Veren Laki järjestää kamppailu-urheilukurssin pääkaupunkiseudulla 24.10.

Veren Laki on kansallismielinen urheiluyhteisö.

Hyvinvointi

Kansallismielinen urheiluun keskittyvä Veren Laki ‑ryhmä järjestää pääkaupunkiseudulla kamppailu-urheilukurssin 24.10. Tapahtuma on kaikille avoin, ja osallistumismaksu on vain 5 euroa.

Tapahtuma järjestetään kello 11–15. Se soveltuu kaikille urheilusta kiinnostuneille amatööreistä ammattilaiseen. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua tapahtuman sähköpostin kautta: verenlaki@protonmail.com

Ryhmää voi seurata heidän sosiaalisissa medioissa.

Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin tänä keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Lue myös: Video ja kuvia Veren Lain itsepuolustuskurssilta

Lähde: Veren Laki

Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismielisyys Kotimaa Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • kestävyyttä

  Vastaa

  Minulle elämä ei ole nopeus, vaan kestävyyslaji. Mutta kaikkia tarvitaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi