Revolt Noir ‑vaatekauppa myy Azov-tukivaatteita

Azov on kansallisradikaali sotilasjoukko, joka taistelee Ukrainan sodan etulinjassa monella rintamalla.

Kotimaa

international, banner, flag

Poliittisesti epäkorrektia vaatetusta myyvä Revolt Noir -vaatekauppa ilmoittaa lahjoittavansa kaikista Azov-tuotteistaan kaikki rahat suoraan itse järjestölle ja siten Ukrainan puolustukselle. Kaupassa on sekä t‑paita että college-paita, joista molempien tuotot menevät Ukrainaan.

Azov on kansallisradikaali sotilasjoukko, joka taistelee Ukrainan sodan etulinjassa monella rintamalla. Se toimii sisäministeriön alaisuudessa, mikä tarkoittaa esimerkiksi Suomesta Ukrainaan matkaavalle vapaaehtoiselle sotilaalle juridisesti ongelmatonta liittymiskohdetta.

Voit tutkailla Revolt Noirin Azov-paitavalikoimaa tästä linkistä.

Aktivismi Azov Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Revolt Noir Talous Ukraina Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Niin kauan kuin Ukrainaa pitävät otteessaan USA:n tukemat juutalaiset, niin azovin touhuissa ei ole paljonkaan uskottavuutta. Ehkä järjestö käyttää välillisesti hyväkseen näiden saama rahoitusta ja sympatiaa ja hoitaa välit näiden kanssa joskus myöhemmin. Niin tai näin, ”natseiksi” leimatut ovat Ukrainassa suurissa ongelmissa. Ovat olleet juutalaisten kanssa pakkoavioliitossa, ovat tehneet likaista työtä heidän puolestaan ja nyt Venäjä uhkaa saattaa heitä tuomiolle väitetyistä (tai tosista?) rötöksistä. Ovatko juutalaiset asettaneet heille ansan? Zelenskyt saavat maailmalla sankarin aseman eikä ”natseista” välitä kukaan.

 • Arttu

  Vastaa

  Eli näin voitte tukea todistettavaa natsi-pataljoonaa suoraan rahallisesti.
  Tämä oli Partsiaani oikea rimanalitus uutisoinnissa..

  • pvh

   Vastaa

   ootkohan sä nyt ihan oikeassa paikassa 🤣

  • Anonymous

   Vastaa

   Sinä varmasti haluat tukea mielummin ryssien hyökkäys rahastoa? Mene nuolee ryssien saappaita hinttari.

  • Paha Peikko

   Vastaa

   ”todistettavaa natsi-pataljoonaa”
   Ilmeisesti myönnät, että on selvä ero, onko joku ”todistettavasti” natsi vai sanotaanko vain natsiksi, mitä siis räkättiverkosto, takkutukat sun muut pellefantit ja transuvasemmisto harrastavat?

   Ovatko muuten ne kuunatsit kanssasi samassa huoneessa?

  • NS

   Vastaa

   Mikä rimanalitus?
   Kansallissosialisteja kuuluukin tukea, kaikkialla.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Loistavaa Revolt Noirilta! Täytyypä tutkailla lisävaatetusta. Hyviä vaatteita ja voi tukea hyvää asiaa.

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Ihan mielenkiinnosta: onko Soroksen ja juutalaisoligarkki Ihor Kolomoiskyn tuki Azoville loppunut? 

  Olisiko jutun juurta, jos selvittäisi, miksi he tukivat Azovia? Erikoinen kuvio mielestäni.

  • Zardex

   Vastaa

   Tuostahan löytyy ihan hyvin dataa, Azov on tarkoitus olla tulevaisuuden euroopan Al Qaeda, jonka avulla kansallismielisyys sinänsä saadaan leimattua terrorismiksi. Tämä käsikirjoitus on jos vanha. Venäjän sinänsä kunniallinen RIM myös leimataan Azovin CIA myyrien tekosien kautta terroristiseksi. Ja kun Suomi oikein sotkeutuu kaikkeen tähän saadaan tilattua CIA:n junailemia terrori iskuja taatusti tännekin.

   https://www.thelastamericanvagabond.com/ukraine-new-al-qaeda/

 • Kaksi jalkaa paha, neljä jalkaa hyvä!

  Vastaa

  Kansallisradikaali rykmentti Azov ei olekaan mikään itsenäinen ”sotilajoukko”.
  Azov on osa ”Ukrainan” asevoimia, jonka ylimpänä päällikkönä toimii juutalainen presidentti Zelenski. Azov noudattaa juutalaisen päällikkönsä käskyjä tässä USAn sodassa Venäjää vastaan. 

  Kun venäläiset vapaaehtoiset taistelivat LDNR kansantasavalloissa, se oli paha asia! jos uskoa YLEä ja sionistista valtamediaa. Kun ulkomaalaiset vapaaehtoiset liittyvät nyt UAF:iin se on hyvä asia! jos uskoa YLEä, sionistista valtamediaa ja Partisaania. Mieleen tulee vanha viisaus: Kerro kuka on sinun ystäväsi ja minä kerron kuka sinä olet.

 • sk

  Vastaa

  Täytyikin heti ostaa pari paitaa

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa! Taidankin tilata tuon hupparin, on kyllä cool! Kyllä nyt ryssätrollit pahoitti mielensä. Menkää sinne UMV-lehden kommenttiosioon rummuttaan tai painukaa vaikka suoraan imeen Äiti-Venäjän tissiä pellet! 

  Eläköön Ukrainan urhea kansa ja armeija!
  Eläköön Azov pataljoona ja National Korps!
  Kuolema ryssille!

 • Zardex

  Vastaa
  • Plääh

   Vastaa

   Kun Ukraina haluaa suuntautua Länteen ja pois Venäjän tuhoisasta otteesta, ovat Lännen vaikuttajien vierailut luonnollinen osa toimintaa

   • Kaikki on kontrollissa

    Vastaa

    Azov käyttää lapsisotilaita ja normiväestöä ihmiskilpenä. Hitler tuomitsi myös lapsisotilaat. Plääh olet vetänyt uskottavuutesi pohjalukemiin. Olet selvästi se Repe, Päpy, Tshang tyyppi joka pitää Memory Hole blogia. Senkin jutut menee nyt kysymysmerkin alle jos tuollainen idiootti siellä on takana. https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250747

    Azovilaiset ovat mm. ristiinnaulinneet venäläiskristittyjä sotilaita ja polttaneet heitä. Kuin ISIS konsanaan. Siitä on videoitakin. Juutalainen Kolomoisky rahoittaaa koko uusnatseilua. Vittu miten kuvottava pelle olet.

    Aidot kansallissosialistiit eivät halua suuntautua länteen vaan keskelle. Azovit ja Sobodat ja kaltaisesi sieluttomat terroristifanit tullaan pistämään matalaksi kun ne aidot SS joukot tulevat sodan edetessä Antarktikalta ja kuusta.

    • Plääh

     Vastaa

     Keskelle suuntautuminen on varmasti todellista henkisesti. Ulkopolitiikassa on kuitenkin valittava mielestäni joko Nato tai Putin. Kannattaa mielestäni jopa liittyä Natoon ja sitten vastustaa kaikkea sairasta sisältäpäin. En luota siihen, että mitään kolmatta tietä pystyy tässä tilanteessa kulkemaan.

     Muilta osin näen viestisi pelkkänä Venäjän propagandavalheiden toistamisena. Eivät anna aihetta muuhun kommentointiin kuin että vääri’ syytöksiä Azov-taistelijoita kohtaan.

 • Zardex

  Vastaa

  Miettikää, samat tyypit, jotka haluaa laittaa kaikki kansallismieliset USA:ssa vankilaan leimaamalla ne ”natseiksi” tukevat suoraan Azov patalijoonaa ja on jo valmis käsikirjoitus linkittää euroopan kansallismieliset sen avulla terrorismiin, kun CIA:n Azov myyrät tulee tekemän, ja varmaan ovat jo tehneet, terroritekoja ja sotarikoksia. Ei tule edes olemaan vaikea työ leimaajilla, kun monet avoimesti kannattaa ja jopa rahoittaa, jättää virallisesti jäljitettäviä jälkiä, tukensa todisteeksi.

 • Perrrrrkele

  Vastaa

  Siis mitä vittua?! Haippaatte tosissaan azovin porukkaa, joka on jenkkien kouluttama ja tukema ja TÄYSIN vastuussa maidanin vallankaappauksesta, joka johti krimin miehitykseen, donetskin ja luhanskin irtautumiseen Ukrainasta ja nyt viimeisimpänä siihen että ryssä joutui hyökkäämään Ukrainaan eliminoidakseen tämän porukan. Enkä ole mikään putlerifani enkä venäjämielinen todellakaan. Rauhaa ja rakkautta toivon maailmaan!

  • Anonymous

   Vastaa

   Venäjällähän ei ole mitään osuutta eikä arpaa tässä. Suuri mahtava Neuvostoliitto haluaa vain rauhaa ja rakkautta ja suojella etnisiä venäläisiä ensin miehittämällä Krimin ja sitten Itä-Ukrainan. Sitten aloitetaan sota ja hyökätään Ukrainaan. Ryssän hyökkäys ei ole mennyt ihan putkeen, 12 000 venäläistä sotilasta kuollut ja helvetisti kalustoa kuten tankkeja, lentokoneita, helikoptereita ym kalustoa tuhottu. Sitten kostona nämä raukkamaiset ryssät pommittavat sairaaloita, lastensairaaloita, orpokoteja ja muita siviilikohteita. Vittu miten vastenmielistä! Ryssät ovat verenhimoisia ja kieroja, ali-ihmisiä! Helvettiin joutavat kaikki!

 • Valtamedian papukaijat

  Vastaa

  CIA kouluttanut nämä Azovit ”tappamaan etnisiä venäläisiä”. Lapsisotilaita aivan kuten Al-Qaeda ja ISIS kuviossa. USA rahoittanut Ukrainaa ainakin 12 miljardilla dollarilla. ”Biologisia tutkimuslaitoksia” löydetty Ukrainasta nyt myös. Mitä te, siellä Partisaanissa oikein luulette tekevänne?

  • Anonymous

   Vastaa

   Azov pataljoona ovat erikoisjoukkoja ja mitä sitten jos ovat saaneet erinomaisen koulutuksen? Mitä biologisia tutkimuslaitoksia on löydetty? Mitä jos menisit takaisin sinne omaan porukkaasi UMV-lehden ryssätrollien kanssa, imekää vähän lisää Äiti-Venäjän tissiä.

   • Slava Ukraina hokijat

    Vastaa

    Oman etunsa vuoksiko Yhdyvaltain ulkoministeriö ne myönsi? Sitten toisaalta taas Bidenin tiedottaja Jen Psaki ne kielsi ”salaliittoteoriana”. Mutta kun niistä on asiakirjat olemassa ja media uutisoi itseä näistä laitoksista jo 2013. 

    Vai että ”ryssätrolli” ja ”menkäämme imemään Äiti-Venäjän tissiä”… Taitaa alkaa olemaan teillä, millä lie trolleilla tissivitsit vähissä kun totuus tulee julki.

 • LGBTQPT+++ ukraina jeee

  Vastaa

  Vuodesta 1500 vuoteen 1991 ”ukrainalaiset” oli ryssiä. Ja on yhä.

  • Järki käteen

   Vastaa

   Ja vuoteen 1917 asti suomalaiset olivat mongoleja. Sinut nähdessään voisi olettaa olevan yhä edelleenkin.

 • Louhi

  Vastaa

  Näemmä Putinin salarakkaat ovat ottaneet tehtäväkseen täyttää Partisaanin kommenttikentät omilla teorioillaan. Ihan kiva, mutta eivät nämä mielialalääkityt horinat ketään hämää. 

  Azov on sitä ja tätä ja sen takaa löytyy niitä ja näitä. Juu, Azov on siellä etulinjassa taistelemassa, kun te poimitte nappeja dosetista ja runkkaatte älylaitteita kuin bonobo-simpanssit konsanaan.

  • Anonymous

   Vastaa

   Juuri näin. Huomaa kyllä, että Pro Venäjä eli UMV-lehden trollit ovat tulleet tänne vinkumaan

 • kalle

  Vastaa

  Video jossa kumotaan myyttejä Azovista: https://odysee.com/@martinezperspective:2/azov-myths2:5

 • Kaikki on kontrollissa

  Vastaa

  Ryssät eivät ole mitään sairaaloita pommittaneet. Azovilaiset ja Svobodat ovat juutalaisrahoitteisia terroristeja itse jotka käyttävät lapsisotilaita. Hitler tuomitsi sellaisen.

  Svoboda ei saanut mitään aikaan kun sillä oli aikoinaan jopa yli 10% äänisaalis ja vaikutusvaltaa paikallistasolla. Mutta kun oli juutalainen hylsy niin tippui kannatus. Ei ihmekään kun juutalaisella rahalla ei oikeasti halutakaan tehdä mitään hyvää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uusnatsi Azovin rykmentin perustaja on israelilais-ukrainalainen ortodoksinen juutalainen Natan Khazin ja ”Jewish 100”:n komentaja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  international, banner, flag