Sadat israelilaiset sairastuneet koronaan rokotteen ottamisen jälkeen

Israel on ollut maailman tehokkain rokottajavaltio.

Hyvinvointi

Sadat israelilaiset ovat sairastuneet koronaan sen jälkeen, kun he ovat saaneet rokotteen taudin suojaksi. Ainakin neljä maan kansalaista on myös kuollut rokottamisen jälkeen, mutta virallisten tahojen mukaan kuolemat eivät liity rokotukseen, vaan ovat ”sattumaa”.

Rokotteen saaneita mutta koronaan sairastuneita on ainakin 240. Israel rokottaa kansalaisiaan Pfizerin rokotteella, joka oli EU:n julkisuuteen vuotaneen hankintalistan kallein vaihtoehto. Rokote ei anna edes lääkefirmojen itsensä mukaan täyttä suojaa virusta vastaan, vaan parhaimmillaankin suoja on 95-prosenttinen.

Kriitikoiden mukaan rokotetta ei kannata ottaa sen todennäköisten sivuvaikutusten vuoksi. Rokotetta ei ole myöskään juurikaan tutkittu, joten sen pitkäaikaisvaikutukset ovat tuntemattomia. Rokotetta ei myöskään suositella esimerkiksi raskaana oleville tai allergioista kärsiville, mikä on aiheuttanut lisää epäluuloja rokotteita kohtaan.

Israel on ollut maailman tehokkain rokottajavaltio. Maa on rokottanut jo yli 10 % kansalaisistaan. Ainakin neljä israelilaista on kuollut pian rokotteen ottamisen jälkeen. Israelin terveysministerin mukaan kuolemilla ei ole tekemistä rokotteen kanssa.

Lähde: RT 

Hyvinvointi Israel Koronavirus Lääketeollisuus Rokotteet Terveys Tiede & luonto Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Tottakai juutalaiset kahmivat rokotteet itselleen! Koronavirusrokote suojaakin vain viruksen oireita vastaan, eli vaikka sinut olisi rokotettu voit silti saada viruksen ja levittää sitä eteenpäin.

 • Hyvä uutinen

  Vastaa

  Tämä oli äärimmäisen hyvä uutinen. Kiitos tästä. Toivottavasti Israel rokottaa jatkossakin väkensä tehokkaasti ja antaa vahvistavan piikin mahdollisimman nopeasti.

 • Sen saattaa arvata, että kaikki kiistetään

  Vastaa

  Joo eipä tietenkään mitään tekemistä rokotteen kanssa. Globalistit ja kulttuurimarxistiset vihreet puhaltaa yhteen hiileen rakentaessaan globastista kommari kontrolliyhteiskuntaa Kiinan tapaan niin siinä ei tollaset pikku sivuseikat haittaa yhtään mitään.

 • SaleSeta

  Vastaa

  Rokote on turvallinen, se antaa täydellisen suojan eikä sillä ole mitään haittavaikutuksia. Se on testattu ja sillä on (maksettujen) poliitikkojen ja viranomaisten hyväksyntä. USKOKAA NYT PRKLE!!!

 • SaleSeta

  Vastaa

  Rokote on turvallinen, se antaa täydellisen suojan eikä sillä ole mitään haittavaikutuksia. Se on testattu ja sillä on (maksettujen) poliitikkojen ja viranomaisten hyväksyntä. USKOKAA NYT PRKLE!!!

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Israelissa on rokotettu yli miljoona ihmistä, ja jos teho on parhaimmillaankin 95 %, niin 50 000 näistä voisi vielä sairastua. Tähän on 240 tapauksesta vielä melkoinen hyppy. Kaikki länsimaissa hyväksytyt rokotteet on käyneet monivaiheisen testirumban. Vaikkapa musiikkimaailmassa kriitikoiksi kutsutaan vasta sellaisia ihmisiä joilla on paljon kokemusta ja tietämystä alasta. Ketä tahansa karaokessa ”Aikuisen naisen” laulanutta ei kutsuta kriitikoksi vaikka hän ei pitäisi/arvostaisi vaikkapa jazzia tai oopperaa, eikä QAnonin vertaistukisivuilla pätevöitynyttä rokotusvastustajaa ole syytä kutsua kriitikoksi sen kummemmin kuin Flat Earth-uskovaa kosmologiakriitikoksi.

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   ”Kaikki länsimaissa hyväksytyt rokotteet on käyneet monivaiheisen testirumban.” – Ovat käyneet sitten vaikka kuinka monivaiheisen testisamban, niin kritisoida saa kuka tahansa, etkä sinä sitä määrittele kuka saa ja kuka ei. Kriitikoksi voi myös kutsua itseään kuka tahansa, se ei ole suojattu nimike. Tiedossa kyllä on että te ”viralliseen totuuteen” tyydyttäytyjät kihelmöitte halusta vaientaa kaikki jotka murentavat teihin ylhäältä päin ehdollistettua turvallisuudenkaipuuta, mutta kritiikki on länsimaisten demokratioiden kansalaisten perusoikeus.

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Toki itseään saa kutsua kriitikoksi, mutta jos sen takana ei ole minkäänlaista asiantuntemusta niin eipä sellaista kukaan ota tosissaan.

    Monet itseään tolkun ihmisiksi kutsuvat tekevät pahan virheen siinä että seuraavat vain ns. laatumediaa. Medialukutaito on tärkeää ja pitää oivaltaa jos vaihtoehtomediassa tulee esiin oikeasti tärkeä asia jonka laatumedia huomaa vasta muutaman päivän kuluttua eikä millään tavalla kerro että juttu tuli esille ensin vaikkapa täällä, mv-lehdessä tai jossain anarkistien foorumilla.

    Kun kasinotalous alkoi 80-luvun lopulla niin suurin osa ns. talousviisaista oli täysillä mukana, samoin tiedotusvälineet. Moni tavallinenkin ihminen hullaantui asuntojen hinannnousuun joka heidän mielestään ei voi koskaan kääntyä laskuun, mutta kuplan puhjettua osoittautui että suurin osa luottotappioista tuli kiinteistökeinottelusta eikä tavallisten ihmisten asuntolainoista jotka olisi voitu siirtää SKOPista toisiin pankkeihin ja antaa keinottelijoiden kokea sijoittamisen riskit. Tämä oli Esko Ahon hallituksen suuri virhe, mutta paljon isomman virheen teki Holkerin hallitus jonka valtiovarainministeri oli Erkki Liikanen, puhumattakaan Wegeliuksen kaltaisista ”talousneroista”. Hekin viittasivat kinttaalla arvostelulle.

    EU:n puitteissa toteutettu vapaa liikkuvuus oli myös haihattelua josta monet muutkin Itä-Euroopassa ja Balkanilla omatoimisesti liikkuneet varoittivat, samoin v. 2015 ”pakolaiskriisistä” totuus oli se että suurin osa on tullut etsimään parempaa toimeentuloa, ja senkin julkituomisesta tuoreeltaan minutkin leimattiin fasistiksi ja natsiksi. Nykyään laatumediassakin puhutaan laittomista siirtolaisista.

    Kyllä EU:n puuhaama tukipakettikin räjähtää silmille, kun EKP:lta loppuu lihakset nollakorkojen pitämiseen ja silloin finanssikriisinkin aikaiset tukipaketit lankeavat maksuun. Katsokaapa miten dollarin ja ruplan kurssi on heikentynyt viimeisen puolen vuoden aikana, siellä kansa joutuu maksajaksi rahan arvon heikentyessä ja se on edessä euromaissakin.

   • RantaGubbe

    Vastaa

    ”Kaikki länsimaissa hyväksytyt rokotteet on käyneet monivaiheisen testirumban.” Kaikki nyt käytössä ja käyttöön tulemassa olevat rokotteet on POIKKEUSLUVALLA eli kattavaa testausta ei ole tehty!!! Kaikki valtiot ovat luvanneet lääkefirmoille, etteivät vaadi niiltä korvauksia jos ongelmia tulee. Tämäkin kertoo siitä, että rokotteiden toiminnasta ja vaikutuksista ei ole riittävän kattavaa tietoa.

    • tulitikkutyttö

     Vastaa

     Kyllä niitä on testattu monivaiheisesti ja viranomaiset ovat saaneet lupakäsittelyssä yksityiskohtaiset tiedot tuloksista. Oletko sinä parempi asiantuntija sanomaan että ei ole kattavaa tietoa ja jos olet, niin millä perusteella?

     Kaikki ne tuntemani ihmiset jotka ovat innostuneet tutkimaan tarkasti lääkkeiden sivuvaikutuksia ovat olleet melkoisia kahjoja ja kykenemättömiä suhteuttamaan oman elämäntapansa seurauksena tulevia ongelmia tavanomaisten lääkkeiden mahdollisiin sivuvaikutuksiin. Heidän kanssaan keskustelu mistään asiasta on aika mahdotonta kun koko ajan tulee milligrammoja, ihmeellisiä ajatuksenkulkuja ja aivan varmoja ollaan lääkäreiden ja lääketehtaiden salaliitosta. Hyvin harvalla on geneettisesti sellaisia ominaisuuksia että jokin lääke olisi hyvin haitallinen, ja jos vaadittaisiin näin kattava testaus niin miten se toteutettaisiin, ja saataisiinko silloin ollenkaan uusia lääkkeitä markkinoille? Hopeahoitoihin, Kuhne-kylpyihin ja homeopatiaan kuitenkin uskotaan.

     Amerikkalaistyyliset korvaukset ovat monesti varsin poskettomia, ja siitä on seurannut mm se että lääkärit eivät välttämättä uskalla yrittää epävarmaa leikkaushoitoa kun heti on leegio lakimiehiä kimpussa jos ei onnistukaan hyvin. Oma lukunsa on pikaruokalassa sattuneet kuuman kahvin läikkymiset ja niistä määrätyt isot korvaukset.

 • Nih

  Vastaa

  Ensimmäisenä Israelin terveysministeri vai kuka se pamppu olikaan, paukutteli henkseleitään että ovat kehittäneet jo oman rokotteen sarsia vastaan, kuitenkin uutinen hiipui hyvin nopeasti. Seuraavana oli Venäjä ilmoittamassa samanlaisen asian, eipä siitäkään sen koomin olla kuultu. Nyt juutalaisomisteinen Pfizer lanseerasi oman rokotteensa isolla rahalla (nähtävästi Gates omistaa hyvän lohkon osakkeita), vaikkei kliinisiä testejä ole juurikaan tehty.
  Koko rokote, kuten sika-influennsassakin, tuntuu olevan vain suuri pyramidihuijaus, enemmän porukkaa kupsahtaa rokotteeseen ja sen jälkiseuraamuksiin kuin itse tautiin.
  Mutta sairaudestahan lääketehtaat elävät, jos sellaista ei ole näköpiirissä, niin tehdään ihmisistä sairaita, jos ei muuten niin lääkkeiden sivuoireilla joita voidaan lääkitä taas uusilla lääkkeillä.
  Harvassa on myös ne lääkärit, jotka koittaisivat etsiä oireen syyn (eli tutkia) eikä vain hoitaa oiretta määräämällä turhia lääkkeitä tietämättä mikä oireen aiheuttaa, provikat painaa enemmän vaakakupissa.

 • juha.

  Vastaa

  No, tuo ainakin osoittaa sen, että ”hekin” ovat tavallisia kuolevaisia. Jos tässä saa sanoa sen, että Israelinkin hallitusb onn yhtäb rikollinen kansalaisiaan kohtaan kuin muutkin. Ellei sitten rokoteta ainoastaan Etiopiasta tuotuja mustia ”juutalaisia”, jotka lennätettiin v. 1985 Israeliin tuona vuonna olleen kovan kuivuuden vuoksi Afrikassa! Pikkulinnut ovat laulaneet, että monikulttuurinen juutalaisvaltio olisi sterilisoinut heitä, joka tietysti on ihan OK ‑juttu toisin kuin meille ”syntisäkeille”. Jos nimittäin puuttuisimme jollakin lailla oman rotumme puhtauteen ja sillai…

  ”Sattuma!!!” Siis olisivatko super-älykkäät juutalaisetkin noin TYHMIÄ???
  Ei mene minulla läpi, vaikka en ole väitellyt kuin itseni kanssa!

 • homoneekeri@gmail.com

  Vastaa

  Ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin

 • Manne

  Vastaa

  Ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin

 • George

  Vastaa

  Peiteoperaatio – otaksun, että koronasta ei ole huolta sen luojalle ja liikkeelle laskijalle.

 • EV

  Vastaa

  Siis kuka sanoi että rokote estää tartunnan saannin? Ainakin Pfizerin rokotteet lieventävät vain oireita.

 • Eikka

  Vastaa

  Hyvä asia on, että tavallisella suomalaisella on kuukausia aikaa rauhassa seurata rokotuksia, niiden tehoa ja haittavaikutuksia. Maalaisjärkeä peliin ja jokainen tekee omalla kohdallaan ratkaisun rokotteen ottamisen suhteen. 

  Israel on maksanut extraa rokotteistaan ja tulee näillä näkymin suoriutumaan nopeiten kansalaistensa rokottamisesta. Suomessa on tällä hetkellä rokotettu n. 5000, mutta Israelissa liki 1,5 miljoonaa ihmistä. Suomen terveydenhuollon, hankinta-ja huoltovarmuuden piti olla maailman huippua, mutta faktojen valossa meille on syötetty pajunköyttä metrikaupalla.

  Kummallista ettei suomalaisten päättäjien ja virkamiehien tehottomuutta tai pikemminkin tyhmyyttä asioiden hoitamisen suhteen saa voimakkaampaa arvostelua kansalaisilta. He luottavat sokeasti rokotteiden myyntilupien ja toimitusten suhteen pyhänä pitämäänsä EU:hun, vaikka saimme nähdä jo n. vuosi sitten jokaisen maan ajavan omaa etuaan kasvomaskien hankinnassa, jopa laittomasti kaappaamalla niiden toimituksia.

  Rokotefirmat kauppaavat tietysti tuotteensa sille, joka eniten maksaa, ei siinä sen kummempaa. Pieni tyhmä Suomi jää nuolemaan näppejään hallituksen ihmetellessä punaisiksi maalattujen huulien horistessa ympäripyöreitä selityksiä tottuneesti jälleen kerran. 

  Sosiaali- ja terveysministeri Pekosesta ei ole näköhavaintoa aikoihin ja pääministeri Marin vain toivoo asioita tapahtuneen, ei hyvää päivää millaisia päättäjiä meillä onkaan.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Tällä videolla irlantilainen molekyylibiologian ja immunologian asiantuntijaprofessori kertoo, että ihmisiä alkaa KUOLLA mRNA-rokotteen ottamisen jälkeen:

  https://www.bitchute.com/video/LOJsa31LAr31/

 • Mikko

  Vastaa

  Rokottamiset aloittivat 20.12.2020. Kestää 10–12 päivää ensimmäisestä rokotteesta, että saadaan alustavaa suojaa, joten vasta 30.12.2020 – 1.1.2021 välillä on muutamat ensimmäiset rokotetut saaneet pientä suojaa. Ja joskus 31.1.2021 alkavat saamaan sitä 95 % suojaa ja silloinkin vasta ne muutamat.

  Toistaiseksi 1,7 miljoonaa rokotettu, joten tällä tahdilla sairastumisten määrä pitäisi alkaa olemaan pieni vasta kesällä.

  Miksi siis kenenkään mielestä rokotusten vaikutus pitäisi näkyä jo nyt? Täysin älytön kuvitelma.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi