Kansalaisaktivistille 80 päiväsakkoa kansallismielisten lentolehtisten levityksestä

Ketolan saama sakko oli suurempi kuin varusmiehen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä Kaivohuoneella saatu sakko, joka oli suuruudeltaan 50 päiväsakkoa.

Aktivismi

päivitetty

hammer, books, law

Kansalaisaktivisti Jani Ketola sai käräjäoikeudelta 80 päiväsakkoa syyllistyttyään kansallismielisten lentolehtisten jakamiseen. Käräjäoikeuden mukaan kyse oli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Kyse on jonkin aikaa toimineen Kohti Vapautta! ‑kansalaisjärjestön lentolehtisestä, jossa kritisoidaan maahanmuuttoa. Ongelma oikeudelle ei ollut esimerkiksi järjestö, jonka nimissä lehtinen levitettiin, vaan nimenomaan sen sanoma. Ketola kirjoittaa sosiaalisessa mediassa:

Sain tänään 80 päiväsakkoa tämän flaijerin jakamisesta. Suomi on pellemaa, tämän maan poliisit ovat pellejä sekä oikeuslaitos on korruptoitunut, läpimätä paska. Vetäkää käteen. Tästä päivästä eteenpäin saimme myös ennakkotapauksen – siirtolainen kansanryhmä!

Täytyy vielä mainita.

Sakko tuli lauseesta:

Emme katso vierestä, kun siirtolaismassat raiskaavat suomalaislapsia poliisin pyrkiessä piilottamaan rikokset julkisuudelta.’

Muuta ongelmaa flaijerissa ei ollut.

Ei symboli tai mikään muukaan…

No.. Ylös vaan peli jatkuu.

Toisin sanoen Suomen oikeuslaitoksen mukaan on kiihottamista kansanryhmää vastaan vastustaa raiskauksia.

Ketolan saama sakko oli suurempi kuin varusmiehen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä Kaivohuoneella saatu sakko, joka oli suuruudeltaan 50 päiväsakkoa.

Lähde: Jani Ketola (Twitter)

Aktivismi Jani Ketola Kansallismieliset Kansallismielisyys Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kotimaa Maahanmuutto Maahanmuuttokritiikki Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittinen vaino Rotu Sananvapaus

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Polpo

  Vastaa

  Tämä kertoo sen, että kansallissosialistit ovat oikeassa. Ei tuota muuten pitäisi oikeuslaitoksen toimesta sensuroida.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  On aivan totta, että eduskunta on käskenyt poliisin olla tutkimatta rikoksia !

  EOA päätös 876÷2÷05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Tai ”eduskunnan” hyväksymä ”perustuslaki” : 118 § m momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Koska tällainen JULKINEN laki on olemassa; miksi lehdistö sen koittaa piilottaa ja siitä keskusteleminenkin on kiellettyä ?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aivan käsittämätöntä, elämme todellakin pellemaailmassa.
  Mikä tässä nyt oli se ”kansanryhmä”??

  Juuri tällaiset tapaukset toimivat hyvänä esimerkkinä ja perusteluna sille, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan on saatava pois rikoslaista, sitä pykälää käytetään täysin mielivaltaisesti kulttuurimarxistisen systeemin puolelta.

  ” Emme katso vierestä, kun siirtolaismassat raiskaavat suomalaislapsia poliisin pyrkiessä piilottamaan rikokset julkisuudelta.”
  Mikä tässä oli väärin tai rikollista?
  Moni varmasti muistaa esimerkiksi Oulussa sattuneet tapaukset. Mitä Polpo teki? Pyrki visusti vaikenemaan tapauksista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämä on pahasti ristiriidassa sen ”vaatimuksen” kanssa, että kansallismielisten olisi kyettävä juuri tällaiseen aitoon jalkatyöhön pelkän internetissä öyhöttämisen sijaan.

  No, miten kävikään sosialisti-Suomessa? Tässä oiva esimerkki.

 • S.P.

  Vastaa

  Afgaani raiskaa 35, irakilainen 34, syyrialainen 11, turkkilainen 11, ”ruotsalainen” 8 ja somali 8 kertaa todennäköisemmin kuin suomalainen. Tilastoja toki vääristää se että pikapassin saaneet kunniakansalaiset sekä II & III polven maahantunkeutujat ovat tilastoissa suomalaisia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law