White Boy Summer Fest järjestetään kesäkuussa Etelä-Suomessa

Ensimmäinen White Boy Summer Fest -tapahtuma järjestetään tänä kesänä Etelä-Suomessa 17.-18.6.

Kulttuuri

Kansallismielisillä Telegram-kanavilla ilmoitettiin tänään, että ensimmäinen White Boy Summer Fest ‑tapahtuma järjestetään tänä kesänä Etelä-Suomessa 17.–18.6. Järjestäjät tulevat tiedottamaan tilaisuudesta lisää lähitulevaisuudessa.

Jo nyt tapahtuman kattaus vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Järjestäjiin lukeutuvat kansallismielinen kamppailu-urheiluryhmä Veren Laki ja konserttijärjestäjä Tulenväki. Lisäksi paikalla on tatuointiartisti sekä alan aktiiveille tutut kauppiaat Kielletyt Kirjat, No Compromise Clothing ja D88 Records.

Vaikka tapahtuman tarkka sisältö ei ole vielä tiedossa, lupailee kirjava järjestäjäjoukko monipuolista ohjelmaa. Partisaani tulee seuraamaan White Boy Summer Festin tiedotusta ja uutisoimaan tilaisuudesta aktiivisesti!

D88 D88 Records Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Musiikki No Compromise Clothing Tulenväki Urheilu Veren Laki White Boy Summer Fest

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  hienoa, ettei aina tarvii kompastua puniikkien homppeli markkinoiden ala-arvoiseen propaganda kulttuuri maisemiin…hienoa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että tällaisia järjestetään.
  Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu, kansallismieliset tapahtumat ovat loistavia kohtaamis- ja ajanviettopaikkoja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hieno jutu ei tarvi paljon ees mietiä mihi menee tonne tietenki

 • Nimetön

  Vastaa

  Toivottavasti tällaiset rasistiset ja homofobiset paskatapahtumat kielletään.

  • Rage with the machine :-)

   Vastaa

   Niin ja sallitaan tietysti anarkisti hyödyllisten idioottien narkkikeikat ja tervejärkisyys tietysti on paha asia. Eliitti tekee kaikkensa kieltääkseen rasismin eli roturealismin koska he haluavat tuhota ja rappeuttaa valkosen rodun ja sinä et huomaa mitää (kalergi plan). Lue vaan sitä ylen propagandaa tuntitolkulla äläkä ajattele mitään

 • Hyvä hyvä

  Vastaa

  Tonne pitää mennä. Jo miellyttävä ilmapiiri takaa hyvän tapahtumaelämyksen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi