Yle ja muu vasemmisto shokissa: Poliisi poseerasi Soldiers of Odin ‑jäsenten kanssa

Kulttuurimarxistit pyrkivät käynnistämään tekopyhän kohun valokuvasta.

Kotimaa

Yle ja muu vasemmisto on ollut torstaina shokissa. Syy tälle on Oulussa tapahtunut poliisin poseeraaminen samassa kuvassa Soldiers of Odin ‑järjestön jäsenten kanssa.

Kohu sai alkunsa, kun järjestön johtaja Mika Ranta lisäsi VK-sivulleen kuvan saatetekstillä ”Pohjois-Suomen poliisit ovat vielä suhteellisen järkeviä päästään. Näiden kanssa vielä tullaan toimeen”. Twitterin älypuhelinaktivistit huomasivat kuvan ja ryhtyivätkin välittömästi somekohisemaan. Myös Yle tarttui aatetovereidensa näennäiseen shokkitilaan uutisoimalla kuvasta paheksuvaan sävyyn.

Ilmeisesti kukaan sosiaalisen median soturi ei vielä ole ymmärtänyt, että dialogipoliisin rooliin kuuluu mukavan esittäminen, mikä on luultavasti päällimmäisin syy yhteiskuvaan. Toisaalta samaan aikaan he kätevästi unohtavat muut vastaavat tapahtumat viime ajoilta.

Jari Taponen ja Suvi Auvinen.
Vanhemmat konstaapelit Harri Soininen (vas.) ja Janne Korhonen osallistuivat mielenosoitukseen.

Viime kesänä Helsingin poliisin edustajat osallistuivat virka-ajallaan Black Lives Matter ‑mielenosoitukseen kylttien kanssa. BLM-liikkeen mellakoinnissa on murhattu ihmisiä, tuhottu paikkoja tähtitieteellisten summien edestä ja ryöstetty kauppoja. Lisäksi lukemattomat valkoiset ovat päätyneet pahoinpidellyiksi mellakoiden yhteydessä rotunsa vuoksi. Valtamedia keskittyi ainoastaan kehumaan mielenosoitukseen työajallaan osallistuneita poliiseja.

Vuonna 2017 Helsingin poliisin mahdollisesti tunnetuin edustaja Jari Taponen poseerasi yhteiskuvassa anarkisti Suvi Auvisen kanssa, joka on esimerkiksi julkisuudessa puhunut poliittisista murhista sekä avoimesti iloinnut tuhopoltosta, joka kohdistui lapsiperheeseen vaarantaen koko perheen turvallisuuden. Tämä ei tietenkään valtamediaa vaivannut.

Lähde: Yle

Anarkismi Black Lives Matter Jari Taponen Kansallismieliset Kotimaa Mika Ranta Poliisi Soldiers of Odin Suvi Auvinen Valtamedia Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Kappas vain, Partisaani vei sanat suustani. Lähes sanasta sanaan se, mitä mietin YLE:n juttua lukiessani.

 • juha.

  Vastaa

  Todennäköisesti ”tämä” ei jää tähän, koska Sisäministeri Maria Ohisalo on JÄRKYTTYNYT!!!
  Hatun nosto tälle poliisille ja samalla neuvo ”ettei saa jäädä tuleen makaamaan”. Kansan hartiat on aina leveämät kuin korruptoituneen EU:-eliitin. Kansa ei hylkää, mutta eliitti herrat ja rouvat eivät edes nimeäsi muista!
  YLE:llä ja muulla likasanko journalisteilla on pelkona suurena, että vuosikymmenien työ menee hukkaan yhdessä silmäyksessä tavalla, joka popularisoi aitosuomalaiset liikkeet kansankin silmissä nin, että sätkynukkien langat katkeavat. Viholliskuvan luominen on tärkeä asia. Se on kuin kompanssin pohjoinen kiintopiste, joka aina osoittaa ”oikeaan” suuntaan. un aitosuomalaiset liikkeet rehabilisoidaan globalistien kauhuksi. Siitä eivätb ole kaukana ajat jolloin kokonainen kansakunta tajuaa ketkä ovat heidän todellisia ja kaikkein pahimpia päävihollisiaan. Kun kansakunta hitsautuu yhteen samalla globalistit ymmärtävät lyömänsä kiilat turhaksi työksi. Ja mikä kaikkein pahinta heidän kannaltaan. Tämä ilmiö leviää läpi eurooppalaisten kansakuntien kuin kulkutauti, jota mikään ei voi estää aivan kutem ei voinut kommunistisen Puolan sotatilakaan v. 1982 kun vapauden tuulet alkoivat puhaltamaan Gdańskin telakan lakkolaisten uhmakkaalla ja mitään pelkäämättömällä tavalla, joita johti muuan Lech Wałęsa tuo peripuolalaisen näköinen ”viiksi vallu”!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi