Poliisi aloittaa YT-neuvottelut – jopa 250 poliisia pois riveistä

Sananvapauteen puuttuvan "vihapuhepoliisin" menojen karsimisesta ei julkisuudessa ole ollut mitään mainintaa.

Kotimaa

Suomen poliisi aloittaa YT-neuvottelut, eli se tulee potkimaan jopa satoja poliiseja pois riveistään. Syynä tälle on reilun 30 miljoonan euron leikkaus budjettiin.

Leikkaus tulee vaikuttamaan potkut saavien lisäksi myös uusien poliisikoulutettavien määrään. Kenttätasolla poliisi ennustaa, että liikennevalvonnasta tullaan karsimaan.

Budjettivajetta paikataan myös olemalla palkkaamatta ketään eläkkeelle lähtevien tilalle. Sananvapauteen puuttuvan ”vihapuhepoliisin” menojen karsimisesta ei julkisuudessa ole ollut mitään mainintaa.

Lähde: Yle

Jari Aarnio Jari Taponen Kotimaa Lasse Aapio Leikkauspolitiikka Poliisi Poliittinen poliisi Poliittiset viholliset Sionismi Talous Uutiset Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Amerikoissakin vihervassut eli leftistit tekivät parhaansa, että poliisi heikennettäisiin. Seuraukset olivat huonot, mutta eipä se leftistien mieltä muuttanut.

  Vihapuhevalvontaan kyllä riittää ruutia, onhan se oikeaa asiaa, poliittista poliisia.

 • Valkokaulus rikollisuus

  Vastaa

  Poliisikoulussa on varmaan 20 vuotta uusille alokkaille sanottu ensimmäisinä päivinä että:”Tämä on se vuosikurssi josta valmistuneet tulevat kaikki työllstymään”. Mutta kuinkas on käynytkään…

  Talouskollisuus on se puoli yhdessä huumerikollisuuden kanssa josta olisi saatavilla parhaat vasteet suomalaiselle yhteiskunnalle. Mutta kumpikaan sektori ei tunnu kiinnostavan eikä olevan pääfokuksessa.

  Sen sijaan näitä mielensäpahoittaja-poliiseja, niitä palkataan ja niiden tekemisiin riittää rahaa. Mietin tässä että pitäisikö pistää keräys pystyy ja tilata niille vuodeksi munkit tai suklaalevyt? Olisi niilläkin jotain tekemistä samalla kun katselevat ihmisten mielipiteitä ja miettivät ovatko ne oikeita vai vääriä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Täysin oikein, niin kauan kun perustetaan ”vihapuhetyöryhmiä”, vainotaan tavallisia kansalaisia heidän niin sanotusti poliittisesti epäkorrektien mielipiteiden takia ja otetaan Poliisin toimesta kantaa yhteiskunnallisiin asioihin poliittisessa mielessä, Polpolta saakin leikata rahaa.

  En olisi yhtään yllättynyt, että rahasumman leikkauksesta huolimatta he alkavat rekrytä lisää porukkaa ajatusrikollisuuden tutkintaan ja nipistävät toimintamenoja niistä oikeasti tärkeistä asioista.

 • Rikosvastuun myös virkavastuu

  Vastaa

  Ensin lopetettiin liikkuvapoliisi, joilla saaduilla rahoilla perustettiin poliisiylijohto, syyksi kerrottiin että se on kaikilla muillakin. Muutaman kuluttamille tehottomille miljoonille ei mitään kritiikkiä sallita. Kun kyseessä on perustuslakituomioistuimen tarve, joka on muillakin, se on uhka poliitikkojen touhuille, joten tarpeeton… Ainakin maamme turvattomuus lisääntynyt kasvavissa määrin eikä poliisi puutu mamujen rikollisuuteen koulutus ja terveydenhuolto perseellaan, miksi veroja maksetaan kokoajan enemmän ja enemmän… Hallintokulujen kasvatus tulosvastuullisuuden piiriin virastot samoin, korruption karsinnan aika alkaisi jo olemaan.

 • Kyllä pojat osaa

  Vastaa

  Hallituslähteet kummastelevat taustakeskusteluissa, miten poliisin kustannukset voivat kasvaa näin nopeasti, noin sadalla miljoonalla eurolla muutamassa vuodessa. Ihmetystä herättää myös se, miten poliisi voi olla vähentämässä väkeä, kun sille on osoitettu rahoitusta juuri poliisien määrän kasvattamiseen.

  Poliisi käytännössä sanoo, että se pystyy ensi vuonna pitämään 808 miljoonalla eurolla samat noin 7 200 henkilötyövuotta, jotka se pystyi vuonna 2018 pitämään 716 miljoonalla eurolla.

  Tiettävästi valtiovarainministeriö tai juuri mikään taho ei ole saanut täyttä selkoa siitä, mihin poliisille lisätyt määrärahat ovat menneet. Poliisi on sanonut rahojen menneen ainakin lakisääteisten tehtävien lisääntymiseen, palkkakustannusten nousuun ja välttämättömiin tietotekniikkahankkeisiin.

 • TT

  Vastaa

  Tarve kansallismielisten kodinturva- ja/tai katurauhatoiminnalle lisääntyy, vink vink. Yhteiskunnallinen levottomuus tulee lisääntymään länsimaissa rajusti ja nopeasti. Tämä jopa matuista riippumatta. Talous, laillisuus, toimitusketjut, terveysjärjestelmät, … kaikki sakkaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Yhteiskunnallinen levottomuus varmasti tuleekin lisääntymään, mutta ei Suomessa ainakaan suomalaisten toimesta. Muutama pieni mielenosoitus saattaa olla.
   Tämä kansa tekee nettiadresseja ja kansalaisaloitteita toivoen parasta, että ”kunpa se hallitus kuuntelisi meitä”, siihen se jää. Sitten jatkuu se passiivinen elämäntyyli.

   • Guru Josh

    Vastaa

    ”Neighbourhood Watch” ‑tyyppiset jutut ja katupartiot kitketään ensimmäisinä pois, kuten aina ennenkin, sillä Suomessa EI ole tilaa tahoille, jotka vastustaisivat kasaarimafiaa tai niiden Eurooppaan roudaamia mustia raiskaajia, murhaajia ja huumekauppiaita, sillä jonkun täytyy kasaarimafian bisnekset eli raiskaus, murhat ja huumeet hoitaa Suomessakin.

    Älkää unhoittako että Pariisin rauhansopimus kieltää lailla Euroopassa kaiken kansallissosialistisen ynnä hitleriläismielisen poliittisen toiminnan. Toivottavasti kansainvälisoikeudelliset sopimukset (pakolaiset, kehitysapu jne.) joutavat roskakoriin ja pian.

    Irti Eurosta, pois EU:sta!!!

    • TT

     Vastaa

     Laillisuutta ylläpitävä valtiojärjestelmä ja sen ”esivalta” on ajautunut globalististen tyrannien käsiin. Jossain vaiheessa isompi osa kansaa väistämättä huomaan tämän. Ikävä kyllä, moni herää aivan liian myöhään, kun sotilassaapas painaa kasvoja maahan ja siinä sitten pysytään ikuisesti. Ideatasolla uusi kansalaisten organisoima järjestelmä on olemassa. Tuleeko sille koskaan tilaisuutta järjestäytyä? Se riippuu siitä tavasta, jolla globalistit ajavat Suomen alas. Jääkö ilmataskuja minnekään?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Vihapuhepoliisin ja ajatusvalvonnan resursseja lisätään 3000%. Leikkauksia voidaan tehdä yksiköistä, jotka tutkii järjestäytynyttä rikollisuutta ja seksuaalirikoksia. Kun on kansallismielinen katutapahtuma kuten mielenosoitus niin silloin tietenkin resursseja riittää. On Taposen määräämät miljoona poliisia kaduilla uusilla panssarimersuilla ja mellakka/taktiset varusteet päällä ja kommandopipot päässä ja aseet kädessä ilman tunnuksia, koirat haukkuu, dronet lentää taivaalla, megafoonista kuuluu hajaantumismääräyksiä. Sitten kun esim ”ympäristöjärjestö” Elokapina osoittaa mieltään niin tietty ne saa maleksia aivan rauhassa monta viikkoa häiritsemässä muita ihmisiä ja liikennettä.

 • Joku

  Vastaa

  Valitettavasti niin kauan kun PolPo jatkaa toimintaansa, on mielestäni poliisilla liikaa määrärahoja joista voidaan leikata. Se että vähennetään henkilöstöä ja esimerkiksi liikkuvan poliisin resursseja on budjetista päättävän tahon arvovalinta.
  Taposen ja muiden PolPon edustajien vuoksi poliisilla ei ole enää sitä arvovaltaa tai kunnioitusta mitä joskus on ollut. Ymmärrän kyllä että tavalliset rivipoliisit tässä tulee eniten kärsimään, joten toivottavasti myös he osaisivat jatkossa katsoa sormien läpi muidenkin kuin vain punaviherporukan lakien rikkomista.

  • Pat

   Vastaa

   Mitä sitten kun pankkimafian omistamat vartiointifirmat hoitavat poliisin työn? Mitä sitten kun kansalaiset itse joutuvat hoitamaan kosovolaiset huumekauppiaat ja irakilaiset raiskarit? Mitä jos somalirosvo tai albaanihuumediileri kuolee suomalaisten käsissä? Miten oikeuslaitoksemme rankaisee siitä suomalaisia? Sehän on rasistinen viharikos, kun suomalainen Suomessa puolustaa suomalaista ulkomaalaiselta tunkeutujalta ja rikolliselta. Emme ole koskaan turvassa tässä Saatanan käsissä olevassa systeemissä.

 • Koopa

  Vastaa

  Tämä oli odotettavissa jo pitkään eli ei yllättänyt, mutta kyllä se silti järkyttää kun muukalaisrikollisten käsissä olevasta maasta poliisikin ajetaan alas. Täällä (((Euroopassa))) kun kaikki on 180° väärinpäin, niin muukalaisrikollisten valtavana vellovaan ongelmaan ”oikea” ”ratkaisu” toki on poliisin poistaminen. Eli ei tutkita eikä selvitetä rikoksia → rikosten määrä vähenee. Näin meillä.

 • Collector

  Vastaa

  Ajatusrikollisten, vihapuheen [=faktojen], satiirien, fiktion & semifiktion kirjoittajia täytyy tutkia, katsos. Sinne ne resurssit menevät!

  Taposella on kova homma valvoa että Suomessa noudatetaan sharia-lakia ja että naisilla on sopivat hunnut ja säkit yllään. Se on, kuulkaa, oikeasti kovaa työtä!

 • Hyperborean

  Vastaa

  Polpolla olisi nyt mahdollisuus alkaa toteuttaa lain kirjainta irtisanomalla sitä hyödytöntä materiaalia, mutta luultavasti tässäkin toimitaan juuri päinvastoin. Eli lopputuloksena fobbat ja vastaavat saavat lisäresursseja niiden vielä joukossa olevien ”oikeiden poliisien” joutuessa kilometritehtaalle. Parempaan päin tässä ei kuitenkaan mennä. Samaan aikaan hallitus on laajentamassa armeijan ”virka-apua” ja tämä yhdistettynä agendaan, koettaa synkät ajat kantasuomalaiselle. Ilmeisesti punaviherkoalitio on todennut oman kyvyttömyytensä ja varautuvat jo tulevaan kansannousuun. Irwinin sanoin, kusessa ollaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi