Veren Laki järjesti kamppailutapahtuman pääkaupunkiseudulla

Toimituksen kuulemien huhujen mukaan uusia Veren Laki -tapahtumia on jo suunnitteilla.

Hyvinvointi

Kuten tiedotimme aiemmin, kansallismielinen ruumiinkulttuuriin keskittyvä Veren Laki ‑yhteisö piti pääkaupunkiseudulla 24.10. kamppailu-urheilukurssin. Partisaanin toimittaja osallistui kurssille.

Veren Laki on omien sanojensa mukaan ”aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin”. Yhteisön mukaan ”voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä”.

Tilaisuus käynnistyi alkulämpöjen otolla. Seuraavaksi alettiin harjoitella pystylajeista tuttuja peruslyöntejä soveltaen niitä erilaisiin itsepuolustusskenaarioihin. Mies miestä vastaan ‑harjoitusten ohella varauduttiin myös esimerkiksi tilanteisiin, joissa yksi joutuu puolustautumaan samaan aikaan kahta hyökkääjää vastaan.

Tapahtuman ensimmäinen osio päättyi siihen, että opittua painettiin selkäytimeen hyvin monen sparrierän avulla. Hiki virtasi eikä realismista tingitty!

Uusia tapahtumia suunnitteilla

Tapahtuman toinen osio käsitteli puolestaan painia. Ennen kamppailuharjoituksia osallistujien liikkuvuutta kuitenkin kehitettiin notkeuttavalla alkujumpalla.

Painiosion tekniikkaharjoituksissa panostettiin erilaisiin alasvienteihin. Tämän jälkeen oli vuorossa opitun kertaaminen sparrauksen avulla.

Kun osallistujat luulivat tapahtuman jo loppuneen, ilmoittivat järjestäjät, että viimeisetkin energiat puristetaan kahdella sparrilla, joissa skenaariona oli suurten ihmisjoukkojen yhteenotto. Kun tapahtumarikas päivä oli saatu päätökseen, palauttavalle levolle oli suurta tilausta. Veren Lain taustahenkilöt puolestaan siirtyivät suunnittelemaan jo seuraavaa tapahtumaa, josta tullaan tiedottamaan myöhemmin sosiaalisessa mediassa:

Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut

Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kotimaa Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että kansallismieliset treenaavat yhdessä. Porukalla treenaaminen kehittää yhteishenkeä, tuo mahdollisesti mukanaan uusia tuttavuuksia ja ennen kaikkea kamppailutaitoja, voimaa, kestävyyttä ja taistelutahtoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi