Haastattelussa kansallisradikaali vaatekauppa No Compromise Clothing

Parin vuoden ajan toiminut No Compromise Clothing on kaupannut kansallismielistä katumuotia Suomeen. Se on tuonut ulkomaisia vaatemerkkejä myyntiin ja painanut omia t-paitojaan. Kaupalla on mainos myös Partisaanin verkkosivuilla.

Kotimaa

No Compromise Clothing on usein kansallismielisissä tapahtumissa myymässä vaatteita, minkä lisäksi sillä on viime kesänä auennut nettikauppa osoitteessa nocompromiseclothing.com.

Tavoitimme kauppiaan kommentoimaan kaupan kehitystä ja ajatusta sen taustalla:

Hei! Kertoisitko hieman yleistietoa putiikistasi?

Elikkäs No Compromise Clothing on kansallismielisiä vaatemerkkejä myyvä kauppa, jonka ensisijaisena tausta-ajatuksena on sekä levittää identiteettiä vaatetuksen kautta että tukea vaatetuottajia ja sitä kautta rakentaa kansallismielistä rinnakkaisyhteiskuntaa niin Suomessa kuin ulkomailla. Aina kun tilaamme ulkomailta vaatteita, jää siitä rahaa tahoille, jotka tukevat omien maidensa kansallismielisiä. Aina kun asiakas tilaa meiltä vaatteita, on se suora tulonsiirto kansallismieliseen toimintaan, josta jää hyvän mielen lisäksi joku kiva rätti päälle pantavaksi.

Olette ensi kesänä esillä White Boy Summer Fest -tapahtumassa. Mitä odotat tapahtumalta?

Kyllä, viimeistään siellä meillä on seuraavan kerran myyntipöytä pystyssä. Jos jotain hyvää tulee vastaan ennen sitä, niin saattaa olla myös ennen sitä myyntipöytä jossain. Asiasta kerrotaan yleensä erikseen somesivuillamme. Tässä välissä voitte tilata netistä vaatteita.

Itse tapahtumasta odotan kovinta kulttuuritapahtumaa vuosiin. Keikkajärjestäjä Tulenväki on uusi kollektiivi kentällä, mutta konsertit ovat tähän mennessä olleet hyvin järjestettyjä. Kaupungilla liikkuvien huhujen mukaan tämä on kunnianhimoisin festari vuosiin tällä alalla Suomessa. Toivottavasti näemme mahdollisimman monet teistä paikan päällä!

Kuulemma tuet avokätisesti kansallismielistä toimintaa. Mikä ajatus tässä on taustalla?

Kyllä, tulee tuettua kaikkia hyväksi todettuja tahoja aina resurssien ja tarpeiden mukaan. En nyt tässä ala erittelemään tuettuja tahoja, mutta tämän kaupan tuen piiriin pääsee täyttämällä pari ehtoa:

- Edistät Isänmaan asiaa
- Et ole retardi

Kansallismielinen toiminta pyörii aika pienellä rahalla ja pienehkötkin summat voivat auttaa erilaisten projektien läpiviennissä. Hyväksi todetun toiminnan tukeminen onkin se ensisijainen syy, miksi kauppa on perustettu. Tätä tehdään puhtaasti rakkaudesta Isänmaata kohtaan, eikä tästä itselle jää penniäkään omaan taskuun.

Avasit viime kesänä nettikaupan. Helpottiko se myyntejä?

Joo, nettikaupan avaamisessa meni pieni hetki, mutta lopulta sekin saatiin pystytettyä. Sen kautta kaupankäynti on sekä itselle että asiakkaille helpompaa, kun ennen sitä se oli sosiaalisen median kautta ja sähköpostilla.

Lisäksi olen toisinaan kohtuu huono päivittämään sosiaalisia medioita, koska sosiaalinen media on p*rseestä ja ihmiset viettävät siellä liikaa aikaa muutenkin. Senkin ajan voisi käyttää vaikka salilla, perheen kanssa tai vaikkapa sukkalaatikkoa järjestellen. Kunhan tämä kaikki tapahtuu No Compromise Clothingilta ostetut vaatteet päällä tietenkin. Niin välillä on tullut vähän turhan pitkiä taukoja päivitysten suhteen.

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia kaupalla on?

Kasvatetaan valikoimaa ja yritetään laajentaa myös vähän eri tyyppisiin rytkyihin ihan vaan jo laajemman asiakaskunnan tavoittamiseksi. Myös oma vaatebrändi on pähkäilyn alla. Mutta kaikki tämä vaatii rahaa, joten nämä projektit ottavat oman aikansa toteutuakseen.

Tällä hetkellä postissa on tulossa vähän kaikenlaista mukavaa, mutta kuten me kaikki tiedämme, pitää posti toisinaan paketteja panttivankinaan jossain varastojen perällä ja tavaroidensa perään kyselijöille esitetään tyhmää eikä tiedetä mistään mitään. Olen tullut jo siihen johtopäätökseen, että posti tekee sen tahallaan työllistääkseen puhelimen varteen jotain hoo moilasia, jotka eivät edes tiedä, missä he ovat töissä.

Voit tutustua vaatekaupan valikoimaan osoitteessa https://nocompromiseclothing.com/.

Aktivismi Isänmaallisuus Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa No Compromise Clothing Sosiaalinen media Talous Teknologia Uutiset

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tukekaa kansallismielistä toimintaa – ostakaa vaatteenne, musiikkinne, kirjanne ym. kansallismielisiltä lafkoilta. Se raha päätyy kansallismielisen toiminnan kehittämiseen ja jokainen summa on tarpeen.
  No Compromise Clothingin myymät vaatteet ovat todella laadukkaitakin, joten ei muuta kuin ostoksille.

 • Suomalainen mies3

  Vastaa

  Ei tällaisia pilipali-kansallismielisiä jaksa tukea eikä ottaa tosissaan, jotka eivät edes suostu käyttämään kansansa kieltä.

  • Harri

   Vastaa

   Eihän se oo kun että ostaa sitten vaatteensa muualta.

   Mutta niille, jotka eivät pyri keksimään tekosyitä tukeakseen kansallismielisiä, suosittelen ostamaan täältä rättinsä. Hinta-laatu-suhde kohdillaan ja rahatkin menevät hyvään käyttöön.

  • Jonikapina

   Vastaa

   Kaltaisiasi nillittäjiä tähän kansaan mahtuu liikaakin. Taidat olla suomalainen pilipali-mies.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kauppa, mikä tukee rahallisesti suomalaista kansallismielistä toimintaa, niin sinun mielestäsi kyseessä on joku pilipali-juttu.
   Hiertääkö sekin, kun monissa vaatteissa on englannin kieltä?
   Voit toki valittaa asiasta niille monille eurooppalaisille vaatevalmistajille ja pyytää heitä tekemään suomen kielellä painatuksia.
   Yksi vaihtoehto on myös se, että perustat oman vaatekaupan ja näytät esimerkkiä.

   • Suomalainen mies3

    Vastaa

    ”tukee suomalaista kansallismielistä toimintaa”

    No minkälaista toimintaa se tarkalleen ottaen on? Järjestetään vieraalla kielellä nimettyjä tapahtumia, joissa kaljoitellaan ja öristään kännissä?

    • Nationalisti

     Vastaa

     Kuinka monessa kansallismielisessä tapahtumassa sinä olet ollut mukana? Mainitse esimerkiksi muutama mielenosoitus tai konsertti.
     Jos tietäisit kansallismielisestä toiminnasta, niin et kyselisi täällä ”minkälaista toimintaa se on”.
     Kaikkea ei muutenkaan julkisesti huudella, sekin on hyvä tiedostaa.

    • Nimetön

     Vastaa

     Onko sinulla siis jotain tarkempaa tietoa asioista, joita rahoilla on tuettu? Entä olisiko sinulla jotain hyviä kohteita?

     • Nationalisti

      Hyviä kohteita on lukuisia, jos olet koskaan ollut kansallismielisissä tilaisuuksissa/tapahtumissa, niin tiedät silloin itsekin niitä hyviä kohteita.

     • Nimetön

      Viestini oli siis tuolle suomalainen mies-nimimerkkiä käyttävälle nobodylle.

    • Väärin tuettu

     Vastaa

     Tuonne kauppaan oli muuten juuri lisätty salikamppeita. Ennestään sielä myydään jo mm. vapaaotteluhanskoja sekä – shortseja.

     Eli NCC edistää jo pelkästään valikoimansa kautta terveellisiä elämäntapoja, mikäli siitä olet huolissasi.

    • Pysy poissa, luuseri

     Vastaa

     ”No minkälaista toimintaa se tarkalleen ottaen on? Järjestetään vieraalla kielellä nimettyjä tapahtumia, joissa kaljoitellaan ja öristään kännissä?”

     Ei helvetti. Olet kyllä niin tyhmä ali-ihminen että on vain hyvä jos jatkossakin pysyttelet poissa kansallismielisestä toiminnasta ja keskität kaiken aikasi lähinnä netissä länkyttämiseen.

     Sinun tyhmistä kommenteistasi oikein huokuu se miten aikaansaamaton tyhjäntoimittaja sinä olet ollut koko turhan elämäsi ajan.

     • Suomalainen mies3

      Melkein 3 vuorokautta mennyt ja ei edelleenkään yhtään vastausta kysymykseeni. Vain pelkkää räksytystä ja keskenkasvuista uhoamista.

     • Nationalisti

      ”Suomalainen mies3”.
      Sinulle on vastattu jo, mitä et ymmärtänyt?
      Tyyppi huutelee kotisohvalta, eikä tiedä mitään kansallismielisestä toiminnasta. Eikä tarvitse tietääkään, tuollaisia vinkujia ei kukaan jaksa katsoa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Vähän kritiikkiäkin… ”No Compromise Clothing”, ”White Boy Summer Fest”, ”Soldiers of Odin”… Jutussa esiteltävässä kaupassa on, jos en erehdy, yksi ainoa paita, jossa on suomenkielistä tekstiä.
  Olen ilmeisesti liian vanha ymmärtämään, miksi helvetissä (pahoittelen!) Suomessa, suomalaisten maassa, pitää ilmaista jotain kielellä, joka edustaa kaikkea sitä masentavinta valkoisen ihmisen rappiota, joka pitäisi jotenkin pysäyttää.
  Olkaamme suomalaisia. Eläköön voitto!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin no, harvemmin ne ukrainalaiset, saksalaiset, ranskalaiset ja italialaiset kansallismieliset toimijat painattavat suomen kieltä paitoihinsa.
   Kyseisiä vaatteita myydään monissa Euroopan maissa, joten se suomen kieli ei ehkä ole se toimivin ratkaisu.
   Kyseiset vaatteet, ovat siistejä ja laadukkaita, suosittelen kokeilemaan.

  • Kivipiira

   Vastaa

   Ymmärrän toki ajatuksen taustalla, mutta sitä hieman tietysti syö oma nimimerkkisi 🙂
   Ei silti, on itsekin tullut enemmän ja enemmän kiinnitettyä huomiota omassa tekstintuotossa anglismeihin yms. kieltä näivettäviin ilmiöihin. Jos tekstejä rustailee yhtään enemmän, niin kieliopin kertaaminen ei ainakaan tee haittaa – liian usein osuu itseään toimittajiksi kutsuvienkin rykäisyjä negatiivisessa mielessä silmiin ”valtamedian” puolella.

  • Suomalainen mies3

   Vastaa

   Juurikin näin. Hienoa nähdä, että muutkin ymmärtävät asian.

   Aito kansallismielisyys/isänmaallisuus lähtee kielestä.

   • Nyyh, ei ollut suomenkieltä paidassa

    Vastaa

    Siellä taas yksi sohvallalöhöilijä vaatimassa muilta täydellistä ideologista puhdasoppineisuutta.

    Mitäs itse olet tehnyt isänmaasi hyväksi viime vuosina?

    Sinä et ole ”suomalainen mies” vaan mitäänsanomaton tyhjäntoimittaja sekä pelkuri. Samaa sarjaa sotaa pakenevien somali-luusereitten kanssa jotka on aina ensimmäisinä arvostelemassa suomalaisia.

    • Suomalainen mies3

     Vastaa

     On sydäntä lämmittävää nähdä aitoa tunteen paloa näissä teidän vastauksissa viesteihini. Juuri sitä isänmaallinen toiminta tarvitsee.

     Olen muun muassa saanut (pitkän taistelun jälkeen) karistettua englannin kielen pois puhuessani tai kirjoittaessani omieni kanssa. Mitä enemmän hienoa ja ainutlaatuista kieltämme käytetään, sitä varmemmin se säilyy tuleville sukupolville.

     Olen myös saanut karistettua itsestäni monia aikaisemmin hyvinä pitämiäni ajatusmalleja kuten ”rotusyrjintä on pahasta”. Nykyään tajuan, että yksi tärkeimmistä keinoista säilyttää Suomi suomena on syrjintä. Toisin kuin mätä hallintomme yrittää meille luonnottomine syrjinnänvastaisine tempauksineen uskotella, on rotusyrjintä luonnollinen ja hyvä asia. Siinä ei ole mitään hävettävää.

     Ajatukset ovat tekojen siemeniä. Entäpä sinä, mitä olet tehnyt isänmaamme hyväksi?

 • Timonen

  Vastaa

  Ostan vain ja ainoastaan NCC:ltä vaatteet. Eipähän mene rahat jutkujen taskuun. PS. Pivertillä erittäin laaeukkqita vaatteita.

 • Tomppa

  Vastaa

  Minua hieman häiritsee se, että kansallismielinen liike samastetaan toistuvasti kansallissosialismiin, vaikka kansallissosialismi ei ole millään muotoa aitoa kansallismielisyyttä, vaan pyrkii – siinä missä kommunismikin – oligarkiseen diktatuuriin, missä toisinajattelijat suljetaan keskitysleireille.
  Kansallismielisyys on minusta suomalaisen kansallisen suvereenin hyvinvointivaltion palauttamista omine rahayksikköineen, kulttuureineen, rajoineen ja puolustusvoimineen.
  Sitä paitsi, sekä kommunismin että kansallissosialismin takana vaikuttaa sama henkivalta eli Saatana. Muistattehan, mitä Paavali kirjoitti efosolaiskirjeessään:
  ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” (Ef. 6:12) Tämä olisi hyvä muistaa erityisesti itsenäisyyspäivänä.
  Muistellaanpas vielä, mitä Jeesus sanoi fariseuksille ja kirjanoppineille eli valejuutalaisille:
  ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. ” (Joh. 8:44)

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei hoh hoijaa taas, mene nukkumaan ja yritä jatkossa kirjoittaa vasta sitten, kun tiedät siitä kansallissosialismista jotain.

  • tomppa sekoilee jälleen

   Vastaa

   Kato! Tommi Rautio päässyt paikalle.
   Näitä samoja jorinoitahan sinä tuolla Takahuoneessakin aina jakelet.

 • Vakioasiakas

  Vastaa

  Hyvä kauppa, nopeat toimitukset, laadukkaat tuotteet ja käyttäjäystävälliset hinnat. Täysi tuki!

 • wöömies

  Vastaa

  taas kaikki sössöttämässä siitä miten jossain ei käytetä suomen kieltä. veikkaan että nämä kirjoittelijat eivät uskalla edes tulla tapahtumiin kuten suomi herää yms jne

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi