Bill Gates: Tarvitsemme jatkuvasti uusia rokotuksia koronamuunnosten vuoksi!

Gatesin mukaan Yhdysvaltojen suurimmat lääketeollisuusjättiläiset ovat jo valmistamassa uutta versiota rokotteesta.

Hyvinvointi

Miljardööri ja globalisti Bill Gates myöntää, että kansalaisia tullaan painostamaan ottamaan jatkuvasti uusia rokotuksia koronahysterian varjolla myös tulevaisuudessa. Toisin sanoen samat ihmiset joutuvat ottamaan jatkuvasti uusia pistoksia terveysvaikutuksiltaan äärimmäisen riskialttiita lääketeollisuuden tuotteita.

Gates totesi olevansa huolissaan muun muassa Etelä-Afrikan ja Brasilian koronamuunnoksista. Hänen mukaansa pelkästään näiden vuoksi jo kaksi rokotetta ottaneiden tulee ottaa myös kolmas. Muunnosten määrä kuitenkin lisääntyy jatkuvasti, joten ihmiset ympäri maailmaa täytyy pumpata täyteen yhä eksoottisempia lääkkeitä, miljardööri linjasi.

Gatesin mukaan Yhdysvaltojen suurimmat lääketeollisuusjättiläiset ovat jo valmistamassa uutta versiota rokotteesta. Hän totesi, että on ”varsin todennäköistä”, että rokotemuunnoksia aletaan tarjoamaan kansalle ”varmuuden vuoksi”. Tulevaisuuden osalta Gates ennustaa, että uusien rokotusten virta voi jatkua myös seuraavina vuosina.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston entinen juutalainen johtaja Scott Gottlieb on samaa mieltä Gatesin kanssa. Juutalainen ennakoi, että ”uudet, tehokkaammat rokotukset” tullaan mahdollisesti ottamaan käyttöön vastaisuudessa.

Lähde: CBS News

Bill Gates Globalismi Hyvinvointi Lääketeollisuus Poliisivaltio Poliittiset viholliset Rokotteet Scott Gottlieb Terveys Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Pitää olla helevetin tyhmä lammas, joka ei näe tämän pelin läpi jo vrokotuksiimeistään nyt! Koko ajatus jatkuvista korona rokotuksista on itsessään niin älytön perusteltuna millään lääketieteellisillä syillä, ettei siinä ole päätä eikä häntää. Sen voisi jotenkin ymmärtää, jos joku ”greta” olisi vaatimassa tälläistä. Korona on heppoista kauraa maailmanhistorian aikana riehuneiden tappavien kulkutautien rinnalla joka suhteessa. Korona ei ole edes niin paha kuin espanjalaistauti oli 100-vuotta sitten. Korkeintaan 1960-luvun lopulla riehunut influessa, joka tunnettiin hongn kong:laisena tappoi enemmän ihmisiä kuin mokoma korona nyt. Eikä silloin kukaan tai mikään järjestö ollut vaatimassa yhtään mitään muutoksia yhteiskunnan toimntoihin!!!

 • Minä

  Vastaa

  Gates on viimeisen vuosikymmenen aikana toiminut ”pyyteettömänä hyvän lähettiläänä” ja ”lahjoitusten tekijänä” sekä tuplannut omaisuutensa.

  Yhteydet lääketehtaisiin ovat kunnossa ja rokotekauppa käy. Rahalla hän ostaa vaikutusvaltaa mm. WHO:sta, jonka vaatii käyttävän hänen lahjoittamat rahat rokotteisiin.

  Joskus Gates sanoi unelmoivansa, että kaikissa kodeissa on Windows. Nyt hän uneksii, että jokaisen pyllyssä on hänen suosimansa rokotepiikki.

 • Totuus ensin

  Vastaa

  Korona on globaali kusetus. Saksassa ja jenkeissä on jo aloiteltu oikeudenkäyntejä tähän liittyen.
  Katsokaapa lakimiehen haastattelu, on tosi mielenkiintoinen:
  Tokentube ‑planeetan sulkutila-

 • Juha

  Vastaa
 • Juha

  Vastaa
 • Juha

  Vastaa

  Bill Gates haluaa jakaa kaikille rokotetuille mikros.. eikun digitaalisen vapauspassin..

  https://www.gavi.org/vaccineswork/what-do-immunity-passports-and-vaccination-certificates-mean-covid-19-restrictions

  Rokottamattomat eivät siis olisi vapaita..

 • Kata Tuomi

  Vastaa

  Gates olisi pidätettävä välittömästi ja suljettava loppuiäkseen kaltereiden taakse.
  Tyyppi joka esiintyy asiantuntijana joka paikassa omaisuutensa turvin (joka sekin on petoksella ansaittu) pitäisi todellakin hiljentää. Ei viitsi enempää tästä niljakkeesta.

 • Kata Tuomi

  Vastaa

  Gates olisi pidätettävä välittömästi ja suljettava loppuiäkseen kaltereiden taakse.
  Tyyppi joka esiintyy asiantuntijana joka paikassa omaisuutensa turvin (joka sekin on petoksella ansaittu) pitäisi todellakin hiljentää. Ei viitsi enempää tästä niljakkeesta.
  XXX

 • Poppa

  Vastaa

  Talmud sekoittanut Gatesin kupolin, control+alt +delete voisi auttaa.

 • Juha

  Vastaa

  Kyllähän jos kuvittelee olevansa universumin päällikkö tai tämän planeetan komentaja.. niin silloinhan voi tehdä ihan mitä vaan..

  Tosin normaalit ihmiset pitää näitä suuruudenhulluja mielenvikaisina.. tällaiset hulluthan ovat myös vaarallisia, joten ne täytyisi kyllä sulkea johonkin pehmustettuun koppiin. Samoin kuin punavirheet kommunistit, jotka uskoo näiden mielenvikaisten höpinöitä.. omituisesti tuo vinksahtanut vasemmisto haluaa olla tuon mielenvikaisen rahaeliitin tottelevaisia orjia ja luovutta heille vapautensa, rahansa ja omaisuutensa..

 • Windows 10 sucks

  Vastaa

  Intiassa kävi huonosti 400 000 lapselle tuon hullun rokotteen johdosta, karkotettiin ”vaimoineen” maasta eikä mitään asiaa takaisin.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Noh, jonain päivänä tuloo loppu tuollekin organismille, aivan varmasti. Toisin aina näyttää nousevan uusi vastaava jostain saatanan kätköistä, valitettavasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi