Britannian terveydenhuoltojärjestelmän idea kamppailla ylipainoa vastaan: Laihduttamisen sijaan rokotteita lihaville!

Terveiden elämäntapojen sijaan lihaville aletaan nyt markkinoida rokotetta.

Hyvinvointi

Iso-Britannian kansallinen terveydenhuoltojärjestelmä on aikeissa hyväksyä viikoittaiset rokotteet ylipainoisille, jonka tarkoitus on vähentää maan kasvavaa lihavuusepidemiaa.

Rokote vähentää ruokahalua ja se testien perusteella toimii yhtä tehokkaasti kuin toinen lihavuutta tutkitusti vähentävä väline, mahapanta.

Lääkealan suuryritykset tulevat entisestään rikastumaan rokotteella vaivaan, johon on olemassa jo ennestään perinteinen ja satavarmasti toimiva lääke: Liikkuminen ja ruokavalion muuttaminen.

Lähde

Britannia Hyvinvointi Kansanterveys Lääketeollisuus Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Ylipaino

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Foliohattuilua

    Vastaa

    Kuinka joku kehtaa väittää että parhaimmat tulokset saa terveillä elämäntavoilla? Rokotteet ovat virheettömiä, hesarissa luki!

    • Pertsa

      Vastaa

      Hesarissa nyt lukee paljon muutakin:)

  • Päästäis niistäkin eroon

    Vastaa

    Tonnehan vois työntaa ne Ursulan tilaamat 1,8 miljardia Korona- piikkiä.

  • Zardex

    Vastaa

    Ei välttämättä toimi edes tuollainen rokote. Ruokahalu ei ole olennainen komponentti lihoamisen kaavaa. Tuollainen ruokahalun vähentäminen voi aiheuttaa annokokojen pienenemistä kuitenkaan harventamatta ruokailujen tiheyttä. Lihoaminen liittyy enemmän siihen, minkä laatuista ruokaa ihminen on taipuvainen käyttämään ruokahalun, vähäisen tai suuremman, tyydyttämiseen. Jos ihmisen hermosto ei kestä hyvin elimistön siirtymistä rasvanpolttotilaan, jos tämä tuntuu hyvin epämieluisalle ja vieraalle, niin ihminen tyypillisesti lääkitsee elimistönsä sokerinpolttotilaan jatkuvilla pienilläkin ruokahaluttomilla naposteluilla.

  • mistä lienee kysymys

    Vastaa

    En tiedä, mikä piikki Britanniassa on suunnitteilla, mutta jos kyse on valmisteesta nimeltä Ozempic, voi kyse olla hyvästäkin asiasta. Monet ovat valmiita maksamaan tuosta valmisteesta, jonka avulla painon väitetään putoavan nälkää näkemättä, koska ruuan himo katoaa.

  • Mie vaan

    Vastaa

    Ruuan himo ja nälkä on yksi, mutta esim olut kultuuri on toinen lihottava.

  • Anonymous

    Vastaa

    Why do you seek to annoy me? I’m in this business to get paid. We are going to vaccinate the shit out of you!
    ‑Pfizer, Vaccine Researcher

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi