Veren Laki järjestää kamppailu-urheilutilaisuuden Jyväskylässä 22.5.

Veren Lain tapahtumiin ovat tervetulleita kansallismieliset näiden urheilutaustaan katsomatta.

Hyvinvointi

Kansallismielinen urheiluyhteisö Veren Laki järjestää Jyväskylässä lauantaina 22.5. kamppailu-urheilutilaisuuden. Tilaisuuden mainoskuva julkistettiin hiljattain yhteisön sosiaalisen median tileillä.

Veren Lain tapahtumiin ovat tervetulleita kansallismieliset näiden urheilutaustaan katsomatta. Vaikket olisi aiemmin harrastanut kamppailulajeja, Veren Lain tilaisuudet ovat oiva tapa saada johdatus kamppailun kiehtovaan maailmaan!

Mikäli olet kiinnostunut osallistumisesta, voit ilmoittautua sähköpostitse: verenlaki@protonmail.com

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin viime keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Elämäntavat Hyvinvointi Jyväskylä Kamppailu-urheilu Kotimaa Urheilu Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Tampereella voin olla mukana 😉
  Tausta judo, karate, aikido
  Seppo Lehto
  https://Kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com
  Kuntavaaleissa Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista
  https://Valkoinen-Tampere-Vapaussota-1918.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi