jutskut toimii nyt ja antaa omien vihollistensa Natsien tappaa vielä pahemmat vihollisensa juutalaiset. Mutta, Stalin tajusi juutalaisten kavaluuden liian myöhään juutalaiset pääsi tappamaan vihaamansa Stalinin kun Stalin oli ensin tuhonnut niihen vihaaman Hitlerin.

  Juutalaiset on kieroja ja kavalia. Viisainta olisi karkottaa juutalaiset Suomesta ja katkaista diplomaatti suhteet Israelin kanssa.

 • Sandels

  Vastaa

  Putinistit ja venäjän hyödylliset idiootit heti ulisemassa kun uskovat ryssän propagandaan. Taistelu Ukrainan puolesta ei ole mitään Soroksen tukemista. Ryssä haluaa näin uskotella jotta voi valloittaa lisää alueita Euroopassa. ”Paha paha Nato paha USA hyvä venäjä” nuo putinin perseennuolijat ovat debiilejä.

 • Aivopesty jutku

  Vastaa

  @Sandels

  miten vammainen olet. Miten voit olla ”kansallismielinen” ja kannattaa nykyisen lännen tukemista? sen lännen joka alistaa kansallisvaltioita ylikansallisille organisaatioille, EU NATO, sen lännen joka hyväksyy drag queen esitykset lapsille? sanoo että sukupuolia on enemmän kuin 2? haluaa lisää ja lisää maahanmuuttoa? Karjalan ja muittdn menetettyjen alueitten takasin saaminen on se päätavoite mutta ei nyt. Jos venäjää kiinaa tai irania ei ole, niin mikä maa vastustaa lännen ajamaa homoliberalismia? sitä minäkin, ei mikään. nato on avoimesti sanonut kannattavansa lgbt yhteisöä.

 • Plääh

  Vastaa

  Venäjän vastustaminen ei ole Lännen tukemista. Miten te voitte kannattaa Venäjää? Sehän on maanpetoksellista.

 • Jupi

  Vastaa

  en edelleenkään ymmärrä miten joku wokea, globalismia, ylikansallisia toimijoita, juutalaisten pankkimafiaa, WEFiä ja EUta vastustava ihminen voi tukea näitä samoja toimijoita, jopa sotimalla heidän sotaansa, sitä ainoaa valtiollista tahoa vastaan, joka vastustaa globalismia, potki Rothschildin pankit maasta ja pyyhkii persettä WEFin pamfletilla. kansallismielisillä on yhteinen vihollinen, eikä se todellakaan ole Venäjä.

  • Putin on juutalainen

   Vastaa

   No quule, Putin ei vastusta globalismia.

   Putin paikkaa työvoimapulaansa kiinalaisilla ja ei tee mitään nostaakseen isovenäläisen heimon syntyvyyttä. Lisäksi Putte määrää sinulle ehdotonta linnaa mm. holokaustin kiistämisestä tai puna-armeijan joukkoraiskauksista kertomisesta.

   Lännen woke on vielä aika kesyä kamaa tuon rinnalla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi