Veren Laki järjestää kamppailu-urheilukurssin Jyvässeudulla 7.11.

Veren Laki on kansallismielinen urheiluyhteisö.

Hyvinvointi

Kansallismielinen urheiluun keskittyvä Veren Laki ‑ryhmä järjestää Jyvässeudulla kamppailu-urheilukurssin 7.11. Tapahtuma on kaikille avoin, ja osallistumismaksu on vain 5 euroa.

Tapahtuma järjestetään kello 11–15. Se soveltuu kaikille urheilusta kiinnostuneille amatööreistä ammattilaiseen. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua tapahtuman sähköpostin kautta: verenlaki@protonmail.com

Ryhmää voi seurata heidän sosiaalisissa medioissa.

Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin tänä keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Hyvinvointi Itsepuolustus Jyvässeutu Kamppailu-urheilu Kotimaa Veren Laki

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää irti

  Vastaa

  Miten treeneissä jakautuu tekniikan ja kunnon nostattamisen osuus? Tekniikka on se mikä minua kiinnostaa. Kuntoa voi nostattaa itsenäisesti. Osaamista minulla on valmiiksi kepeillä, puukolla, tyhjällä kädellä ja muuta… Asetekniikka minun vahvuus.

  • Zxc

   Vastaa

   Treeneissä on tekniikkaa sekä kuntoilua. Kummastakaan ei ole hyväksyttävää luistaa.

 • Kari Jurri

  Vastaa

  Mainostakaa näitä tapahtumia varisverkostossa ym vassareiden paskaryhmissä, jos vaikka tulisivat paikalle ja kehään. Oishan se ihan parasta hakata antifanttii ihan luvan kanssa 😎

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei tarvitse, he ihailevat salaa niin kovasti kansallismielisiä, että lukevat näitä sivuja varmasti moneen kertaan päivän aikana.

  • Tietäjä

   Vastaa

   Ne tulevat poliisin kanssa viemään järjestäjät putkaan uuden holohölinän aiheuttamisesta. Selvää on ollut jo kauan että poliisi tietää jo syylliset kaikkeen, ainoastaan rikosta vielä mietitään (vert Ala-Tuuhonen, Vastarintaliike kielto, Magneettimedia tuomiot, Janitskin oikeusmurha jne jne).
   Paras pitää antifantit ja muut juutalaisten huorat kaukana urheilusta. Eiköhän käsirysyyn päästä ajan kanssa useaankin otteeseen kun vassareille perinteinen mellakointi ja avoin kapina leviää Suomeenkin asti

  • Darth soy

   Vastaa

   Lisäksi, ei ole pienintäkään riskiä että yksikään punikki harrastaisi liikuntaa.

 • Pihkan tuoksu

  Vastaa

  Meilläpäin sanotaan yksinkertaisesti:”Älä koskaan vittuile miehelle joka haisee pihkalle”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi