Harvinainen verisairaus ilmennyt kymmenillä koronarokotuksen jälkeen Amerikassa

Ainakin yhden tiedetään kuolleen rokotuksen jälkeen syntyneen harvinaisen verisairauden seurauksena.

Hyvinvointi

Ainakin 36:lla Pfizerin ja Modernan Covid-rokotteen ottaneella on todettu pistoksen jälkeen harvinainen sairaus nimeltä idiopaattinen trombosytopenia (ITP), joka vähentää verihiutaleiden määrää kehossa vaikeuttaen veren hyytymistä.

Sairaus tyypillisesti oireilee mustelmina ja verenpurkaumina kehossa sekä saattaa aiheuttaa nenä- tai ienverenvuotoa ja tavallista runsaampia kuukautisia.

56-vuotiaalla Gregory Michaelilla oli todettu ITP kaksi viikkoa koronarokotteen ottamisen jälkeen ja hän kuoli myöhemmin taudin aiheuttamaan aivoverenvuotoon.

Vakavia oireita

Toisessa ITP ‑tapauksessa eräs nainen oli alkanut kärsimään vahvasta alapään vuodosta kaksi viikkoa rokotteen ottamisen jälkeen ja tarvitsi verihiutalesiirtoja sekä steroidihoitoa selvitäkseen hengissä.

Lisäksi eräs nainen joutui sairaalaan hänellä ilmettyä mustelmia sekä verta vuotavia rakkuloita suussa vain päivä rokotteen ottamisen jälkeen. Hänen tilansa muuttui niin huonoksi, että lääkärit eivät uskalla siirtää häntä sängystään peläten, että pienikin kolahdus voisi tuottaa hänelle kuolettavan verenvuodon.

Kirjatut rokotteen jälkeen ilmenneet ITP-sairastumiset on raportoitu tammikuun lopulla, joten tapauksia on todennäköisesti ilmennyt sen jälkeen lisää.

Lähde: RT

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Rokotteet Terveys Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Kyllä! ”Passin” saadaksesi (mihin?) tulee sinun sairastua sisäsiittoisten siniveristen tautiin niin kuin Tsaari Nikolain poika Aleksei eli ”verenvuototautiin”, jossa veri ei hyydy. Ja paljon muuta tämä ihmeellinen piikki tuo tulleessaan, jolla koronaa ”torjutaan” tai ei sittenkään…
  No, onneksi ”nurkka-jumalaan” voi luottaa aivan kaikessa. Vai voiko…?

 • Samperi

  Vastaa

  Alkuperäisten juttujen linkkejä olisi hienoa saada – niiden kielestä riippumatta..

 • sotatila

  Vastaa

  Älkää ottako korona rokotetta!

  Kuolema ja/tai vammautuminen vaanivat rokotteessa.

  Jokaisessa korona rokote annoksessa kuuluisi olla varoitustarra jossa lukee: tämä rokote saattaa olla hengenvaarallinen terveydelle.

  KORONA ROKOTUS ON MAAILMAN LAAJUINEN HOLOKAUSTI.

 • Aika Vilen

  Vastaa

  Nykyinen menossa oleva pakkokampanja on lopullinen naula ihmiskunnan arkkuun mikäli annamme sen edetä suunnitellulla tavalla,valheelliset”terveysväittämät” ovat vain syötti kansakunnan alistamiseen,joka ottaa tuon myrkkypiikin saa tilata hautapaikkansa,ei yksikään terveysalan ammattilainen voi perustella piikin hyödyllisyyttä,ja valitettavan moni herkkäuskoinen on valmis rokottautumaan.onko kyseessä mielenhallinta yksilöllä,sitäkin syytä tutkia.

 • Reiska

  Vastaa

  En ole rokotetta ottanut, enkä ota. Jos poliisit väkisin raahaavat käsiraudoissa rokotettavaksi, niin sitten, mutta silloinkin teen vastarintaa punikkihallituksen vasalleille silmin ja suin.

 • merja

  Vastaa

  minulla on jokin veritauti johon ei ole löydetty diagnoosia vuodesta ‑89,
  kummaltakin vanhemmalta saatu viallinen geeni,
  sairastin rintasyövän ‑99 ja jos olisin ottanut sytostaatteja olisin kuollut siihen,
  tämän takia en ole vielä ottanut yhtään rokotetta, täytyy varmaankin taas itse lähtee selvittää tätä asiaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi