Veren Laki järjesti kamppailu-urheilutilaisuuden Helsingissä

Veren Lain tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansallismielisille näiden lähtötasosta riippumatta.

Hyvinvointi

Kansallismielistä ruumiinkulttuuria ja itsepuolustustaitoja edistävä Veren Laki ‑yhteisö järjesti kamppailu-urheilutilaisuuden Helsingissä 6.11. Veren Lain tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansallismielisille näiden lähtötasosta riippumatta.

Alla tunnelmia tapahtumasta:

Veren Laki julkistettiin viime vuonna. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Helsinki Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kotimaa Urheilu Veren Laki

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ehdotus

  Vastaa

  Vähän sais alkaa noi harkat myöhemmin, sillä esim. ite en ole mikään aamuihminen ja täten aamutreenitkään ei oikeen maita.

 • Orkobedi

  Vastaa

  Nuo latuskajalatko puolustavat naisiamme ja lapsiamme mutavyöryä vastaan? Se siitä tulee kun löngitään huonoilla tossuilla koko lapsuus ja nuoruus.

  • Julli

   Vastaa

   Niin, olen samaa miettinyt.

   Olen päätynyt arvioon, että latuskajalkavihervassarimiesoletetut yms. soijapojat eivät pysty ketään puolustamaan. Edes itseään.

   Näistä on siis turha odottaa suomalaisten naisten tai lasten puolustajia.

  • Pelle

   Vastaa

   No onhan meillä sinut kun ei kerran muut kelpaa.

 • Ironfist

  Vastaa

  Olen ratkaissut asian toisella tavalla. Etusormen koukistus ei vaadi niin suurta fyysistä voimaa, mutta tahtotilan se kyllä vaatii ja siitä ei ole enää puutetta.

 • Kaikko Kyörä

  Vastaa

  Saiko Torniaisen tekotissit kyytiä leirillä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi